SÚŤAŽ: VYHRAJTE JEDLO NA VÍKEND ZADARMO

Tipy k nákupuSúťaže  |  Ostatné 10. 11. 2021

Vyberte si chrumkavú taliansku pizzu, šťavnatý burger alebo dokonalé sushi s DajmeJedlo.sk. Nepozerajte na ceny a vyberajte podľa chute, objednávky do 30 € platíme my!

Voucher v hodnote 30 € na DajmeJedlo.sk

Dajte s kamarátmi jedlo a užite si večer plný dobrôt, pitia a zábavy. S platením si hlavu nelámte - ide to na nás! Zúčastnite sa súťaže a získajte voucher v hodnote 30 € na DajmeJedlo.sk.

So službou DajmeJedlo.sk vás už prázdna chladnička nevydesí. DajmeJedlo.sk je bezkonkurenčná služba, s ktorou budete mať plný žalúdok kedykoľvek si spomeniete, a nebudete preto musieť urobiť takmer nič. Stačí si vybrať obľúbenú reštauráciu, objednať jedlo a čakať na kuriéra, ktorý vám pochúťku doručí až pred prah.

Že neviete, ako DajmeJedlo.sk funguje? Nevadí! My v Tipli myslíme na všetko, pripravili sme pre vás ukážkový návod Ako objednať z DajmeJedlo.sk.

Kto sa môže súťaže zúčastniť?

Súťaže sa môžu zúčastniť iba užívatelia, ktorí na svojom účte na Tipli majú minimálne 1 registrovanú odmenu. Váháte s prvým nákupom? Na zoznámenie s Tipli nebola nikdy lepšia príležitosť! Vyberte si z našej ponuky takmer 180 obchodov a uskutočnite svoj prvý nákup.

Bonus 5 € za prvý nákup

Čerešnička na torte? Za svoj prvý nákup získate od Tipli navyše bonus 5 €. Potrebujete pomôcť s prvým nákupom? Mrknite na náš manuál, ako nakupovať s Tipli alebo nám napíšte na LiveChat v dolnom rohu stránky. Čakáme na vaše otázky. :-)

Získať 5 € k prvému nákupu

Ako uplatniť voucher na DajmeJedlo.sk

Pre uplatnenie voucheru je potrebné byť registrovaný na DajmeJedlo.sk. Po vyhlásení výsledkov súťaže bude 30 € pripísaných na účet výhercu vo forme kreditov. Kredity jednoducho uplatníte na konci vašej objednávky vybraním spôsobu platby "Kartou ihned" a následne zvolíte "Uplatniť kredity".

Kreditmi sa dá zaplatiť celá čiastka, alebo len časť objednávky - zbytok čiastky musíte doplatiť kartou online. Platnosť voucheru je 1 rok.

SÚŤAŽNÁ OTÁZKA:

Koľko užívateľov nakúpilo na DajmeJedlo.sk od 20.3 - 26.3.2017 prostredníctvom cashback portálu Tipli?

Pravidlá súťaže

Pravidlá súťaže sú jednoduché. Nebudeme vás ďalej napínať - čo je potrebné k tomu, aby ste sa najedli na náš účet?

  1. Pod súťažným príspevkom na Facebooku odpovedzte na súťažnú otázku.
  2. Nazdieľajte verejne súťažný príspevok na Facebooku.
  3. Výhercom sa stáva autor komentára, ktorý bude najbližšie správnej odpovedi.
  4. Súťažiť môžete od pondelka 27.3.2017 od 8:00 do piatku 31.3.2017 do 15:00.
  5. Výsledky súťaže oznámime na Facebooku v piatok 31.3.2017 do 18:00.
  6. Výhra 30 € bude výhercovi pripísaná na jeho účet na DajmeJedlo.sk vo forme kreditov.
  7. Každý súťažiaci sa môže súťaže súčastniť iba raz.
  8. Platnosť voucheru je 1 rok.

!!! Súťaže sa môžu zúčastniť iba užívatelia, ktorí budú mať do piatku 31.3.2017 registrovanú odmenu na svojom Tipli účte !!!

Súvisiace obchody

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa