Tentoraz nenamaľovaná! Prežite leto bez make-upu

Tipy k nákupuKrása a zdravie  |  Ako nakupovať s Tipli  |  Tipy a triky  |  Hobby a zábava 10. 11. 2021

Pre krásu sa musí trpieť, ale na prirodzenú krásu stačí si počkať. A možno ju trochu urýchliť, keď viete, ako na to. Zabudnite na make-up a nechajte vyniknúť svoje pravé ja. Ako na to?

Každá to s make-upom máme trochu inak - niektorá z nás nenalíčená ani nevylezie z domu, iná sa uspokojí s maskarou a balzamom na pery. Asi sa ale zhodneme na tom, že by sme najradšej nepotrebovali ani štipku líčidiel a každé ráno sa prebudili krásne a svieže.

Prečo sa rozlúčiť s make-upom?

Schválne si spočítajte, akú dlhú dobu ráno strávite - kým sa nalíčite. Desať minút? Štvrť hodiny? Tento čas predsa môžete využiť lepšie :-). A navyše to všetko musíte zase večer odlíčiť. Otravné.

S časom ušetríte aj svoje peniaze. Len si spočítajte, koľko máte líčidiel, ktoré ani nepoužívate, ale z nejakých zvláštnych pohnútok ste si ich kúpili.

Herbatica prírodná kozmetika

TIP: Nedokážete si bez make-upu predstaviť svoj deň? Stavte na prírodnú kozmetiku od Herbatica.sk!

A to najdôležitejšie? Vaša pleť si odmietnutím make-upu odpočinie - nebude totiž celý deň natretá akousi neprirodzenou vrstvou. Najmä, ak používate nešetrné produkty, môže vaša pleť viac trpieť, mastiť sa, alebo naopak vysychať.

Radšej než do make-upu investujte do ošetrujúcich krémov a tonikov, ktoré vám pomôžu udržať pleť zdravú. A čo je na ich nákupe najlepšie? S Tipli Cashbackom ušetríte % z každého nákupu!. Využite Notino zľavový kód a nakupujte kvalitné krémy za výhodné ceny.

Pár pravidiel pre prirodzenú krásu

Dodržujte týchto pár jednoduchých pravidiel a vaša pleť bude vyzerať hneď zdravšie - a nebude vás to nič stáť.

  1. Dodržujte pitný režim – vaša koža bude krásne hydratovaná.
  2. Poriadne sa vyspite – len tak dosiahnete to, že si vaša pleť po namáhavom dni odpočinie.
  3. Zabudnite na cigarety a alkohol. Oboje pleti škodí.

TIP: Všetko pre dokonalý vzhľad ponúka kozmetika Elnino! Od kvalitných parfémov, telových a pleťových produktov či dekoratívnej kozmetiky pre bezchybnú a prirodzenú pleť.

Ako ísť prirodzenej kráse naproti?

Ako bez make-upu docieliť efekt, ktorý make-up má, teda podčiarknutie predností a zamaskovanie nedostatkov? Jednoducho!

Zbavte sa akné raz a navždy

Skupina, predovšetkým mladých dám, používa ťažké make-upy, aby zakryli nepekné pupienky. Dámy, vedzte ale, že make-up nie je riešenie problému s akné - len ho doslova a do písmena zakryje. Ak vás veľmi trápi akné, obráťte sa na odborníka. V prípade liečby sa ale nespoliehajte na lacné produkty z drogérie a namiesto toho zavítajte do lekárne. Napríklad v lekárni Pilulka nájdete účinný liečebný prípravok na akné Akneroxid. Pri každodennom používaní v slabej vrstvičke vás za pár týždňov zbaví akné a dokonca aj zmierni začervenanie kože.

Pilulka akneroxid
notino ricínový olej

Mihalnice ako žmurkacia bábika

Mať dlhé a husté mihalnice je snom každej z nás - a preto siahame po maskarách. Ale viete, že ricínový olej vám prirodzenou cestou pomôže riasy predĺžiť a zahustiť? Rovnakú službu vám urobí aj v prípade obočia. Len musíte byť trpezlivé - drobné výsledky uvidíte napríklad už po dvoch týždňoch, viditeľná zmena sa dostaví až po mesiacoch. Ale stojí to za to! Ricínový olej z radu Saloos nájdete napríklad v parfumérii Notino. Nenechajte sa prekvapiť jeho hustou konzistenciou. A niekomu dokonca pomáha aj na akné a drobné jazvičky.

Natočte ich!

Už sú vaše mihalnice pekne dlhé a husté, ale stále máte pocit, že nie je vidno žiadnu zmenu? Pravdepodobne preto, že ich máte veľmi rovné. Ale bez obáv, aj to sa dá rýchlo vyriešiť! Stačí vedieť čarovať s klieštikmi na mihalnice a rýchlo mihalnice natočiť. Vaše mihalnice budú okamžite krásne natočené a výrazné – a to úplne bez použitia maskary. Síce chvíľočku trvá, než človek nadobudne s klieštikmi zručnosť, ale výsledok rozhodne stojí za to! Buďte ale opatrná, nech si riasy nevytrhnete.

Notino klieštiky na mihlanice

Dajte šancu prírodnej kozmetike a opekniete prirodzene

Chcete šetriť na make-upu, alebo sa aspoň líčiť "zdravo", ale neviete, kde začať? Stavte na prírodnú kozmetiku a nakupujte ju výhodnejšie vďaka špeciálnym zľavovým kupónom!

Súvisiace obchody

Pilulka.sk, BIOnatural, eFitness.sk, Ketofit.sk

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa