Tipy z Číny #9

Tipy k nákupuNákupy z Číny  |  Nakupovanie 10. 11. 2021

Určite ste sa už presvedčili, že v čínskych internetových obchodoch nájdete skrátka všetko. Ako sa ale v tej kope produktov vyznať? Jednoducho! :-) Sledujte našu pravidelnú rubriku Tipy z Číny!

Ste zvedaví, čo nás dostalo tento týždeň? Tak poďme na to!

Dámske čipkované šaty

Tipy z Číny #9

Po dlhej zime si vaše nohy zaslúžia trochu slnečných lúčov. Predveďte ich svetu v celej svojej kráse! Tieto romantické čipkované šaty sú na to ako stvorené. Vybrať si môžete zo 4 farebných prevedení. Hodnotenie predajcu: 93,4 %.

Kúpiť na Aliexpress za 6,94 €

Budík s projekciou

Tipy z Číny #9

Dostať deti do postele je niekedy poriadna fuška! Uľahčite si večerné uspávanie týmto budíkom s projekciou nočnej oblohy. Deti upokojí a zaspia, ani nebudete vedieť ako. :-) Okrem nočnej oblohy projektuje aj čas, takže o ňom máte stále prehľad. Hodnotenie predajcu: 96,7 %.

Kúpiť na Aliexpress za 3,50 €

Čelová baterka

Tipy z Číny #9

Čas kempovania sa konečne blíži! A pre všetkých vás, milovníkov dobrodružstva, Aliexpress prichádza s praktickou čelovou baterkou. Na stanovanie je ako stvorená - či už potrebujete v tme nájsť drevo, poskladať stan, alebo prejsť neosvetleným terénom. Hodnotenie predajcu: 97 %.

Kúpiť na Aliexpress za 2,80 €

Automatická kulma na vlasy

Tipy z Číny #9

Túžite po krásnych kučerách? K splneniu vášho sna zaručene pomôže automatická kulma na vlasy. Vyčarujte si na hlave rýchlo a jednoducho neodolatené kučery! Môžete si vybrať z niekoľkých variánt vlniek, podľa toho, čo sa vám zrovna hodí. Hodnotenie predajcu: 4,8 z 5.

Kúpiť na Gearbest za 24,50 €

Obojok proti štekaniu

Tipy z Číny #9

Svojho malého chlpáča zbožňujete, no jeho neustále štekanie neprivádza k šialenstvu len susedov, ale aj vás samotných. Odnaučte svojho psíka tomuto zlozvyku správnym obojkom - obojok proti štekaniu bol vyvinutý presne pre to! Vydáva neškodný zvuk, ktorý redukuje frekvenciu štekania, je z vodeodolného materiálu a môže sa nosiť za každých podmienok a v každom prostredí. Hodnotenie predajcu: 5 z 5.

Kúpiť na Miniinthebox za 6,58 €

Súvisiace obchody

GearBest, AliExpress, MiniInTheBox.com

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa