TOP 5 produktov z AliExpress #15

Tipy k nákupuNákupy z Číny  |  Nakupovanie 10. 11. 2021

Chcete nájsť vychytávky, ktoré v domácich e-shopoch nenájdete? Na najväčšom internetovom trhovisku sveta nakúpite produkty od výmyslu sveta!

Preskúmali sme za vás ponuku čínskych regálov a prinášame TOP 5 produktov z AliExpress!

Nafukovací jednorožec

TOP 5 produktov z AliExpress #15

Nudia vás dokola tie isté nafukovačky a plávacie kolesá? Buďte tento rok na pláži či kúpalisku jedineční! S nafukovacím jednorožcom vás zaručene nik neprehliadne! ;-) Hodnotenie predajcu: 4,8 z 5.

Kúpiť na AliExpress za 38,17 €

Retro lustre

TOP 5 produktov z AliExpress #15

V domácnosti trávite väčšinu vášho času. Nech sa tam cítite príjemne, spravte si ju čo najútulnejšiu. Originálne retro lustre sú na to ako stvorené! Hodnotenie predajcu: 98,2 %.

Kúpiť na AliExpress za 21,09 €

Dámsky prsteň

TOP 5 produktov z AliExpress #15

Šperk je ozdobou každej ženy. Nemusíte hneď siahať po masívnych doplnkoch. Ako sa vraví, v jednoduchosti je krása a o tom svedčí aj tento jemný prsteň s diamantmi. Hodnotenie predajcu: 98,6 %.

Kúpiť na AliExpress za 3,48 €

Hračky do piesku

TOP 5 produktov z AliExpress #15

Pečenie pieskových koláčikov, stavanie zámkov...Nech už je to na pláži alebo na pieskovisku za domom, deti hry v piesku milujú. Potešte svoje ratolesti hračkami do piesku, nech sú ich hry ešte kreatívnejšie. Hodnotenie predajcu: 4,6 z 5.

Kúpiť na AliExpress za 9,70 €

Set pre kutilov

TOP 5 produktov z AliExpress #15

Je jedno či bývate v byte, alebo v dome, stále sa niečo pokazí. Nech všetko “fičí ako má” - kutilský kufrík je v každej domácnosti nevyhnutnosťou. Set obsahuje ručné náradie, bity, kombinačky a skrutkovače. Hodnotenie predajcu: 4,9 z 5.

Kúpiť na AliExpress za 19,30 €

Súvisiace obchody

AliExpress

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa