Tipy na AliExpress Xiaomi mobily za najlepšie ceny

Tipy k nákupuNákupy z Číny  |  Nakupovanie 10. 11. 2021

Vitajte na malej exkurzií AliExpress Xiaomi store. Čaká vás prehliadka 5 najobľúbenejších modelov smartphone Xiaomi, ktoré spojuje skvelý výkon, elegantný vzhľad a príjemná cena. Držte si klobúky.

Pátrate po smartphone so super výkonom, dostupnou cenou a s atraktívnym vzhľadom? Máme pre vás splnený sen. Päť variánt AliExpress Xiaomi mobilov.

Mobily z AliExpress Xiaomi Store

Dnes vás vezmeme na obhliadku virtuálnych regálov Xiaomi Online Store. Oddelenie s mobilmi Xiaomi patria na AliExpress medzi TOP značky a smarthpony tu zoženiete pokojne za polovicu ceny na rozdiel od tuzemských predajní.

Zaujal vás populárny Xiaomi Mi A1, výhodný Xiaomi RedMi 5 plus alebo ďalší z elegantných modelov unikátneho čínskeho Xiaomi? Prezrite sa nižšie na podrobnejšie technické parametre a vyberte si mobilný telefón podľa vašich predstáv.

Xiaomi Mi A1

Xiaomi Mi A1

Populárny Xiaomi Mi A1 kúpite za super cenu na AliExpress.

Čím vás smartphone Xiaomi Mi A1 dostane? Má operačný systém Android One, výkon strednej triedy, operačnú pamäť 4 GB, IPS display 5,5" s Full HD rozlíšením, čítačkou odtlačkov prstov a zadný kovový vzhľad krytu. Cena: od 161,49 €.

Xiaomi Mi A1 na AliExpress

Xiaomi Redmi 5

Xiaomi Redmi 5

Výkonný Xiaomi Redmi 5 v troch elegantných farbách zoženiete lacno na AliExpress

Xiaomi Redmi 5 vás nadchne predovšetkým výhodným pomerom cena/výkon. Disponuje IPS display s uhlopriečkou 5.7", operačnou pamäťou 2 GB/3 GB/4 GB, čítačkou odtlačkov prstov, operačným systémom Android 7 Nougat a vstupmi pre 2 SIM karty. Cena: od 94 €.

Xiaomi Redmi 5 na AliExpress

Xiaomi Redmi 5A

Xiaomi Redmi 5A

Pri elegantnom Xiaomi Redmi 5A z AliExpress.com varujeme pred láskou na prvný dotyk.

Atraktívny smartphone Xiaomi Redmi 5A si jeho užívatelia zamilovali pre vysoký výkon v spojení s elegantným designom. Mobil využíva operačný systém Android 7 Nougat, má IPS 5" display, operačnú pamäť 2 GB, kapacitu batérie 3 000 mAh, funkciu DualSIM pre 2 SIM karty. Cena: od 73 €.

Xiaomi Redmi 5A na AliExpress

Xiaomi Redmi 5 plus

Xiaomi Redmi 5 plus

Elegantný smartphone Xiaomi Redmi 5 plus zakúpite bezkonkurenčne na AliExpress.

Xiaomi Redmi 5 plus je smartphone pre náročnejších uživateľov, ktorý si potrpia na moderný design. Mobilné zariadenie podporuje operačný systém Android 7 Nougat, display s uhlopriečkou 5,9", RAM 4 GB/3 GB, fotoaparát s rozlíšením 12 MPx a svetelnosť objektívu f/2,2. Kapacita batérie 4 000 mAh. Cena: od 154 €.

Xiaomi Redmi 5 plus

Xiaomi Redmi Note 5A

Xiaomi Redmi Note 5A

Do Xiaomi Redmi Note 5A sa zamilujete na AliExpress.

Xiaomi Redmi Note 5A je kvalitný telefón s kovovou konštrukciou, ktorý vás poteší hlavne veľmi prívetivou cenou a 13Mpx fotoaparátom. Parametre smartphonu: operačný systém Android 7 Nougat, kapacita batérie 3 080 mAh, IPS displej 5,5", RAM 2 GB. Cena: od 73 €.

Ukázať Xiaomi Redmi Note 5A

Tip: Hľadáte nový mobil? Na TPD si prídete na svoje! Mobilné telefóny rôznych značiek tu nájdete s cashbackom až 3 %!

Mobily Xiaomi ešte lacnejšie?

S naším cashback portálom Tipli získate odmenu z každého nákupu. Nechce sa vám veriť, že to ide ešte výhodnejšie? Tak poďte nakupovať s nami.

Začať nakupovať výhodnejšie

Súvisiace obchody

GearBest, AliExpress, DealExtreme, eBay.com

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa