Tipy na vianočné darčeky pre ženy

Tipy k nákupuVianoce  |  Ostatné 10. 11. 2021

Vianoce nám už ohlasujú svoj príchod. Sú skrátka všade. V obchodných domoch, v televízore a možno už aj u vás doma. Je najvyšší čas vrhnúť sa na výber vianočných darčekov. My vám s tým usilovne pomáhame. V tomto diele si posvietime na darčeky pre ženy.

Kamarátky, priateľka, manželka, mamička, babička, tety, sestry, dcéry, vnučky, netere. To sú výnimočné ženy, ktoré si zaslúžia aj výnimočnú starostlivosť. Ukážte im, že vám na nich záleží. Napríklad vhodne vybraným vianočným darčekom.

Pri pomyslení na vianočné darčeky si predstavíte iba stres a preplnené obchodné domy? Tento rok môžu nákupy vyzerať úplne inak. Zvládnete ich totiž z pohodlia domova. A to aj za výhodnejšie ceny. S Tipli získate z každého nákupu časť peňazí späť.

Parfumy a ďalšie voňavé tipy na vianočné darčeky

Vône nás sprevádzajú celým životom. Často nám pomáhajú spomenúť si na tie najkrajšie situácie alebo stretnutia. Existujú miesta a ľudia, ktorých máme s určitou vôňou spojených a spoznali by sme ich aj so zavretými očami.

Premeňte na špeciálny okamih aj tohtoročné Vianoce. S vhodne vybraným parfumom to hravo zvládnete. K parfumom môžete dokúpiť aj ďalšie voňavé darčeky, vrátane najrôznejších telových krémov, mydiel a deodorantov.

parfumy

Pefémy a parfumované vody nakupujte na Notino.sk

Kam pre parfumy?

  • Notino.sk - obľúbený obchod s vôňami, kde iste vyberiete darček pre vašu výnimočnú ženu
  • Elnino - o nič menej nie je obľúbený ani predajca parfumov Elnino
  • Hej.sk - parfumy môžete nakupovať aj v tomto e-shope, ktorý právom patrí medzi najväčšie slovenské internetové obchody; určite si neváhajte prezrieť aj ďalší sortiment, ktorý zahŕňa napríklad elektroniku, hračky pre deti alebo chovateľské potreby

Ďalší darček pre ženy k Vianociam? Skúste kvalitnú kozmetiku

Krémy, make-upy, riasenky, očné tiene, linky na oči, rúže a obrovské množstvo ďalších produktov vlastní snáď každá žena. Takmer každá bude rada, ak jej do zbierky niečo pridáte.

Čo pre to musíte spraviť? Stačí sledovať obľúbený štýl a kozmetické značky, ktoré preferuje. Zvlášť, ak s touto ženou zdieľate domácnosť, je to skutočne hračka.

kozmetika

Kozmetiku a kozmetické balíčky pre ženy nájdete na Vivantis.sk.

Nákup kozmetiky online

  • Bio Natural - bio obchodík, v ktorom nájdete kvalitnú bio kozmetiku
  • Vivantis - ďalší obľúbený obchod, kde toho nakúpite oveľa viac než len kozmetiku
  • Dermacol - vyberte svojej polovičke kozmetiku obľúbenej českej značky Dermacol

Trúfnete si na výber oblečenia?

Oblečenie je snáď vášňou každej ženy. Stále jej niečo chýba a nikdy nemá módnych kúskov dosť. Ich výber je však neľahkou úlohou. Môžete si na neho trúfnuť iba v prípade, kedy dokonale poznáte veľkosť a štýl tej, ktorú sa chystáte obdarovať. V prípade, že ju poznáte naozaj dobre, nemusíte sa ničoho báť. Dobrým tipom je napríklad trendy teplý kabát z Pull and Bear.

oblečenie

Dámske oblečenie a módne doplnky nakupujte na ZOOT.sk.

E-shopy s dámskou módou

  • ZOOT.sk - so ZOOT.sk môžete svojej drahej darovať skutočnú radosť; módnym kúskom z tohoto obľúbeného obchodu určite nič nepokazíte
  • BonPrix - s obmenou šatníka vám pomôže aj populárny BonPrix; nezabudnite tam pri výbere darčekov nakuknúť
  • Astratex.sk - ak si trúfnete aj na spodnú bielizeň alebo plavky, môžete zavítať na Astratex.sk

Kabeliek nikdy nie je dosť

Ak sa necítite na výber oblečenia, ale predsa by ste radi zostali vo svete módy, môžete siahnuť napríklad po kabelke. Tam je výber o niečo jednoduchší, radosť však môže byť obrovská. Stačí si všimnúť, aké kabelky vaša pani nosí a kúpiť nejakú v podobnom štýle.

kabelky

Kabelky pre svoje polovičky vyberajte online v e-shope Baťa.

Nákup kabeliek online

  • Orsay - veľký výber krásnych kabeliek a ďalších módnych doplnkov a samotného oblečenia nájdete v Orsay
  • Baťa - známy český výrobca obuvi vás poteší nie len kvalitnými topánkami, ale aj štýlovými kabelkami a módnymi doplnkami
  • Eobuv.sk - na Eobuv.sk nájdete kabelku, ku ktorej môžete rovno dopasovať aj topánky

Darčekové poukazy ako najlepší vianočný darček pre ženu

Každá žena chce vyzerať zdravo a krásne. Kadernícke salóny, kozmetické štúdiá a masážne centrá sú tak najlepšími priateľmi každej zástupkyne nežného pohlavia. Poukazom do niektorého z týchto zariadení skrátka nemôžete šliapnuť vedľa.

Masáž je jednoducho istota. Tou nepohrdne snáď nik. U kozmetických štúdií a kaderníckych salónov si len dejte pozor, aby to obdarovaná nepochopila ako kritiku svojho aktuálneho vzhľadu.

wellness pobyty

Doprajte svojej polovičke wellness pobyt z portálu Zlavomix.

Kam po darčekové poukazy?

  • Zlavomix - okrem cestovateľských zážitkov a rôznych výletov tu nájdete aj masáže a wellness pobyty
  • Zamenej.sk - najrôznejšie darčekové poukazy sa veľmi dobre hľadajú na obľúbených zľavových portáloch, medzi ktoré patrí aj Zamenej.sk

Ako teda nakupovať vianočné darčeky pre ženy?

Je to jednoduché. Urobte si varené víno na navodenie vianočnej atmosféry, zapnite počítač a pripravte si platobnú kartu. Teraz máte všetko potrebné - stačí vyberať a nakupovať. Nebojte sa zariskovať parfumom alebo oblečením. Aj ak by ste sa náhodou netrafili do čierneho, tovar môžete bez problémov vymeniť za iný.

Súvisiace obchody

Answear, Astratex.sk, Vivantis, ZaMenej.sk, Travelking, ZOOT, Hej.sk, ELNINO.SK, Tchibo, Orsay

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa