TOP 5 produktov z AliExpress #3

Tipy k nákupuNákupy z Číny  |  Nakupovanie 10. 11. 2021

V dnešnom diele našej pravidelnej dávky vychytávok z AliExpress obohatíme váš šatník módnymi kúskami, pozrieme sa na doplnky k mobilným telefónom a nájdeme niečo aj pre domáce gazdinky!

Už by to ani nebol utorok bez Bestsellerov z Číny. Sledujte našu rubriku TOP produkty na AliExpress a nenechajte si ujsť najlepšie produkty.

Voľná dámska košeľa

TOP 5 produktov z AliExpress #3

Voľná biela košeľa je na leto ideálna - poznáte ten skvelý pocit, keď vám cez ňu prefukuje osviežujúci letný vietor. Na výber je v dvoch farebných variáciách. Hodnotenie predajcu: 99,2 %.

Kúpiť na AliExpress za 25,80 €

Štýlové dámske rifle

TOP 5 produktov z AliExpress #3

Rifle po členky sú stále trendy. Máte radi boyfriend štýl? Zvoľte k nim voľné tričko a tenisky. Radi sa obliekate ako dáma? Nahoďte bielu košeľu, sako a vysoké opätky. V oboch možnostiach budete zaručene štýlová. Hodnotenie predajcu: 99,2 %.

Kúpiť na AliExpress za 26,20 €

Stojan na fotoaparát

TOP 5 produktov z AliExpress #3

Máte radi cestovanie a chcete zvečniť vašu návštevu svetových destinácií? Alebo si chcete spraviť rodinnú fotku so všetkými členmi? Už nemusíte o fotku prosiť uponáhľaných okoloidúcich - stačí vám stojan na fotoaparát. Hodnotenie predajcu: 99 %.

Kúpiť na AliExpress za 12,20 €

Vodeodolný obal na telefón

TOP 5 produktov z AliExpress #3

Spravte si túto dovolenku jedinečné fotografie pod vodou. Žiadne špeciálne vybavenie na to nepotrebujete. S týmto vodeodolným obalom na telefón je smartphone pred vodou chránený až do hĺbky 20 metrov. Obal je prispôsobený na bezproblémové použitie fotoaparátu. Hodnotenie predajcu: 98,6 %.

Kúpiť na AliExpress za 1,77€

Forma na palacinky

TOP 5 produktov z AliExpress #3

Prekvapte svoju lásku alebo rovno celú rodinku skvelými raňajkami. Odteraz vaše kuchárske umenie nebude iba vynikajúco chutiť ale aj dobre vyzerať. Popustite uzdu svojej kreativite - pomôže vám pritom originálna forma na palacinky. Hodnotenie predajcu: 98,8 %.

Kúpiť na AliExpress za 2,60€

Súvisiace obchody

AliExpress

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa