Tesco leták na budúci týždeň online

Tipy k nákupuNakupovanie  |  Letáková hliadka 16. 4. 2022

Obchodný reťazec Tesco nepatrí medzi najobľúbenejšie retaily súčasnosti len tak pre nič za nič. Tesco a jeho radosť z dobrých vecí si môžeme na Slovensku užívať už od roku 1996. Patrilo teda k jedným z prvých hypermarketov, ktoré sa dostali na náš trh. Pôvodom je Tesco britská spoločnosť a v súčasnej dobe ho nájdete v každom regióne Slovenska.

Zákazníkov okrem iného, lákajú početné zľavy, ktoré tam môžete nájsť každý týždeň. Vďaka nim nakúpite špičkové produkty najvyššej kvality za fantastické ceny. Akčný leták so všetkými zľavami si môžete prezrieť už aj v online verzii, čím ušetríte kopec času. Čo ponúka aktuálny Tesco leták a kedy ho môžete v schránke očakávať?

Ako vyzerá Tesco aktuálny leták?

V závislosti od predajne sa Tesco leták viac či menej líši. Preto sa vždy uistite, či si chcete prezrieť ponuku Tesco hypermarketu, malého hypermarketu alebo supermarketu. Tesco leták pre budúci aj aktuálny týždeň si môžete vždy pozrieť aj na webových stránkach Tesco, v priečinku akciové ponuky.

Tesco leták aktuálny očakávajte v schránkach vždy v utorok. Ponuka letáku potom platí od stredy do utorka. Okrem tovaru v zľave vás v letáku môže prekvapiť napríklad recept na vianočku či inú dobrotu. Takéto špeciality prináša aj Tesco magazín. :-)

Najnovšie Tesco letáky nájdete na Tipli. Prezrite si leták Tesco aktuálny týždeň alebo si prezrite ponuku Tesco letáku na budúci týždeň.

V Tescu môžete okrem potravín nájsť aj kozmetiku známych či privátnych značiek, módu F&F, hračky, potreby do domácnosti a vlastne všetko, čo k bežnému životu potrebujete. A to je jedna z najväčších výhod Tesca - stačí ak prídete do jednej predajne a nakúpite úplne všetko.

Ktoré Tesco značky stoja za vyskúšanie?

tesco privátne značky

Na Tesco sk nájdete zoznam všetkých privátnych značiek Tesco.

Už viackrát sme sa presvedčili o tom, že privátne značky prinášajú rovnakú kvalitu ako tie známe, ale za oveľa priaznivejšiu cenu. Aké značky Tesco určite nemôžete prehliadnuť?

  • TESCO - je privátna značka Tesco a zastrešuje výrobky s rovnakou či dokonca vyššou kvalitou v porovnaní s dobre známymi značkami, no za výhodnejšiu cenu.
  • Tesco finest - značka pre všetkých gurmánov, ktorí si radi doprajú poctivé lahôdky pripravené z prvotriednych ingrediencií.
  • Technika - ponúka široký výber kvalitnej elektroniky konkurujúcej veľkým značkám, ale za omnoho výhodnejšie ceny.
  • Tesco Vita Kids - potraviny vyvinuté pod dohľadom výživovej odborníčky špeciálne pre deti školského veku.
  • F&F - vďaka tejto značke nájdete v Tesco obchode aj oblečenie a módne doplnky, ktoré sú kvalitné a cenovo dostupné.

Tesco otváracie hodiny

Otváracie hodiny sa v každej predajni líšia. Pred návštevou konkrétnej prevádzky, si preto vždy skontrolujte aktuálne Tesco otváracie hodiny na webových stránkach obchodu pomocou vyhľadávača predajní.

Predajňa
Tesco otváracia doba
PredajňaTesco Express
Tesco otváracia doba6:00 - 22:00
PredajňaTesco Hypermarket
Tesco otváracia doba6:00 - 22:00
PredajňaTesco Supermarket
Tesco otváracia doba6:00 - 21:00
PredajňaTesco Extra
Tesco otváracia doba6:00 - 24:00

Služby zákazníkov Tesca sú ďaleko za službami bežného retailu

predajňa tesco

Okrem iných služieb ponúka reťazec Tesco mobile, s ktorým voláte za najvýhodnejšie tarify.

1) Mobilná aplikácia Tesco

Mobilná aplikácia Tesco Potraviny domov je internetový obchod s potravinami. Aplikácia prináša možnosť nakúpiť si potraviny online cez mobilný telefón. Nakupujte presne tak ako ste zvyknutí a potraviny vám Tesco dovezie až pred dvere.

2) Wifi zadarmo

Zabudli ste suroviny na recept, ktorý chcete napiecť či navariť? Žiaden problém. Prihláste sa k wifi v Tescu zadarmo a zistite si všetko potrebné.

3) Internetový obchod Tesco

Na webovej stránke si najskôr skontrolujte, či Tesco doručuje aj na vašu adresu zadaním PSČ. V internetovom obchode Tesco máte na výber až z 18 000 produktov, sami si zvolíte najvhodnejší čas doručenia a nakupujete pritom za rovnaké ceny ako na predajni.

4) Zľavy vo večerných hodinách

Po 20. - 21. hodine máte v Tescu vybrané pečivo a zeleninu za zlacnené ceny. Zľavy sa vyšplhajú až nad 50 %, čo už nie je zanedbateľná čiastka

Tesco clubcard

Špeciálne zľavy s kartou Tesco Clubcard

Zaobstarajte si na predajni kartu Clubcard, zbierajte Tesco Clubcard body a užívajte si nákupy s ešte väčšími zľavami. Určite si pritom nezabudnite kontrolovať email, keďže vám na neho Tesco občas pošle špeciálnu akciu, platnú iba istý deň. Napríklad na vaše narodeniny získate po predložení emailu v predajni Tesco šampanské zadarmo.

Chcete získať zľavu 5 € na nákup v Tesco online? Pre získanie zľavy sa prosím zaregistrujte.Zaregistrovať saRegistrovať sa cez Facebook

Súvisiace obchody

Pilulka.sk, ZOOT, AliExpress, BabičkinaZáhrada.sk, NajLekáreň.eu

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa