Raňajky v tráve - čo so sebou na piknik?

Tipy k nákupu 10. 11. 2021

Krásne počasie láka von! Čo takto zbaliť piknikový košík a vyraziť s celou rodinou do parku na obed? Alebo pozvať pár priateľov na domácu bábovku a dobrú kávu? Poradíme vám, čo potrebujete na ten správny piknik!

Je tak krásne, predsa nebudete sedieť doma – navarte nejakú jednoduchú pochútku a vyrazte s najbližšími do nejakého pekného parku.

Čo so sebou vziať na piknik?

Deka ako vo filmoch

Deka na piknik má tú výhodu, že má z jednej strany umývateľný materiál, do ktorého sa vám nezamotajú steblá trávy. Ak si na trávu hodíte obyčajnú deku, pol hodiny strávite jej oberaním, kým ju budete môcť dať do práčky vyprať. Túto len vytrepete a doma utriete handrou. A hotovo!

piknik

Pikniková deka Spokey (10,30 €, Hej.sk), Pikniková deka 200x200 (12,95 €, Tchibo.sk)

Poriadny kôš na všetko jedlo

Čím väčšia rodina alebo viac priateľov, tým väčší kôš musíte zaobstarať. Poriadny piknikový kôš je dokonca tak praktický, že má aj zabudovaný riad, príbory a poháre.

piknik

Piknikový kôš (teraz za 56,99 €, 4home), Piknikový kôš (9,99 €, 4home)

Alebo radšej tašku?

Ak to máte do parku trochu ďalej, kôš by sa vám mohol niesť nepohodlne. Pikniková taška navyše môže zároveň aj chladiť a všetky studené nápoje a jedlo vám udrží pekne vychladené.

piknik

Chladiaca taška Hviezda (13,19 €, 4home), Chladiaca taška Kocky (teraz za 13,19 €, 4home), Chladiaca taška malá (5,99 €, 4home)

Pohodlný batoh

Ak chcete mať celú cestu do parku voľné ruky, stavte určite na piknikový batoh. Vojde sa do neho všetko potrebné a vy ani nebudete vedieť, že niečo nesiete.

piknik

Piknikový batoh (14,99 €, Tchibo.sk), Piknikový batoh (1 652 Kč, Mall.cz)

Kam vyraziť na piknik?

Piknik sa dá spraviť kdekoľvek v prírode – nech už u vás na záhrade, v najbližšom parku alebo na lúke. Ak si ale chcete s rodinou alebo priateľmi urobiť príjemné popoludnie a vyraziť na piknik niekam ďalej, radšej sa porozhliadnite, kam zájsť na piknik vo vašom okolí.

piknik

Čermelské údolie, Košice

V lete sa parky plnia ľuďmi, takže ak chcete mať úplné súkromie, hľadajte tie najmenej známe. Možno narazíte na pekný zámoček alebo zapadnutý kútik prírody, kde budete úplne sami a s krásnym výhľadom na okolitú prírodu.

Súvisiace obchody

Hej.sk, 4home, Tchibo

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa