TOP 5 produktov z AliExpress #21

Tipy k nákupuNákupy z Číny  |  Nakupovanie 10. 11. 2021

Myslíte si, že ste už objavili každé zákutie a AliExpress vás nemá čím prekvapiť? Čaro nákupov v Číne je v tom, že vás stále dostanú! Keď ste presvedčení, že ste už videli všetko, natrafíte na produkty, o ktorých sa vám ani nesnívalo.

Predsa nebudete strácať čas dlhým a únavným hľadaním vy! Na “špinavú prácu” máte nás - preskúmali sme ponuku čínskych regálov a naše objavy si nenecháme iba pre seba! ;-)

Veselé pánske ponožky

TOP 5 produktov z AliExpress #21

Oživte svoj každodenný outfit týmito originálnymi ponožkami. Veselé ponožky sú novým trendom aj v oblasti pánskych oblekov. Možno je to konečne spôsob, ako sa vám do neho bude chcieť o niečo viac. Hodnotenie produktu: 5 z 5.

Kúpiť na AliExpress za 10,02 €

Bluetooth adaptér

TOP 5 produktov z AliExpress #21

Bluetooth adaptér je taký malinký, že ho pokojne strčíte do vrecka. To však nijako neznižuje jeho výkon! Stačí ho vložiť do počítača a spojenie medzi ním a telefónom funguje bezproblémovo. Hodnotenie produktu: 4,9 z 5.

Kúpiť na AliExpress za 3,36 €

Detský supermarket

TOP 5 produktov z AliExpress #21

Detský supermarket je bezpochyby hračka, s ktorou sa deti zabavia na celé hodiny. Pri hraní sa naučia praktické veci ako napríklad počítať, nakupovať a pracovať s číslami. Hračka je vhodná pre deti od troch rokov. Hodnotenie produktu: 4,8 z 5.

Kúpiť na AliExpress za 21,83 €

Vianočná dekorácia

TOP 5 produktov z AliExpress #21

Síce sa môžu vzdať ešte poriadne vzdialené, ani sa nenazdáme a máme ich tu. Vyzbrojte svoju domácnosť krásnymi vianočnými dekoráciami. Rozkošné postavičky s odrátavaním dní do Vianoc sú na to ideálne. Hodnotenie produktu: 4,6 z 5.

Kúpiť na AliExpress za 9,08 €

Vodeodolný obal na topánky

TOP 5 produktov z AliExpress #21

Určite nechcete, aby sa vaše topánky na daždi zničili. Ukryte ich pred mlákami a vodou do tohto vodeodolného obalu. Nie len že ich ochránite, zaručene nebudete mať ani mokré nohy. Hodnotenie produktu: 4,8 z 5.

Kúpiť na AliExpress za 4,79 €

Súvisiace obchody

AliExpress

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa