Tatra banka - prvá banka na Slovensku

Tipy k nákupuZo života Tipli  |  Ako nakupovať s Tipli  |  Ostatné 10. 11. 2021

Chcete banku, ktorá sa vymyká bežným službám? Potrpíte si najmodernejšie technológie a rovnako vyžadujete, aby vaša banka kráčala s dobou? Ako stvorená je pre vás Tatra banka. Neustále inovácie služieb a garancia istoty robia z Tatra banky jednu z najobľúbenejších bánk na Slovensku. Pozrite sa s nami na to, aké produkty svojim klientom prináša.

Ak by sme mali vymenovať päticu top bánk na Slovensku, Tatra banka by zastávala čelné pozície tohto zoznamu. Je to banka, ktorá ponúka svoje služby širokému spektru klientov. Svojimi modernými technológiami, ktoré využíva pri správe účtov, sa hodí skôr pre mladých a strednú generáciu.

Tatra banka je tu vyše 100 rokov

Pôvodná Tatra banka vznika ešte za čias Rakúsko-Uhorska v roku 1884. Ako se menili režimy po svetových vojnách, menila sa aj Tatra banka. Po roku 1948 bola Tatra banka zlúčená so Slovenskou bankou a následne začiatkom 50-tych rokov ju pohltila Československá národná banka.

stara tatra banka

Tatra banka je banka s vyše 100-ročnou tradíciou.

Nová tvár Tatra banky

Po páde komunistického režimu bola Tatra banka obnovená a stala sa tak prvou súkromnou bankou na území Slovenka. V súčasnosti je členom skupiny Reiffeisen. Nebudeme preháňať keď povieme, že Tatra banka hrá na trhu prím už od svojho vzniku.

TIP: klasikou medzi bankami je aj ČSOB. Spravujte svoje financie jednoducho a pohodlne u stabilného hráča na našom trhu.

Tatra banka internet banking

Viete v čom je Tatra banka internet banking taký výnimočný? Je skvele zabezpečený a mimoriadne prehľadný. Prakticky všetky bankové operácie vykonáte cez túto službu. Dostupná je cez počítač, ale stiahnete si ju do smartfónu aj ako aplikáciu. Prevody, platby dokonca aj výbery z bankomatu tak vybavíte cez mobilnú appku.

TIP: potrebná informácia, ktorá sa vám vždy pri platení v internet bankingu zíde, je SWIFT kód. Tatra banka SWIFT je TATRSKBX.

Moderné biometrie od Tatra banky

Tatra banka disponuje dvoma unikátnymi technológiami, ktoré nie sú tak celkom bežné ani v tom najvyspelejšom svete. Sú to tvárová a hlasová biometria. Pozrite sa s nami, čo tieto funkcie pre vás ako klienta znamenajú.

biometria

Unikátna hlasová a tvárová biometria od Tatra banky je doslova umeleckým dielom.

Tatra banka tvárová biometria

  • stiahnite si aplikáciu Tatra banka
  • aplikácia rozpozná vašu tvár a jej unikátne znaky
  • bezpečne a rýchlo si založíte nový bankový účet cez aplikáciu
  • do aplikácie sa prihlásite len vy, pretože rovnakú tvár nemá nikto iný na svete

Tatra banka hlasová biometria

  • rozpoznávanie klientov podľa hlasu
  • už sa viac nemusíte identifikovať počas hovorov do call centra banky
  • vďaka hlasovej biometrii všetko vybavíte aj po telefóne cez DIALOG live 24hodín denne, 7 dní v týždni.

Tatra banka pobočky

Pobočky Tatra banky sú rozptýlene rovnomerne po celom území Slovenska. Svoju najbližšiu si ľahko nájdete na internete alebo v aplikácii. Je jedno do ktorej z pobočiek prídete, všetky operácie môžete vykonať v každej jednej z nich. O takéto prepojenie pobočiek sa Tatra banka zaslúžila už v pred vyše dvadsiatimi rokmi!

Tatra banka bankomaty

Tak ako s pobočkami, aj bankomatov je v našej krajine viac, než dosť. Nájdete si ich na webe Tatrabanka.sk v sekcii pobočky a bankomaty alebo v mobilen aplikácii Tatrabanka.sk.A nezabúdajte, že výber z bankomatu viete zrealizovať bez karty prostredníctvom najnovatívnejšej bankovej aplikácie.

bankomat

Vyberajte si peniaze po celom Slovensku cez mobilnú aplikáciu Tatra banka.

Tatra banka kontakty

  • centrála Tatra banka - Hodžovo námestie 3, 850 05 Bratislava 55
  • Tatra chat, ktorý je k dispozícii 24 hodín denne, 7 dní v týždni
  • DIALOG live - dostupný počas celého týždňa, stačí zavolať na číslo 0800 00 1100 a v prípade riešenia problémov zo zahraničia na číslo +421 2 / 5919 1000

Zákaznícke služby Tatra banky vychádzajú klientom maximálne v ústrety. Nech ste kdekoľvek na svete, vďaka hlasovej biometrii a dostupnosti live chatu či Dialog live vyriešite akékoľvek problémy bezodkladne. Vaše peniaze tak budú vždy v bezpečí.

Radi nakupujete výhodne?

Viete o tom, že s Tipli cashback systémom dostanete späť z každého nákupu? Vstúpte do svojho obľúbeného e-shopu cez oranžové Tipli tlačítko a pripíšte si cashback odmenu na svoj účet. Využite aktuálne Tipli zľavy, kombinujte ich s Tipli cashbackom a nakupujte výhodnejšie ako doteraz!

Súvisiace obchody

zlavoMAX, AliExpress, eBay.com, eBay.co.uk

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa