TOP 5 produktov z AliExpress

Tipy k nákupuNákupy z Číny  |  Nakupovanie 10. 11. 2021

Známe čínske internetové trhovisko AliExpress združuje tisíce predajcov, ponúka milióny produktov a ceny tovaru sa často držia pod bodom mrazu. Prehliadnite si výber TOP produktov a ušetrite na svojich nákupoch.

Pre tento týždeň sme si pre vás pripravili výber TOP 5 produktov, ktoré môžete kúpiť za výhodnú cenu na AliExpress. AliExpress je známy čínsky gigant, kde vybrané produkty kúpite naozaj lacno. Pozor! Nízka cena tovaru neznamená, že kupujete nekvalitu! Na AliExpress zoženiete produkty vysokej kvality, ale tiež skutočne nekvalitné výrobky. Pri výbere vždy sledujte hodnotenie predajcu. Ak hodnotenie klesne pod 90 %, rýchlo preč!

Teraz už sa ale pohodlne usaďte a prehliadnite si našu ponuku TOP produktov.

1. Ochranné sklo na iPhone

TOP 5 produktov z AliExpress

Ak ste vlastníkom iPhone 4-7 určite oceníte tento praktický doplnok, ktorý váš telefón ochráni pred prípadným “úrazom”. Fólia je vyrobená zo špeciálneho skla, ktoré váš telefón ochráni pred poškriabaním či poškodením pádom.

Kúpiť za 0,81 €

2. Prsteň s kamienkami

TOP 5 produktov z AliExpress

Po čom tajne túži každá žena? No predsa po elegantnom prsteni, ktorý dá na obdiv svetu. Vyberáte partnerke darček k narodeninám, sviatku alebo ju chcete obdarovať len tak? S týmto kúskom rozhodne chybu nespravíte.

Kúpiť za 2,74 €

3. Dámska mini kabelka

TOP 5 produktov z AliExpress

Módna a praktická mini kabelka cez rameno. Skvelá ako doplnok na denné a večerné nosenie.

Kúpiť za 6,25 €

4. Nanopodložka do auta

TOP 5 produktov z AliExpress

Nanopodložka je nenahraditeľný pomocník, ktorého oceníte prevažne na cestách autom. Vďaka špeciálnemu povrchu drží všetko, čo na ňu odložíte. Zapadnutým mobilom pod sedadlom odzvonilo!

Kúpiť za 0,67 €

5. LED svietidlo

TOP 5 produktov z AliExpress

Led nočné svetlo ocenia nie len tí, ktorí sa boja tmy. Vhodné pre osvetlenie schodov či priestoru, kde nie je možné použiť klasické svetlá. Vhodné tiež ako orientačné osvetlenie. Zaobstarajte si toto svietidlo a už nikdy neblúďte v tme.

Koupit za 1,80 €

Súvisiace obchody

AliExpress

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa