Tajný návod na Black Friday 24. 11. 2017 – Nakúpte ešte lacnejšie

Tipy k nákupuNakupovanie  |  Black Friday  |  Zľavové akcie 10. 11. 2021

Šetríte svoju peňaženku na Black Friday? Už vám praská prasiatko plné nazbieraných eur? Pokojne ho rozbite. S nami totiž na Black Friday šetriť nemusíte! Že nemáte poňatie, o čom píšeme? Tak pekne od začiatku.

Čierny piatok klope na dvere. Predvianočné šialenstvo už klasicky odštartuje Black Friday v piatok 24. novembra. Vyriešte raz Vianoce bez stresu na internete a vyhnite sa tlačeniciam a protivným predavačkám.

Čo je Black Friday

Black Friday je sviatok všetkých shopaholikov. Tento deň ,,B“ do slovenčiny preložený ako ,,čierny piatok“, vznikol, ako inak než v Amerike. V USA a v Kanade sa takto nazýva udalosť veľkých zliav a výpredajov. Nemá pevne stanovený dátum, ale slávi sa na konci novembra, vždy deň po dni vďakyvzdania a je považovaný za začiatok predvianočnej nákupnej horúčky.

Kompletný zoznam zliav tohtoročného ročníku

Prešvihli ste Black friday 2017? Nezúfajte! Black Friday prichádza tento rok a my pre vás máme kompletný zoznam všetkých obchodov, ktoré ponúkajú zľavy! Pozrite na Black Friday 2018.

Zobraziť zľavy Black Friday 2018 »

Kedy je Black Friday

Black Friday 2017 vychádza na 24. novembra. V niektorých štátoch je Black Friday dokonca štátnym sviatkom, kedy nákupné centrá praskajú vo švíkoch a ľudia sa doslova bijú o zlacnené kúsky. Čo ale nie je náš prípad.

Tak. Teraz už niečo o Black Friday viete a my pre vás máme skvelú správu. Máme pre vás tajný návod na to, ako v tento ,,posvätný“ deň ešte viac ušetriť nie len čas a nervy, ale hlavne peniaze.

Tajný návod na výhodné nákupy

  1. Nakupujte cez AliExpress - AliExpress Black Friday 2017 je jasnou voľbou. A prečo? Pretože je sám o sebe tak lacný, že nakúpite doslova za pár drobných. Musíte ale brať do úvahy dlhšiu čakaciu dobu, preto objednávajte dostatočne dopredu.
  2. Nakupujte s Tipli.sk - z pohodlia domova, pomocou počítača, tabletu alebo mobilného telefónu a vyhnite sa davom, prípadnému naťahovaniu sa s ostatnými zákazníkmi, a dlhému čakaniu v obchodných domoch. Navyše z každej objednávky online získate vďaka Tipli peniaze späť na svoj účet.

Radi nakupujete lacno?

Najvýhodnejšiu cenu získate, keď skombinujete zľavy a cashback.


Aká je výhoda Tipli? Cez nás sa dostanete do dimenzie maximálnej spokojnosti z nákupu. Kde inde získate až 25 % z ceny nákupu späť? Na Tipli sa dostanete do sveta všetkých možných/nemožných svetových značiek a navyše budete mať z nákupu radosť, pretože získate ešte viac, než si myslíte. Takže prestaňte šetriť, žite, užívajte a 24. novembra dovidenia!

Súvisiace obchody

Okay, Hej.sk, AliExpress, Notino,

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa