SodaStream - osvieženie v podobe bubliniek

Tipy k nákupuNakupovanie 10. 11. 2021

Chcete mať bublinkovú vodu stále po ruke, ale kupovanie minerálok a vláčenie plných fliaš nepatrí medzi vaše koníčky? SodaStream má pre vás jednoduché riešenie.

Prvý prístroj na výrobu perlivej vody vznikol už v roku 1903 v Londýne. Ľudia si ho rýchlo obľúbili, ale čistá bublinková voda im nestačila. O niekoľko rokov neskôr preto firma vyšla na trh aj s koncentrovanými sirupmi určenými len pre sódovú vodu.

Vždy čerstvá perlivá voda

S prístrojom SodaStream si vždy čerstvú vodu vyrobíte v pohodlí domova. Potrebujete SodaStream systém a pitnú vodu, ku ktorej sa dostanete po otočení kohútika. Intenzita bubliniek záleží od toho, koľko CO2 do vody pustíte. Vodu nalejte do plastovej alebo sklenenej fľaše, ktorá je súčasťou systému. Pre jemne perlivú vodu stlačte systém raz, pre veľmi perlivú vodu tri krát. Záleží len na vás.

sodastream sirup

Správnu chuť si každý labužník nájde.

Tip: S dobrým pitným režimom ide aj chudnutie ľahšie.

SodaStrem sirup podľa vašej chuti

Do takto pripravenej vody pridajte SodaStream sirup a ochuťte si ju podľa seba. V ponuke je veľké množstvo ovocných sirupov, sirup s príchuťou koly. Energy, či dokonca isotonic. Sirupy podľa koncentrácie vystačia na 12 až 18 litrov nápoja. Obľúbenú príchuť si nájde každý.

Nepriateľ PET fliaš? SodaStream

Pitný režim je dôležitý. V lete by ste mali vypiť 2 – 3 litre vody denne. Ochuťte si perlivú vodu čerstvým ovocím alebo mätou a doprajte chutné osvieženie celej rodine. Zabudnite na nosenie ťažkých fliaš z obchodu. Okrem toho, že ich prenášaním nezaťažíte svoju chrbticu, nespotrebujete množstvo PET fliaš a tým chránite aj prírodu. V priebehu troch rokov miniete vďaka SodaStream až o 2500 PET fliaš a plechoviek menej.

sodastream

2500 PET fliaš nepotrebujete. Stačí jedna!

SodaStream voda je lacnejšia

Jeden liter perlivého SodaStream nápoja stojí v prepočte 0,09 až 0,13 €. Čím viac bubliniek, tým viac CO2 a vyššia cena. Z jednej bombičky vyrobíte 60 až 80 l perlivej vody. Viete si predstaviť, koľko fliaš by ste namiesto jednej bombičky odniesli domov? S nákupom cez Tipli bude liter perlivého nápoja ešte lacnejší.

sodastream

SodaStream je dostupná aj vo vašom meste.

TIP: SodaStream vám pomôže vyrobiť tie najlepšie domáce limonády.

SodaStream prístroj a príslušenstvo

SodaStrem to nie je len jeden prístroj a jedna fľaša. Na trhu je dostupných niekoľko variant. Vyberte si Power, Crystal, Spirit, Jet alebo Jet Tropical tak, aby vám do kuchyne pekne zapadol. SodaStream cena sa pohybuje od 55,90 € vyššie. Záleží na tom, aký variant si vyberiete. Dokúpte si hermeticky uzavreté SodaStream fľaše a berte si bublinky stále so sebou. K dispozícii je fľaša v 1l, 0,7l a 0,5l-vom prevedení a v rôznych farebných kombináciách.

SodaStream výmenné miesta

Vymeniť prázdnu bombičku za novú nie je žiadny problém. Navštívte stránku SodaStream.sk, kliknite na kolonku Predajcovia (mapa), pokračujte podľa pokynov a z 500 distribútorov SodaStream na Slovensku si vyberte toho, ktorý je k vám najbližšie alebo navštívte elektro, v ktorom ste SodaStream kúpili a s výmenou bombičiek vám ochotne pomôžu.

Výmena SodaStream bombičiek

Hej.sk - SodaStream prístroje so všetkým, čo na výrobu domácej limonády potrebujete.

Mall.sk - výmena SodaStrem bombičiek v jednom z Mall výdajných miest je maximálne jednoduché.

AndreaShop.sk - výmena bombičiek a nákup príslušenstva v jednom z najväčších elektro eshopov.

Vďaka Tipli kúpite SodaStream prístroj a príslušenstvo ešte výhodnejšie. Zľavy vás presvedčia! Čerstvá perlivá voda nebude na vašom stole nikdy chýbať.

Kúpiť SodaStrem lacnejšie

Súvisiace obchody

Pilulka.sk, Hej.sk, TPD, Andrea Shop

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa