Tipy z Číny #2

Tipy k nákupuNákupy z Číny  |  Nakupovanie 10. 11. 2021

Predierate sa preplnenými nákupnými centrami a nakoniec aj tak nenájdete, čo hľadáte. V “lepšom prípade” nájdete, ale za nekresťanské peniaze, ktoré za výrobok určite dať nemienite. Pri nákupoch na čínskych e-shopoch tento problém mať nebudete. Tovar je lacný, môžete si vyberať zo širokej ponuky a navyše za dopravu nezaplatíte ani cent!

Nebaví vás prechádzať nekonečnú ponuku na čínskych e-shopoch? Tak to ste v správnu chvíľu na správnom mieste. Každý týždeň sa môžete tešiť na pravidelnú rubriku Tipy z Číny, kde vám predstavíme zaujímavé produkty z čínskych internetových obchodov.

Dámske plážové šaty

Tipy z Číny, dámske plážové šaty

Ani vy sa už neviete dočkať, kedy dáme konečne zbohom zime? Zimné bundy a čižmy odložíme do vzdialených zákutí nášho šatníka a vytiahneme letné šaty a sandále? Do vašej výbavy na letnú sezónu by určite nemali chýbať tieto krásne pruhované šaty. Na pláži či v meste - v nich budete hviezdou všade! Hodnotenie predajcu: 95 %.

Kúpiť na AliExpress za 6,60 €

Štýlový batoh

Tipy z Číny, štýlový batoh

Nosíte do práce každý deň množstvo vecí? Z tašky cez rameno vás tak akurát bude bolieť chrbát - uprednostnite radšej batoh, do ktorého sa zmestí oveľa viac vecí a navyše natoľko neškodí vašej chrbtici. A hodí sa ako do práce, tak na turistiku, či víkendové výlety. Môžete si ho vybrať hneď v niekoľkých farebných prevedeniach. Hodnotenie predajcu: 99,3 %.

Kúpiť na AliExpress za 14,90 €

Pohodlné dámske tričko

Tipy z Číny, dámske tričko

Jednoduché jednofarebné tričko tvorí základ každého ženského šatníka. AliExpress vám ho ponúka v troch farebných prevedeniach - nenápadnej sivej, sexi čiernej a nevinnej bielej. Skombinujete ho teda s akýmikoľvek nohavicami, jeansami alebo šortkami. Na svoje si prídu aj dámy s plnšími tvarmi - výber zahŕňa všetky veľkosti od S po 4XL! Hodnotenie predajcu: 97,1 %.

Kúpiť na AliExpress za 8,90 €

Pánska košeľa

Tipy z Číny, pánska košeľa

Niekoľko kvalitných košieľ musí mať doma každý chlap. Tento kúsok si môžete obliecť na oslavu výročia s vašou láskou, rovnako ako na pracovný pohovor. Zaručene v nej budete vyzerať sebavedomo a sexi. Teraz už len stačí vybrať si zo širokej ponuky 14 farieb. Hodnotenie predajcu: 93 %.

Kúpiť na AliExpress za 7,50 €

Športové púzdro na mobil

Tipy z Číny, púzdro na mobil

Pri cvičení sa chceme cítiť pohodlne - a to je nemôžné ak držíme náš smarthphone v ruke alebo nám každú chvíľu vypadáva z vrecka. A že sa počúvania hudby pri behaní, či cvičení v posilovni nechcete vzdať? Potom je nasledujúci produkt práve pre vás! Toto púzdro na ruke takmer necítite, mobil ochráni a vám umožňuje beh do rytmu obľúbeného songu! Hodnotenie predajcu: 97 %.

Kúpiť na AliExpress za 2 €

Nakupujete na AliExpress často? Aká je vaša skúsenosť? Zaujíma vás konkrétna kategória alebo produkt? Napíšte nám do diskusie. Budúci článok môžeme ušiť na mieru práve vám.

Súvisiace obchody

AliExpress

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa