Tchibo: viac než len káva

Tipy k nákupuNakupovanie 10. 11. 2021

Cítite tú vôňu? To je Tchibo. Omamná vôňa a lahodná chuť kávy, ktorú si môžete dopriať každý deň. A to nie je všetko, čo v Tchibe nájdete. Pozrite sa, čím si vás Tchibo ešte získa.

Tchibo je vo svete kávy už skoro 70 rokov. Zásielkový obchod s čerstvou a kvalitnou kávou si rýchlo vybudoval silné meno a rozšíril svoje pôsobenie do mnohých krajín. Tchibo nie je len špecialista na kávu. Rozmanitosť a kvalitu prináša aj vo svete módy, techniky či šperkov. Na slovenský trh Tchibo vstúpilo v roku 1991 a už o dva roky neskôr otvorilo svoju prvú predajňu v Bratislave.

tchibo kava

Chuť a vôňa kávy Tchibo spríjemnia aj ten najhorší deň.

Nechajte sa zlákať vôňou kávy Tchibo

Tchibo káva je 100 % Arabica z vysokohorského prostredia. Rýchlo si vás podmaní vôňou a chuťou. Chuť najlepších kávových krajín sveta prináša zrnková káva Privat Kaffe. Praženie kávy je hotová alchýmia. Každý druh kávy si vyžaduje iný stupeň praženia, aby vynikla jej jedinečná chuť. Doprajte si intenzívnu chuť kávy Caffe Crema a Barista a na každú šálku kávy sa budete tešiť.

Dobrú kávu treba vedieť pripraviť

tchibo príprava

Skvelú kávu Tchibo si pripravíte aj doma.

Prípravu svojej obľúbenej Tchibo kávy nezanedbávajte. Navštívte Tchibo e-shop a vyberte si kávovar a pomôcky na prípravu kávy, aby ste si ju mohli vychutnať naozaj všetkými zmyslami. Káva nie je len zalievaná a instantná. Vyskúšajte rôzne spôsoby prípravy kávy a vyberte si ten svoj. Alebo to striedajte. Tchibo káva je vždy perfektná.

Všetko, čo vás vo svete Tchibo online čaká

Tchibo eshop bol spustený v roku 2012 a hneď si získal veľa priaznivcov. Okrem kávy sa tu stretnete s kvalitným oblečením pre dámy, pánov a deti, ale aj doplnkov do domácnosti a na záhradu. Ak patríte medzi športovcov, aj v Tchibo si prídete na svoje. Tchibo športové oblečenie a vybavenie za vás síce cvičiť nebude, ale v kvalitných veciach budete mať z cvičenia naozaj radosť.

Tchibo a módne kúsky na každý deň

tchibo moda

Tchibo kúsky pre každého.

Kvalitné a moderné oblečenie je tiež jedným z dôvodov, prečo sú predajne Tchibo také obľúbené. V Tchibe sa zaujímavo a pohodlne oblečie každý. Veľký či malý. XXL veľkosti tu tiež majú svoje zastúpenie a na kráse a kvalite ničím nezaostávajú. Potrebujete osviežiť šatník? Tchibo je správnou voľbou.

Populárne Tchibo kreatívne potreby

Kamenné predajne Tchibo a eshop sa stal veľmi populárnym aj vďaka kreatívnym potrebám, ktoré majú v sortimente Tchibo pevné miesto. Vianočné a veľkonočné dekorácie si vďaka Tchibo môžete vyrobiť aj sami. Ak potrebujete potešiť svoje kreatívne ja, ste tu správne.

tchibo kreativne

Tchibo kreatívne potreby pre tvorivé ruky.

Bytové doplnky z dielne Tchibo

tchibo svietnik

Každú domácnosť spestria deplnky Tchibo.

Ak potrebujete oživiť svoju domácnosť, ste na správnom mieste. Bytové doplnky z Tchibo sú kvalitné a cenovo výhodné. Urobíte nimi radosť sebe a svojim blízkom. Aj maličkosť darovaná zo srdca poteší. Fotorámček, svietnik, vankúšik a prikrývka. Drobnosti, ktoré vytvárajú pocit domova.

Tchibo predajne na Slovensku

S predajňou Tchibo sa na Slovensku stretnete v nákupných centrách väčších miest. Spríjemnite si nakupovanie posedením pri čerstvej káve podľa svojej chuti.

  • Tchibo Banská Bystrica - EUROPA SC, 09:00 do 21:00
  • Tchibo Bratislava - Tchibo Outlet 09:30 do 20:00; EUROVEA 10:00 do 21:00; AUPARK 10:00 do 21:00; CENTRAL 10:00 do 21:00; POLUS CITY CENTER 10:00 do 21:00; AVION SHOPPING PARK 09:00 do 21:00; BORY MALL 10:00 do 21:00
  • Tchibo Košice - AUPARK 09:00 do 21:00; OC OPTIMA 09:00 do 21:00
  • Tchibo Nitra - MLYNY 09:00 do 21:00
  • Tchibo Poprad - OC FORUM 09:00 do 21:00
  • Tchibo Trnava - CITY ARENA, 09:00 do 21:00
  • Tchibo Piešťany - AUPARK PIESTANY 09:00 do 20:00
  • Tchibo Žilina - AUPARK 09:00 do 21:00

★Tajomstvo, ako v Tchibe nakupovať lacnejšie.

Vedeli ste, že Tipli vám poskytuje tie najaktuálnejšie zľavy a kupóny? Kombinujte ich s cashbackom z Tipli a ušetrite maximum.

Nakupovať v Tchibe

Súvisiace obchody

Tchibo

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa