Rifľová móda - nikdy nestarnúca klasika

Tipy k nákupuMóda  |  Nakupovanie 21. 5. 2022

Chceli by ste do šatníka niečo trendy a nadčasové zároveň? Siahnite po rifľovine. Tento materiál sa používa nielen na samotné džínsy, ale aj na iné kúsky. A že na nich vyzerá fantasticky. Ležérna rifľová košeľa, sexy rifľové šaty alebo vždy trendová rifľová bunda. Nahoďte sa do džínsoviny a kráčajte s módou.

Bavlnený materiál džínsovina sa používa už dlhé desaťročia. Priekopníkom, ktorý ako prvý prišiel s rifľovinou bol Levi Strauss. Pôvodne sa džínsovina používala na nohavice pre robotníkov. Až neskôr vznikla svetoznáma módna značka Levi's. Dnes rifľovinu využívajú známe aj neznáme brandy, ktoré z tejto látky šijú nielen tradičné dlhé nohavice, ale aj košele či sukne. Pozrite sa s nami na najtrendovejšie džínsové kúsky. Navyše na Tipli vám pravidelne prinášame aj rôzne možnosti na šetrenie ako napríklad Bershka zľavový kód.

1. Rifľová bunda

Univerzálnym kúskom, ktorý by mal patriť medzi základné stavebné kamene každého šatníka je rifľová bunda. Pokiaľ zvolíte jednoduchý model klasického strihu, bundu budete môcť nosiť dlhé roky. Z módy totiž nikdy nevýjde. Džínsová bunda je trendy kúskom pre dámy, ale aj pánov. Nosiť ju môžete na jar, v lete či na jeseň. Hodí sa k šatám, ale aj obyčajnému tričku. Odvážnejší by mali určite vyskúšať kombináciu džínsov a džínsovej bundy. Džínsová móda je večná.

riflova bunda bibloo

Dámska rifľová bunda z BIBLOO bude skvelou spoločníčkou počas teplej jesene.

2. Rifľové kraťasy

Riflove sortky zoot

Veľký výber šortiek nájdete v ZOOT.

Kto povedal, že džínsové nohavice musia byť iba dlhé? Obľúbeným letným kúskom sú rifľové kraťasy. Nosia ich ženy aj muži. Dajú sa nastajlovať do športového looku, ale viete v nich vyzerať aj nenútene elegantne. Fantázii sa medze nekladú. Skvele navyše vyzerajú k teniskám. Krásne kúsky má v ponuke napríklad CCC obuv. Síce sa nám už zjesenieva, ale pár teplých dní pred sebou ešte predsalen máme. Takže šortky ešte neschovávajte a ak chcete nové, je ideálna príležitosť využiť sezónny výpredaj.

3. Rifľová košeľa

Hovorí sa, že jediná košeľa, ktorú musíte určite v skrini mať, je biela. Iste, tá vám chýbať nesmie, ale okrem nej musíte mať aj tú z džínsoviny. Trendy rifľové košele sa šijú z rôznych druhov a farieb rifľoviny. Môžete siahnuť po bielej, čiernej, tmavomodrej. Zoženiete tenké košele, ale aj modely ušité z hrubšieho materiálu. V lete je to idélna náhrada bundy počas večerov, na jeseň zas perfektne vyzerá pod koženou bundou a v zime pod kabátom. Je to univerzálny kúsok, ktorý si obľúbite.

riflova kosela vemzu

Rifľové košele na Vemzu sú originálne a budete v nich neprehliadnuteľní.

4. Rifľové šaty

riflove saty bonprix

Elegantné ale aj ležérne rifľové šaty kúpite za super ceny v Bonprix.

Čisto dámskym kúskom z džísnoviny sú rifľové šaty. Predávajú sa v desiatkach odtieňov a strihov. Môžete si vybrať košeľové šaty, šaty na traky, ale aj elegantnejšie verzie s volánikmi či ozdobnými gombíkmi. Krásne modely prináša už tradične populárny obchod s dámskou módou Orsay. Vyberte si šaty z tmavej rifľoviny a môžete ich nosiť aj počas jesene či zimy. Stačí trendy koženka alebo vhodný kabát a budete žiariť v každom ročnom období.

1. Rifľová brošňa

Rifľovinu nemusíte nosiť len ako oblečenie. Táto textília je tak populárna, že dizajnéri ju využívajú aj na módne doplnky. Vyrábajú sa z nej kabelky, náušnice, ale aj krásne brošne. Vyberajte si originálne tvary, ktoré vás zvýraznia. Tieto mini džínsové kúsky navyše poslúžia aj ako skvelý darček pre vaše ženské priateľky. Džínsovina je jednoducho nadčasový materiál, ktorý sa bude nosiť naveky.

riflovy jelencek vivantis

Rifľový jelenček Vivantis je originálnym módnym doplnkom.

★Tajomstvo, ako nakupovať rifľové oblečenie lacnejšie

Vedeli ste, že Tipli vám poskytuje tie najaktuálnejšie zľavy a kupóny? Využite Tipli cashback a nakupujte trendy oblečenie či módne doplnky za tie najvýhodnejšie ceny.

Súvisiace obchody

Answear, BIBLOO, Bonprix, Vivantis, ZOOT, Vemzu

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa