Tipy z Číny #10

Tipy k nákupuNákupy z Číny  |  Nakupovanie 10. 11. 2021

Sviatky jari utiekli ako voda a všetci sme späť v pracovnej rutine. Spríjemnite si všedné dni nákupmi v Číne. Prinášame vám prehľad najlepších vychytávok, ktoré sme na čínskych internetových obchodoch našli!

Sledujte našu pravidelnú rubriku Tipy z Číny a žiaden výnimočný produkt vám už neunikne! Ste zvedaví, čo nás dostalo tento týždeň?

Dámske jarné šaty

Tipy z Číny #10

Zažiarte túto jar v krásnych jarných šatách. Ak máte po krk jednotvárneho oblečenia, sú pre vás ako stvorené. Vďaka nevšednému strihu a výraznej kvetovanej podtlači vás v nich nik neprehliadne! Hodnotenie predajcu: 97,9 %.

Kúpiť na Aliexpress za 16,92 €

Fľaša na vodu

Tipy z Číny #10

V horúci letný deň nie je snáď nič lepšie ako osviežiť sa chutnou limonádou. Narozdiel od obyčajnej plastovej fľaše sklenená fľaša vydrží dlhšie, neškodí prírode, a vďaka špeciálnemu tvaru do nej môžete vložiť ovocie alebo zmes na limonádu. Hodnotenie predajcu: 5 z 5.

Kúpiť na Miniinthebox za 9,40 €

Dámska športová súprava

Tipy z Číny #10

Po dlhej zime hor sa opäť do formy! Pri cvičení je najdôležitejšie cítiť sa vo svojom oblečení pohodlne. V tejto dámskej športovej súprave sa nebudete iba cítiť skvele ale aj skvele vyzerať! Hodnotenie predajcu: 92,6 %.

Kúpiť na Aliexpress za 10,30 €

Detský teplomer

Tipy z Číny #10

Detský imunitný systém ešte nie je natoľko vyvinutý ako systém dospelého človeka - čo je taktiež dôvod, prečo sú deti na choroby náchylnejšie. Tento detský teplomer stačí priložiť na čelo dieťaťa a teplota sa zobrazí na displayi. Display sa rozsvieti nazeleno, keď je teplota v poriadku, naoranžovo, keď je mierne zvýšená a načerveno, keď je vysoká. Hodnotenie predajcu: 92,6 %.

Kúpiť na Gearbest za 10,24 €

Obal na iPhone

Tipy z Číny #10

Každému z nás sem tam mobil upadne. Nech nemusíte ľutovať zbytočné škrabance a praskliny, doprajte vášmu iPhonu ochranný obal. Tento elegantný kožený obal nielenže telefón ochráni pri páde, ale aj dobre vyzerá. Hodnotenie predajcu: 92,6 %.

Kúpiť na Aliexpress za 2,88 €

Súvisiace obchody

GearBest, AliExpress, MiniInTheBox.com

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa