Rozhodnite sa pre topánky Converse - vydržia vám večnosť

Tipy k nákupuMóda  |  Nakupovanie 10. 11. 2021

Plátené topánky Converse z módy len tak nevyjdú - hodia sa k akémukoľvek športovo i mestsky ladenému oblečeniu, perfektne sedia a vydržia všetko. Kde nájsť klasické aj najnovšie modely tejto známej značky?

Značku topánok Converse si obľúbili muži, ženy aj deti po celom svete a to kvôli jednoduchému nadčasovému dizajnu aj skutočnému pohodliu. Converse si môžete obuť nielen k nohaviciam, ale aj k športovej sukni a šatám. Do mesta sú ako stvorené a noha sa vám v nich nespotí - sú teda ideálne aj na teplejšie mesiace.

TOP obchody, kde nájdete modely Converse topánok

Ak sa neuspokojíte s napodobeninou a chcete originálne Converse topánky, potom nestačí zájsť do najbližšej obuvi. Rozhodnite sa pre obchody so značkovými topánkami a kúpte si také, za ktoré si síce trochu priplatíte, ale zato vám vydržia takmer naveky.

Nezabudnite tiež, že jediným modelom tejto značky nie je len typické Converse All Star (hoci patria k najobľúbenejším) - objavte aj iné zaujímavé modely.

Veľký výber na Footshop

Footshop je obľúbený obchod s mestskou obuvou. Čaká na vás obrovský výber pánskych i dámskych tenisiek. O vybraných kúskoch tu získate podrobné informácie vrátane použitých materiálov. A aby vám Conversky naozaj sedeli, nájdete tu aj topánky v polovičnej veľkosti. Objavte tu aj model Converse X Madame One Star Platform.

footshop converse
sizeer converse

Do detailu na Sizeer

Na Sizeer rozhodne nekupujete topánky vo vreci. Užite si veľmi detailné fotografie všetkých produktov a hodnotenie zákazníkov, ktorí si topánky kúpili pred vami. Jednoducho tu tiež spoznáte novú kolekciu označenú nálepkou "New Stuff". Pri každom produkte sa tiež dozviete všetko o jeho dostupnosti. Pozrite sa napríklad na tento krásny model Converse Chuck Taylor All Star Knot.

Bláznivé na Brands24

Leto si žiada bláznivé farby! Aj klasický model Converse Chuck Taylor All Star bude vyzerať neobyčajne, keď siahnete po gumovom prevedení alebo štýlovej neopozeranej farbe! Brands24 síce ponúka užší výber topánok Converse, zato tu však nájdete aj veľa originálnych kúskov. K obuvi si tu hneď môžete kúpiť aj najrôznejšie pomôcky na ochranu ich povrchu.

brands24 converse
brands24 converse

Dizajn na UrbanStore

Prevedenie na prvom mieste presadzuje aj e-shop UrbanStore! Aj tu nájdete Converse topánky v najrôznejších dizajnoch, ale v oveľa väčšom výbere. Rozhodnete sa pre nízke, alebo na platforme? K množstvu topánok tu navyše dostanete aj dopravu zadarmo. Čo hovoríte napríklad na tento netradičný model Boty Converse Chuck Taylor All Star HI v rastafariánských farbách s výraznou potlačou?

TIP: Hľadáte nakoniec niečo elegantnejšie? Alebo túžite po teniskách, ale chcete ich trochu lacnejšie? Vyskúšajte Deichmann topánky!

Nenechajte si ujsť žiadnú zľavu a kombinujte ju s Cashbackom!

Nakupovanie je radosť! Ale ešte lepšie je, keď vám z nákupu niečo vrátime a zároveň využijete aj naše exkluzívne zľavové kupóny! Nájdite si ten pravý a užite si naše Tipli zľavy!

Využiť Tipli zľavy

Súvisiace obchody

Baťa, topanky.sk, Footshop, Obuvame.sk, Eobuv.sk

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa