Stará peňaženka? 6 tipov, kde kúpiť pánske peňaženky

Tipy k nákupuMóda  |  Nakupovanie 10. 11. 2021

Viete, čo nosia muži neustále pri sebe? Predsa peňaženku! Sú nevyhnutnou výbavou každého muža, a preto je potrebné starostlivo vyberať, keď ju chcete kúpiť napríklad ako darček. To platí nielen pre peňaženky pánske, ale samozrejme aj pre dámske.

Peňaženky sú módny doplnok a nevyhnutná časť našej výbavy. Ako by mala ideálne vyzerať peňaženka pre moderného muža? V čom by mala byť výnimočná, zaujímavá a zároveň krásna a funkčná? Pozrite sa s nami na tie najlepšie pánske peňaženky.

Ako vyberať pánske peňaženky?

  1. Čo od peňaženky muž očakáva?
  2. Čo všetko v nej bude nosiť?

Základná a najdôležitejšia vec je vedieť, aká veľká by mala byť. Vždy sa do nej musia zmestiť doklady, platobné karty a aspoň nejaká hotovosť. Niekto rád nosí tiež vernostné karty a na to je potrebné myslieť.

Ďalším dôležitým kritériom je farba. Iste je vhodné mať peňaženku farebne zladenú s outfitom. Najčastejšie sú v ponuke striedme a neutrálne farby, tradične najobľúbenejšou farbou je čierna alebo hnedá.

Tip: Ako kúpiť peňaženky najlacnejšie?

Stará peňaženka sa pomaly rozpadáva a je čas na novú. Ako však nakúpiť čo najlacnejšie?

Nakupujte v Tipli! S Cashbackom od Tipli získate časť peňazí z nákupu späť. Využite tiež zľavové kupóny na módne doplnky a získajte tak najnižšiu možnú cenu!

6 obchodov, kde kúpiť kvalitné peňaženky

Pokukujete po darčeku pre priateľa alebo pre manžela? Neviete, kde hľadať? Hovorí sa, že v jednoduchosti je krása. U pánskych peňaženiek to platí dvojnásobne. Máme pre vás niekoľko tipov, kde kúpiť pekné a praktické peňaženky.

AliExpress

Ušetrite 10 % z ceny nákupu tovaru na AliExpress! Výrobky z celého sveta jedným kliknutím ako na dlani a za skvelé ceny, to nájdete jedine na AliExpress.

Pánska peňaženka Crazy Horse z pravej hovädzej kože značky Tauren s priehradkou na drobné peniaze so zipsom. Je praktická a krásna. Zmestia sa do nej aj všetky vernostné karty, ktoré nosíte pri sebe. Cena 19,37 €.

pánska peňaženka aliexpress
pánska peňaženka Vivantis

Vivantis

S Tipli ušetríte 10 % z ceny nákupu na e-shope Vivantis. Nenechajte si utiecť výbornú ponuku! Vivantis má všetko, od naušníc a parfumov po oblečenie a módne doplnky.

Ručne je vyrobená kožená peňaženka značky Lagen s dostatočným množstvom priehradiek na karty i bankovky. Túto elegantnú a jednoduchú peňaženku ocení každý muž. Cena 20,00 €.

Bibloo

Vysoký Tipli cashback 4 % sa oplatí každému! Prezrite si kvalitný tovar na Bibloo. Tento e-shop ponúka špičkový servis a celosvetovo známe značky.

Peňaženka Armani Exchange pre pánov je praktická, elegantná a moderná. Má veľa potrebných priehradok a ozdobnú potlač. Z aktuálnej kolekcie jar / leto 2018 je jej cena 66.69 €.

peňaženka Armani Exchange

Tip: Značkové peňaženky za menej

Nakupujte dizajnové kúsky za najlepšie ceny v eobuv cez Tipli a dostanete späť až 3,3 % z každého nákupu!

Nakupovať na eobuv
 peňaženky Urbanstore

Urbanstore

Nakúpte s nami a Tipli vám vráti 10 % z ceny nákupu na UrbanStore späť. Svetovo obľúbené značky ako sú Diesel, Replay, Converse, Under Armour, Vans, Adidas, Nike a ďalšie na jednom mieste.

Peňaženka Diesel Neela Xs – Wallet. Pánska šedá kožená peňaženka Diesel pre pravých gentlemanov s kovovým logom v cene 60,02 €.

Tip: Kúpte si nový batoh z AliExpress, nech máte kde uložiť svoju novú peňaženku!

 pánska peňaženka a hodinky

Nadčasová klasika: Pánske peňaženky kožené

Páni určite súhlasia, že voľba materiálu je jasná - pravá koža. Syntetická koža je síce tiež odolná a dlho vydrží, ale problémom je jej neznášanlivosť s tekutinami. Kožené peňaženky sú jednoducho klasika.

Delmas

E-shop Delmas ponúka kvalitný značkový tovar od dáždnikov až po kožené rukavice. Ponúka nevyčerpateľné množstvo tašiek, kufrov, kabeliek aj peňaženiek na každú príležitosť!

Luxusná pánska kožená peňaženka Braun Büffel z kolekcie Arezzo s ochrannou RFID, ktorej úlohou je zablokovať nežiaduce čerpanie informácií z kreditných kariet, je v cene za 53,88 €.

kožená peňaženka Arezzo
peňaženka kožená

Baťa

Vyberte si kvalitu od českého výrobcu Baťa, ktorý ponúka nielen topánky, ale aj kabelky, opasky a ďalšie kožené výrobky.

Kožená peňaženka Baťa. Kvalitná a jednoduchá peňaženka bez loga. Príjemný svetlohnedý odtieň zaujme na prvý pohľad. Má praktickú priehradku na mince a je za 29,99 €.

Tipli cashback

Novú peňaženku potrebujete ako soľ, ale máte obmedzený rozpočet? Viete, ako funguje Tipli cashback? Nakupujte s nami a časť peňazí z nákupu sa vám vráti späť!

Zistiť viac o cashbacku

Súvisiace obchody

Sizeer, Vivantis, ZOOT, TheyWear,

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa