Pripravte svoje deti na letný tábor. Sezóna začína!

Tipy k nákupuKrása a zdravie  |  Deti  |  Rodičia a deti  |  Nakupovanie  |  Hobby a zábava 10. 11. 2021

Deti sa už nevedia dočkať, kedy začne letný tábor? Uistite sa, že si ho maximálne užijú. Nezabudnite im zabaliť veci, ktoré budú v tábore určite potrebovať! Prezradíme vám niekoľko tipov kam vyraziť na letný detský tábor a tiež, kde zaobstarať potrebné veci. Každé dieťa si z tábora odnesie nezabudnuteľné zážitky a zažije množstvo dobrodružstiev.

Chcete vziať dieťa na dovolenku, ale v práci vám voľno už neprejde? Alebo chcete, aby sa vaša ratolesť osamostatnila, spoznala veľa nových kamarátov a odniesla si spomienky, na ktoré sa nezabúda? Skvelým riešením je detský tábor! Tábor dieťa zblíži s prírodou a naučí sa v ňom veľa zaujímavých vecí.

Ako vybrať správny tábor?

Dnes je v ponuke niekoľko typov detských táborov a vy svojmu dieťaťu môžete vybrať ten, ktorý mu podľa vás prinesie najviac.

  • Prímestský tábor - Tento typ tábora je ideálny pre deti, ktoré nie sú zvyknuté byť dlho bez rodičov. Sú vhodným riešením aj v tom prípade, keď chcete dať dieťa do tábora len na pár dní. Prímestské tábory fungujú hlavne pri väčších mestách. Vaše dieťa v ňom môže stráviť deň alebo viac dní cez týždeň aj počas víkendu.
  • Letný tábor s tematikou - Najčastejší typ táborov, ktoré väčšinou trvajú týždeň až dva a celý čas sa tábor venuje určenej téme. Keď sa vaše dieťa chce stať na chvíľu indiánom alebo pirátom, tento typ tábora je správnou voľbou. Tieto tábory sa konajú v prírode, kde má dieťa viac možností na výbeh, môže kričať a večer si do postele ľahne príjemne unavené.
  • Vzdelávací tábor - Chcete, aby sa vaše dieťa v tábore niečo naučilo? Vzdelávacie tábory sú tu pre vás. Deti strávia čas v prírode a program im obohatia rôzne lekcie a vzdelávacie hry. Najčastejšie sú tieto tábory zamerané na cudzí jazyk (angličtinu, nemčinu...).

Čo zabaliť deťom do tábora?

Ďalšou dôležitou časťou je balenie na letný tábor. Usporiadatelia vám pošlú zoznam vecí, ktoré mu máte pribaliť. Dobre pripravené dieťa nič nezaskočí a vy ho spokojne môžete nechať bez dozoru a užiť si voľno.

Opaľovací krém

Deti majú veľmi citlivú pokožku, preto treba myslieť na to, aby sa nespálili. Zabaľte im na letný tábor opaľovací krém. Naučte svoje deti správne ho nanášať a vyberte im taký, aby ich čo najlepšie ochránil pred priamymi slnečnými lúčmi.

Notino

Nivea Sun Kids 50+ 200ml

  • Cena: 10,90 €
  • Kúpite v Notino
Pilulka.sk

Bioderma Photoderm Kid 50+ 200ml

Dr. Max

Daylong Kids 50+ 150ml

  • Cena: 27,49 €
  • Kúpite v Dr. Max

Detský krém na i po opaľovaní kúpite vo všetkých lekárňach. S Tipli nakúpite výhodne so zľavou a vďaka cashbacku ušetrite.

Detský batoh

Batoh je základ. Dieťa si ho bude brať na všetky výlety. Dajte si na jeho výbere poriadne záležať. Vyberte batoh, ktorý bude dobre sedieť a zmestí sa doň všetko potrebné. Detský batoh musí odniesť desiatu, pitie a nejaké to oblečenie.

Sportisimo

Crossroad DIGI 6

Mall.sk

Deuter Waldfuchs

  • Cena: 41,09 €
  • Kúpite v Mall.sk
Sizeer.sk

Puma Minions

Batohy kúpite v obchodoch so športovými potrebami, s ležérnou módou alebo v špeciálnych obchodoch zameraných na kempovanie.

Na čo ešte nesmiete zabudnúť?

Dieťa ide do prírody. Pribaľte mu pár vecí, s ktorými pobyt zvládne ľahšie. Repelent proti hmyzu je jednou z nich. Najmä počas leta, keď je vlhko, deti trávia čas pri vode a všade je veľa komárov. Ďalšou dôležitou vecou je pršiplášť. Letné búrky prichádzajú nečakane a ako naschvál práve vtedy, keď sú deti na výlete. Je dobré mať malú skladnú pláštenku stále po ruke. V neposlednom rade sa deťom v tábore zíde dobrá baterka, vlhčené obrúsky, plavky a nejaká kartová alebo spoločenská hra.

Nakúpte výbavu na letný tábor ešte lacnejšie

Oblečenie a pomôcky do letného tábora najlepšie nakúpite v športových obchodoch. Vyberte si športový obchod priamo na Tipli, získajte zľavy a využite cashback!

Súvisiace obchody

Hej.sk, SportsDirect.com, Adam Sport, ZAJO, Sportega

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa