Tipy z Číny #1

Tipy k nákupuNákupy z Číny  |  Nakupovanie 10. 11. 2021

Milujete lacné nákupy, široký výber a dopravu zdarma na väčšinu tovaru? Tak to sú pre vás nákupy z Číny to pravé orechové. Nie je žiadnym tajomstvom, že čínske internetové obchody sú Meccou lacných nákupov či už zháňate elektroniku, oblečenie, hračky, alebo vybavenie do domácnosti. Naštastie už dávno neplatí, že lacno znamená nekvalitne a tak si výhodné nákupy z Číny môžeme užívať koľko sa nám zachce.

Nebaví vás predierať sa nekonečnou ponukou na čínskych e-shopoch? Tak to ste v správnu chvíľu na správnom mieste. Každý týždeň sa môžete tešiť na pravidelnú rubriku Tipy z Číny, kde vám predstavíme zaujímavé produkty z čínskych internetových obchodov.

Dámske čipkované šaty

Tipy z Číny

Jar je už predo dvermi a tak je pravý čas pripraviť na ňu aj svoj šatník - vyberte si niečo v čom zažiarite! Či už pôjdete na večeru s vaším miláčikom, alebo na večierok s kamarátkami - v týchto krásnych romantických šatách vás zaručene nik neprehliadne. Vyberiete si ich v jemnej modrej, hravej červenej alebo sexi čiernej? Hodnotenie predajcu: 95,3 %.

Kúpiť na AliExpress za 7 €

Dlhotrvajúci rúž

Tipy z Číny

Chcete zvýrazniť svoje pery a spraviť ich ešte neodolateľnejšie? Máme pre vás skvelé riešenie! Vyberte si z 12 odtieňov dlhotrvajúcich a vodeodolných rúžov. V tejto širokej palete farieb nájde ten pravý bezproblémov každá z vás! Hodnotenie predajcu: 95,7 %.

Kúpiť na AliExpress za 0,92 €

Farebný svietiaci vankúš

Tipi z Číny #1

Radi svoju domácnosť zútulňujete netradičnými prvkami? Ak navyše milujete farebné a veselé motívy máme tu niečo pre vás! Tento originálny svietiaci vankúš si určite zamilujete vy aj vaše deti! Na výber je hneď v niekoľkých farebných prevedeniach. Hodnotenie predajcu: 97,9 %

Kúpiť na AliExpress za 6,44 €

Športové rukavice na bicykel a motocykel

Tipy z Číny #1

Aj keď nám sneh pomaly mizne a slnečné lúče cítime každý deň o niečo silnejšie, nenechajte sa oklamať - počasie je stále mrazivé. Preto ak neodoláte a chcete vybehnúť na bicykel či motocykel už teraz, určite vás skvele zahrejú tieto vodeodolné športové rukavice. Hodnotenie predajcu 98,1 % .

Kúpiť na AliExpress za 3,64 €

Ženský top

Tipy z Číny #1

Ste športovkyňa telom aj dušou? Ak rada trávite čas v posilovni alebo iným športom, istotne pri tom chcete vyzerať čo najlepšie. S týmto topom nebudete len dobre vyzerať, budete sa v ňom aj pohodlne cítiť - na cvičenie je stvorený. Hodnotenie predajcu: 93,3 %.

Kúpiť na AliExpress za 4,22 €

Súvisiace obchody

AliExpress

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa