TOP 5 produktov z AliExpress #4

Tipy k nákupuNákupy z Číny  |  Nakupovanie 10. 11. 2021

Ste zvedaví aké produkty nás na AliExpress zaujali tento týždeň? Pozrieme sa na nové kúsky do šatníka, niečo na zveľadenie domácnosti aj uľahčenie vašej práce. Pripravení? Tak poďme na to!

Pri návšteve AliExpress si asi vravíte, kto sa má v tom kvante produktov vyznať. Žiaden strach - vy na to máte nás! Každý týždeň za vás preskúmavame ponuku AliExpress a najlepšie výrobky zverejňujeme v rubrike TOP produkty na AliExpress. Nakúpte vychytávky z Číny a susedia budú červení od závisti. :-)

Magická čistiaca hubka

TOP 5 produktov z AliExpress #4

Táto hubka sa nenazýva magickou pre nič za nič. Je vhodná na vyčistenie všetkých druhov nečistôt z akýchkoľvek povrchov! Šetrite sa a netrápte sa už viac nekonečným drhnutím riadov. Hodnotenie predajcu: 96,4 %.

Kúpiť na AliExpress za 2,70 €

Retro žiarovka

TOP 5 produktov z AliExpress #4

Retro ostáva trendy, a to rozhodne nie len v oblečení! Predstavte si príjemný letný večer na terase, balkóne či záhrade, ozdobenej týmito retro žiarovkami. Skrátka, romantika ako vyšitá! :-) Hodnotenie predajcu: 97,1 %.

Kúpiť na AliExpress za 2,75 €

Držiak na telefón do auta

TOP 5 produktov z AliExpress #4

Týmto praktickým držiakom na telefón do auta potešíme najmä cestovateľov. Nech už na pracovnú cestu do nového mesta, alebo spoznávanie neprebádaných miest, navigácia je v dnešnej dobe nutnosťou. Hodnotenie predajcu: 97,1 %.

Kúpiť na AliExpress za 2,40 €

Prenosná tapeta - tabuľa

TOP 5 produktov z AliExpress #4

Popustite uzdu vašej fantázii! Na túto prenosnú tabuľu môžete kresliť, písať, maľovať, čokoľvek vám príde na rozum. Ocenia ju nie len deti ale aj dospelí - na zanechávanie odkazov, či originálne spríjemnenie interiéru. Ak sa vám prestane páčiť, môžete ju jednuducho presunúť na iné miesto. Hodnotenie predajcu: 97,4 %.

Kúpiť na AliExpress za 4,35 €

Dámska midi sukňa

TOP 5 produktov z AliExpress #4

Kto povedal, že elegancia musí byť fádna? Táto elegantná midi sukňa z AliExpress vás presvedčí o opaku. Vybrať si môžte až z 12 modelov s rôznou podtačou a motívom. Hodnotenie predajcu: 96,8 %.

Kúpiť na AliExpress za 10,40 €

Súvisiace obchody

AliExpress

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa