Tipy z Číny #5

Tipy k nákupuNákupy z Číny  |  Nakupovanie 10. 11. 2021

Nie len, že už nemusíte kvôli nakupovaniu opustiť pohodlie vášho domova. Dokonca nemusíte prehliadať nespočetné množstvo e-shopov, aby ste našli všetko, čo hľadáte. Nezáleží na tom, či je to maska na tvár, nové lodičky alebo batoh do školy - na AliExpress to zaručene nájdete. Nechajte sa zlákať čínskymi e-shopmi, lacným tovarom a dopravou zadarmo!

Aby ste sa v tom množstve ponúk neutopili, sledujte našu pravidelnú rubriku, v ktorej vám každý utorok prinášame prehľad toho najlepšieho, čo sme na čínskych e-shopoch našli. Tipnete si, čo nás dostalo tento týždeň?

1. Semiačka fialových paradajok

Tipy z Číny #5

Z každej strany počúvate aké je bio zdravé. Nie je však bio ako bio. Skutočne môžete dôverovať len tomu, čo si vypestujete samy. A keď sme písali, že na čínskych internetových obchodoch nájdete všetko, mysleli sme to doslova - dôkazom sú tieto fialové paradajky. Aj vy ste zvedaví ako asi chutia? Hodnotenie predajcu: 95,1 %.

Kúpiť na AliExpress za 0,38 €

2. Dámske elegantné lodičky

Tipy z Číny #5

Konečne môžeme odložiť zimné čižmy a hor sa do lodičiek! Hodia sa k džínam aj sukni, krásne vám predĺžia a zoštíhlia nohy a jednoducho z vás “spravia dámu”. Ak váhate, ktorými obohatiť svoj šatník inšpirujte sa našim tipom. Elegantné lesklé lodičky oživia každý váš outfit. Hodnotenie predajcu: 93,9 %.

Kúpiť na AliExpress za 54,40 €

3. Farebné otlačky pre vaše deti

Tipy z Číny #5

Deti nám rastú pred očami. Nedávno sa im podarilo prejsť prvé tackavé kroky, povedať prvé slová, ktoré ako tak dávali zmysel, a ani sa nenazdáme a vedieme ich prvýkrát do školy. Zachyťte momenty ich detstva. Do týchto odliatkov môžete vytvoriť otlačok ich malej ručičky či nožičky, a tak si aj po rokoch pripomenúť, aké drobné boli. Hodnotenie predajcu: 96,8 % .

Kúpiť na AliExpress za 1,54 €

4. Originálna hračka pre mačky

Tipy z Číny #5

Darujte svojej mačke originálnu hračku, ktorá ju (a možno aj vás) zabaví na poriadne dlho. Ako vidíte na obrázku, laser zobrazí animáciu myši - a to nenechá žiadnu mačku “chladnú”. :-) Animácia je viditeľná na najrôznejších povrchoch a aj na svetlých farbách. Hodnotenie predajcu: 97,2 %.

Kúpiť na AliExpress za 1,16 €

5. Dávkovač zubnej pasty

Tipy z Číny #5

Veselé žlté postavičky "Miňonovia" si získajú skrátka každého. Vidíme ich na batohoch, tričkách, hračkách a teraz aj dávčkovači zubnej pasty. S týmto veselým dávkovačom rozjasníte svoju kúpeľňu a navyše je praktický - okrem dávkovania pasty na neho môžete pripevniť vaše zubné kefky a deti ho budú jednoducho zbožňovať! Už žiadne nútenie do umývania zubov! Hodnotenie predajcu: 97,1 %.

Kúpiť na AliExpress za 8,80 €

Súvisiace obchody

AliExpress

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa