TOP 5 produktov z AliExpress #7

Tipy k nákupuNákupy z Číny  |  Nakupovanie 10. 11. 2021

Koniec nekonečnému prehrabávaniu sa najväčším trhoviskom sveta. Sledujte našu pravidelnú rubriku TOP produkty z AliExpress a majte o tých najlepších vychytávkach vždy prehľad! :-)

V dnešnej dávke inšpirácie z AliExpress prichádzame s niečím pre našich najmenších, pomôžeme vám zútulniť si domov ešte o niečo viac a neobídeme ani váš šatník.

Unisex ponožky

TOP 5 produktov z AliExpress #7

Kto povedal, že ponožky musia byť nudné asi nevidel tieto veselé kúsky! Oživte svoj outfit a buďte šik so štýlovými smajlíkovými ponožkami. Na výber máte z 8 modelov vhodných pre mužov aj ženy. Hodnotenie predajcu: 5 z 5.

Kúpiť na AliExpress za 0,69 €

Drevená abeceda

TOP 5 produktov z AliExpress #7

Ozdobte svoj domov nápismi z drevenej abecedy! Môžete vytvoriť mená detí, vašej lásky, alebo nápisy ako rodina, láska a čokoľvek iné, čo vás v kreatívnej chvíľke napadne. :-) Hodnotenie predajcu: 96,5 %.

Kúpiť na AliExpress za 0,89 €

Dievčenská tutu sukňa

TOP 5 produktov z AliExpress #7

Nechajte vašu malú slečnu stať sa na chvíľu princeznou. Tutu sukňa sa o to zaručene postará. Na výber je až v 21 farbách - ktorá vám učarovala najviac? Hodnotenie predajcu: 4,9 z 5.

Kúpiť na AliExpress za 13,34 €

Vrecúško na čaj

TOP 5 produktov z AliExpress #7

Chcete skúsiť najlepší čaj, aký ste kedy pili? Nakúpte si sušené bylinky (alebo si ich nazbierajte sami v prírode). Vložte do vrecka na čaj a nechajte luhovať. Pár minút a zdravý a chutný nápoj je na svete! Hodnotenie predajcu: 4,9 z 5.

Kúpiť na AliExpress za 1,03 €

Dámsky overal

TOP 5 produktov z AliExpress #7

Dvojitý hit leta v jednom! Overaly a volániky sú proste trendy - keď po nich siahnete určite nešliapnete vedľa. Na výber máte z dvoch farebných kombinácií. Hodnotenie predajcu: 4,7 z 5.

Inšpiráciu pre štýlové oblečenie s volánikmi nájdete v našom článku Nežný trend jari.

Kúpiť na AliExpress za 10,70 €

Súvisiace obchody

AliExpress

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa