Vybavte si domov vďaka Sconto nábytok e-shopu

Tipy k nákupuNakupovanie 11. 5. 2022

Zariadzovanie nového bytu, rekonštrukcia toho aktuálneho alebo snáď len doplnenie interiéru nejakou dekoráciou? Na Sconto nábytok nájdete všetko, čo potrebujete pre zariadeniekaždej miestnosti v dome a byte.

Pekný nábytok je základ každého domova. Priestorná čistá kuchyňa, pohodlná posteľ a úložný priestor je niečo, bez čoho sa skrátka neozaobídete. Kde to a omnoho viac najrýchlejšie nájsť? Predsa na Sconto!

História firmy Sconto

Sconto nábytok je pôvodom nemecká spoločnosť. Prvý obchod bol otvorený v roku 1990 v Bavorsku. Ďalšie pobočky nasledovali.

Prvá pobočka na Slovensku bola otvorená v bratislavskom Ružinove. Onedlho boli otvrené ďalšie dve pobočky a spustený e-shop.

Samotný e-shop v slovenskej verzii Sconto.sk sa rozbehol roku 2006 – odvtedy si tovar môžete objednať pohodlne online z pohodlia domova. Ich zákaznícka podpora je k dispozícii 7 dní v týždni a vyberať môžete z tisícok položiek rôznych farebných prevedení a štýlov. Nábytok vám doručia až domov a na prianie ho dokonca aj odborne zložia.

sconto

Sconto Bratislava

Čo na Sconto.sk nájdete?

Sconto kuchyne, obývacie izby, pracovne, detské izby, kúpeľne a dokonca aj záhrada. Nech už si chcete domov zariadiť moderným spôsobom s množstvom kovu a skla alebo dáváte prednosť masívnemu prevedeniu. V ponuke Sconto nábytku nájdete minimalistické a precízne a do detailu vydarené kúsky, čo rozžiaria celý váš byt a dom. Nájdete tu časom preverenú klasiku a originálne kúsky, ktoré vám budú všetci priatelia závidieť. Stavte na ich nábytok a bytové dekorácie a váš domov bude skrátka nádherný! Ak si predsalen nevyberiete pozrite sa na podobné obchody a využite napríklad XXXLutz kupóny.

Kde Sconto nábytok nájdete?

V súčasnosti má u nás firma Sconto 3 pobočky – v Bratislave, Nitre a Trnave. Tovar si tu môžete nielen prezrieť, ale dokonca si ho tam aj nechať priviesť, keď si ho objednáte online.

sconto

Súvisiace obchody

SCONTO nábytok

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa