TOP 5 produktov z AliExpress #28

Tipy k nákupuNákupy z Číny  |  Nakupovanie 10. 11. 2021

Nákupné centrá sa vyzdobili do vianočného šatu, z vianočných trhov rozvoniava punč a varené víno. To znamená jediné - nastal pravý čas obzerať sa po vianočných darčekoch. V čínskych regáloch zaručene nájdete to pravé pre všetkých blízkych.

Pri nákupoch v AliExpress musíte mať na pamäti dlhú dodaciu dobu. Objednajte darčeky už dnes a vyhnite sa predvianočnému stresu a zhonu. Ponúkame inšpiráciu pre všetky generácie.

Rodinné pyžamá

TOP 5 produktov z AliExpress #28

Vianoce sú predovšetkým o rodine, rozprávkach, vôni medovníkov a spoločne strávených chvíľach. Doprajte si s deťmi pohodlie v pyžamách s rovnakých motívom. Celá rodinka budete vyzerať kúzelne a aj sa komfortne vo voľných pyžamách cítiť. Hodnotenie produktu: 4,7 z 5.

Kúpiť na AliExpress za 11,45 €

Formy na pečenie

TOP 5 produktov z AliExpress #28

Bez vône koláčikov by Vianoce neboli Vianocami. Vytvorte si medovníky a ďalšie zákusky s vianočnými formami na pečenie. S touto sadou 12 rôznych formičiek vaše koláče nik neprekoná! Hodnotenie produktu: 4,9 z 5.

Kúpiť na AliExpress za 7,50 €

Selfie tyč

TOP 5 produktov z AliExpress #28

Asi si poviete, že selfie tyč máme dávno všetci doma. Táto však nie je len tak hocijaká. Môžete ju použiť ako na mobil tak na foťák, postaviť ju ako statív, a dokonca balenie obsahuje aj špeciálne teliesko na fotenie. Hor sa na dokonalé fotografie! Hodnotenie produktu: 4,9 z 5.

Kúpiť na AliExpress za 15,90 €

Domček pre bábiky

TOP 5 produktov z AliExpress #28

Týmto darčekom spravíte každej malej princeznej radosť. Roztomilý domček obsahuje všetko zariadenie ako skutočný dom. Od záclon, cez sedačky až po fungujúce svetlo. Hodnotenie produktu: 4,9 z 5.

Kúpiť na AliExpress za 12,95 €

Detská pokladňa

TOP 5 produktov z AliExpress #28

Ideálny vianočný darček ako pre dievčatko tak pre chlapčeka. Deti obľubujú praktické hry, v ktorých si premietajú situácie z reálneho života. Naučia sa ako nakupovať a zároveň majú kontakt s číslami, čo podporuje ich matematické myslenie. Hodnotenie produktu: 4,9 z 5.

Kúpiť na AliExpress za 24,80 €

Súvisiace obchody

AliExpress

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa