TOP 5 produktov z AliExpress #6

Tipy k nákupuNákupy z Číny  |  Nakupovanie 10. 11. 2021

Už by to ani nebol utorok bez pravidelnej nádielky TOP produktov z AliExpress. Ak ešte predsa pochybujete, že na čínskom internetovom trhovisku nájdete skutočne všetko, presvedčíme vás o tom. :-)

V dnešnom diele máme niečo pre malé slečny, inovatívne gazdinky aj štýlové dámy. Nebudeme zbytočne zdržiavať, predstavujeme najlepšie vychytávky z AliExpress pre tento týždeň.

Dámska kozmetická taštička

TOP 5 produktov z AliExpress #6

Kabelka je úžasný ženský vynález - nahádžete do nej všetko potrebné a môžete vyraziť. Problém nastáva, až keď sa v rýchlosti snažíte nájsť rúž či inú kozmetickú výbavu. Aby ste mali všetko pokope, na scénu prichádza kozmetická taška. Nám učarovala táto s veselým dizajnom a priečinkami na lepšie usporiadanie vecí. Hodnotenie predajcu: 100 %.

Kúpiť na AliExpress za 7,15 €

Dámske elastické šortky

TOP 5 produktov z AliExpress #6

Nie vždy máte náladu na sukňu alebo šaty - v tom prípade sú skvelou voľbou na horúce letné dni šortky. Pri zvolenom modele si môžete vybrať z 3 farieb. Nám sa zapáčil najmä kvôli jemným hačkovaným aplikáciám a pohodlnému noseniu. Hodnotenie predajcu: 98 %.

Kúpiť na AliExpress za 9,60 €

Svietiace LED balóniky

TOP 5 produktov z AliExpress #6

Predstavte si príjemný letný večer na terase, ozdobenej svietiacimi LED balónikmi. Môžete ich použiť na výzdobu terasy, ako párty dekoráciu alebo na zútulnenie domácnosti. V detskej izbe ich určite uvítajú vaše ratolesti. Hodnotenie predajcu: 98,4 %.

Kúpiť na AliExpress za 7,25 €

Vykrajovač melóna

TOP 5 produktov z AliExpress #6

Jeden z najlepších pocitov leta je dať si dobre vychladený melón. Jediné, čo vám stojí v ceste k tomuto pôžitku je jeho zložité krájanie. V Číne myslia aj na to - preto obchodníci vynašli špeciálny vykrajovač melóna, s ktorým už jeho porciovanie nebude problém. Hodnotenie predajcu: 97,5 %.

Kúpiť na AliExpress za 2,95 €

Domček pre bábiky

TOP 5 produktov z AliExpress #6

O vlastnom domčeku pre bábiky sníva každá malá slečna. Potešte svoju dcérku, vnučku či neter čarovným plážovým domčekom. Domček je plne zariadený nábytkom a dokonca aj svetlami, ktoré svietia ako v naozajstnom dome. Hodnotenie predajcu: 98,5 %.

Kúpiť na AliExpress za 39,40 €

Súvisiace obchody

AliExpress

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa