TOP 5 produktov z AliExpress #24

Tipy k nákupuNákupy z Číny  |  Nakupovanie 10. 11. 2021

Spríjemnite si sychravé jesenné dni nakupovaním! Kto predsa nemá rád ten radostný pocit z otvárania nového balíčka? Pri miliónoch produktov na AliExpress nájde každý niečo pre seba.

Netrávte hodiny hľadaním najväčších vychytávok. Čítajte naše TOP produkty z AliExpress a ušetrite si čas!

Pánska bunda

TOP 5 produktov z AliExpress #24

Teplému počasiu už nadobro odzvonilo. Zaobstarajte si preto na zimu poriadnu bundu. Táto dlhšia pánska bunda vás zahreje, ochráni pred snehom a mrazom a navyše skvele vyzerá. Hodnotenie produktu: 4,8 z 5.

Kúpiť na AliExpress za 34,40 €

Slúchadlá v čiapke

TOP 5 produktov z AliExpress #24

Riešite aj vy v zime problém či si vziať slúchadlá, alebo radšej čiapku? Cez čiapku nič nepočujete, bez nej vám zase idú odmrznúť uši. Túto čiapku pomocou bluetooth prepojíte s mobilom a počúvate hudbu bez akejkoľvek ďalšej elektroniky. Hodnotenie produktu: 4,8 z 5.

Kúpiť na AliExpress za 8,46 €

Dámske lodičky

TOP 5 produktov z AliExpress #24

Niekoľko kvalitných lodičiek nesmie chýbať v šatníku žiadnej dámy. Nižší opätok zaručí pohodlnú chôdzu a najmä – lakované lodičky sú stále extrémne trendy! Hodnotenie produktu: 4,8 z 5.

Kúpiť na AliExpress za 18,50 €

Dievčenské šatôčky

TOP 5 produktov z AliExpress #24

S týmito krásnymi šatôčkami bude vaše dievčatko hviezdou celej škôlky! Set pozostáva zo šiat a malej kabelky. Vyberte si z 15 rôznych modelov najlepšiu variáciu pre vašu malú princeznú. Hodnotenie produktu: 5 z 5.

Kúpiť na AliExpress za 16 €

Hračka pre domáceho miláčika

TOP 5 produktov z AliExpress #24

Domáci miláčik vás prvý víta doma z práce, túli sa k vám, keď máte zlý deň a dáva vám celú svoju lásku. Obdarujte ho za to roztomilou hračkou. Hračka je vyrobená z príjemného materiálu a pri zahryznutí píska. Hodnotenie produktu: 5 z 5.

Kúpiť na AliExpress za 2,50 €

Súvisiace obchody

AliExpress

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa