Tipy z Číny #4

Tipy k nákupuNákupy z Číny  |  Nakupovanie 10. 11. 2021

Hľadáte nové oblečenie pre vašu malú princeznú? Potrebujete niečo do domácnosti alebo nový mobil? Pritom sa vám naozaj nechce prechádzať niekoľko rôznych e-shopov a strácať svoj drahocenný čas. Skvelá správa - na Aliexpress nájdete všetko na jednom mieste! Hor sa do nakupovania!

Nebaví vás predierať sa nekonečnou ponukou na čínskych e-shopoch? Akoby nestačilo, že len na AliExpress nájdete viac ako 60 miliónov produktov. Ono je tých čínskych ochodov hneď niekoľko.

Radšej sledujte náš magazín, v ktorom vám každý týždeň prinášame nové Tipy z Číny. Pohodlne sa usaďte a vychutnajte si porciu čínskej inšpirácie na tento týždeň.

Vodotesné púzdro na iPhone

Tipy z Číny #4

Nenechávajte svojho verného spoločníka (iPhone) pozadu, keď si užívate v bazéne, na pláži, v daždi alebo snehu. Toto púzdro ho stopercentne ochráni pred vodou, prachom a nárazmi - takže sa o neho báť naozaj nemusíte. Vezmite ho so sebou na letnú dovolenku a pochváľte sa jedinečnými fotkami pod morskou hladinou. Hodnotenie predajcu: 96,8%.

Kúpiť na AliExpress za 4,30 €

Dievčenské tričko s Minnie

Tipy z Číny #4

Vaša malá princezná rastie ako z vody. Do oblečenia, v ktorom pred mesiacom ešte “plávala” sa dnes už ani nezmestí. Aliexpress je miesto, kde pre ňu nájdete množstvo roztomilých vecičiek, navyše za nízke ceny. Príkladom je toto tričko s obrázkom Minnie alebo Hello Kity, ktoré bude skrátka zbožňovať. Hodnotenie predajcu: 98,2%.

Kúpiť na AliExpress za 4,70 €

Dámska elegantná košeľa

Tipy z Číny #4

Rada sa oblečiete “za dámu” a všetkých okolo očaríte svojím vyberaným vkusom? V tom prípade určite nepohrdnete touto elegantnou košeľou. Zladíte ju k sukni alebo džínam a hodí sa na každú príležitosť. Vybrať si môžete hneď z niekoľkých farebných prevedení. Tak ktorá prirástla k srdcu vám? Hodnotenie predajcu: 97,9%.

Kúpiť na AliExpress za 3,80 €

Pánske kožené hodinky

Tipy z Číny #4

Hodinky sa k mužom proste hodia. Kovové, kožené, hnedé, čierne - na svoje si príde každý. Týmto malým doplnkom jednoducho doplníte váš outfit a dodáte mu šmrc. U nás vzbudili záujem tieto elegantné hodinky s pravým koženým remienkom - ktorý sa pohodlne nosí a zároveň sa rýchlo neopotrebuje. S nimi na ruke už žiadne stretnutie nezmeškáte. Hodnotenie predajcu: 4,8 z 5.

Kúpiť na Gearbest za 17 €

Dámsky jarný kabát

Tipy z Číny #4

Neviete sa dočkať kedy zhodíte ťažké zimné bundy a kabáty. Ukryjete ich do vzdialených kútov šatníka a vytiahnete ľahký jarný kabát alebo riflovku. Verte nám, ani my sa nevieme dočkať, a tak s nadšením hľadáme nový kúsok na túto sezónu. A tento sivý kabátik v konkurencii zvíťazil! Hodnotenie predajcu: 5 z 5.

Kúpiť na Gearbest za 17,40 €

Nakupujete v Číne často? Aký je váš obľúbenec? AliExpress alebo Gearbest? My v Tipli hlasujeme pre AliExpress!

Súvisiace obchody

GearBest, AliExpress

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa