Stop tabletom! Dajte deťom pravé hračky!

Tipy k nákupuRodičia a deti  |  DEŇ DETÍ 10. 11. 2021

Detský svet by mal byť plný fantázie, kreativity a tvorenia. Doprajte deťom možnosť vyskladať si vlastný svet. Pri stavebnici sa učia aktívne myslieť, tvoriť, cvičia si jemnú motoriku, trpezlivosť. A zároveň je to hračka, ktorá ich zabaví na dlhé hodiny!

Stavebnice sú pre deti prospešné aj z ďalších dôvodov. Rozvíjajú ich predstavivosť a priestorové vnímanie, učia sa fyzikálne zákonitosti , fantázia a kombinatorika pracuje na plné obrátky.

V predchádzajúcich dieloch sme si prešli tie najlepšie detské odrážadlá, bicykle, trojkolky a iné dopravné prostriedky a pozreli sme sa aj na najobľúbenejšie detské hračky. Dnes sa poďme spoločne pozrieť na detské stavebnice a kocky!

Detské stavebnice a kocky

Millaminis stavebnica Veľká farma

Stop tabletom! Dajte deťom pravé hračky!

Millaminis je česká značka hračiek, ktorá vyrába hračky zo špeciálne upravenej ľahčenej peny, certifikovanej pre deti už od narodenia. Stavebnica obsahuje veselé motívy, ktoré upútajú detskú pozornosť, je bezpečená a patrí k vzdelávacím a interaktívnym hrám. Vhodná pre deti od narodenia po 3 roky.

Tipli TIP: Práve prebiehajú na Bambino.sk zľavy na stavebnice až do výšky 46 %!

Antibakteriálna stavebnica

Stop tabletom! Dajte deťom pravé hračky!

Rovnako ako ostatné hračky z rady Anbac toys, aj táto farebná 95 dielová stavebnica antibakteriálny efekt. Materiálová zmes zložená zo syntetického materiálu a dreva zabezpečí, že po ôsmich hodinách je hračka opäť zbavená baktérií. Stavebnica je určená pre deti od 1. roka života.

Tipli TIP: Na hračkárik.sk teraz nakupujete stavebnice so zľavami až 29 %!

Drevená stavebnica Andreu Toys

Stop tabletom! Dajte deťom pravé hračky!

Andreu Toys je španielska značka, ktorá pri vývoji hračiek spolupracuje so vzdelanými pedagógmi, aby poskytovala bezpečné hračky podporujúce schopnosť rozvoja jednotlivých zručností. Stavebnica obsahuje 50 farebných drevených kusov. Vhodná pre deti od 1 do 8 rokov.

Plastová stavebnica - vláčik

Stop tabletom! Dajte deťom pravé hračky!

Stavebnica vláčik je vyrobená z plastu. Balenie obsahuje vláčik, 2 vozíky a zvieratká. Vláčik sa jednoducho rozloží a spojí späť. Stavebnica je určená pre deti od 1. roka.

Tipli TIP: Na Beťárik.sk teraz nakupujete všetky stavebnice so zľavou 5 %!

Lego - rýchle auto

Stop tabletom! Dajte deťom pravé hračky!

Svetoznáma značka LEGO sa zameriava na výrobu plastových hračiek. Tento model 3 v 1 Creator sa dá prestavať na nákladný pick-up alebo na predný nakladač pre trojnásobok zážitkov z hry a stavania. Obsahuje viac ako 220 kociek a je vhodný pre deti od 7 do 12 rokov.

Tipli TIP: Na Feedo nájdete okrem hračiek pre deti aj plienky, kočíky či autosedačky!

Súvisiace obchody

Bambino.sk, Detska-vybavicka.sk, Hračkárik.sk,

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa