Top cestovné vychytávky z AliExpress!

Tipy k nákupuDovolenka a cestovanie  |  Nákupy z Číny  |  Nakupovanie 23. 5. 2023

Určite vám už pri cestovaní zopár praktických maličkostí chýbalo. Lenže počas roka nemáte na nákup takýchto vychytávok čas. Nezúfajte! Našli sme pre vás top päť výborných vychytávok z AliExpress, ktoré sa vám určite zídu!

Dovolenka je za dverami, ale vás stále straší predstava nepohodlného cestovania? Nebojte sa! V Tipli sme si pre vás pripravili skvelé vychytávky z AliExpress, ktoré všetkým cestovateľom umožnia vychutnať si začiatok letnej dovolenky už od začiatku. A navyše - skoro všetky veci s dopravou zadarmo!

Ak ešte s online nakupovaním nemáte toľko skúseností, poradíme vám v našom článku ako nakupovať na AliExpress, ktorý obsahuje všetky potrebné informácie k úspešnému AliExpress nákupu.

Cestovný kufor

Kufor

Štýlový cestovný kufor z AliExpress.

  • Cena: 103,17 € / kus
  • Doprava do SR: zadarmo
  • Doba doručenia: 19 – 31 dní

Unikátne spojenie batožinového a detského vozíka ponúka tento výborný a pevný kufor. Vďaka nemu budú vaše cesty pokojnejšie a deti spokojnejšie. Predajca uvádza veľkosť produktu 54 x 25 x 50 cm a váhu prázdneho 3 kg. Dostupný je v 6 farbách - žltej, svetlo a tmavo ružovej, červenej, modrej a oranžovej.

Ak neviete aký kufor je pre vás ten pravý, neváhajte sa pozrieť na náš článok venovaný cestovným kufrom.

Hodnotenie produktu: 5 z 5. Veľmi šikovný kufor si zatiaľ objednalo iba 14 zákazníkov, 9 z nich zanechalo veľmi pozitívne hodnotenie a jeden dokonca aj reálne fotografie tohto cestovného kufra. Nakupujúci si chvália rýchle doručenie, kvalitu produktu a v neposlednom rade i výborný nápad, respektíve deti boli tiež spokojné. Predajca s dvojročným online obchodovaním na AliExpress je spoľahlivým obchodníkom.

Zobraziť na AliExpress »

Vákuové obaly

  • Cena: 11,17 € - 12,03 € / kus
  • Doprava do SR: 3,56 €
  • Predpokladaná doba doručenia: 20 - 31 dní

Priehľadné vákuové obaly sa do vašej domácnosti zídu nielen na cestovanie, pretože dokážu ušetriť veľké množstvo priestoru (tento typ obalov navyše ponúka ešte väčšiu priestorovú úsporu). Komplet obsahuje celkovo osem plastových obalov - štyrikrát obal veľkosti 40 x 60 cm a štyrikrát obal veľkosti 50 x 70 cm. Predajca udáva celkovú kapacitu vákuového obalu približne 100 ml.

Obaly

Priehľadné vákuové obaly z AliExpress.com.

Ak ste si ešte nevybrali dovolenku, nezúfajte - môžete sa nechať inšpirovať Invia last minute dovolenkou v našom článku.

Hodnotenie produktu: 4,8 z 5. Celkom z 29 objednávok zanechalo 15 zákazníkov pozitívny feedback s plným počtom hviezdičiek, iba 3 z nich so štyrmi z piatich. Nakupujúci si chvália kvalitu produktu a rýchle dodanie. Spoľahlivý obchodník s 2-ročnou skúsenosťou na AliExpress má dokonca cez 800 sledujúcich.

Zobraziť na AliExpress »

Obal na spodné prádlo

Obal

Originálny obal na podprsenky z AliExpress.com.

  • Cena: 11,35 € / kus
  • Doprava do SR: zadarmo
  • Predpokladaná doba doručenia: 20 - 31 dní

Všetky sme už iste riešili známy problém - ako vlastne šikovne zbaliť podprsenky do kufra, aby nezabrali väcšinu priestoru alebo sa akokoľvek v batožine poškodili? Unikátny ekologický ochranný obal na spodnú bielizeň vám podprsenku bezpečne schová a pritom nezaberie toľko priestoru v kufri (navyše do neho môžete pribaliť aj ostatnú spodnú bielizeň). Obchodník udáva veľkosť 31 x 17 x 9 cm a celkovú kapacitu obalu približne 120 ml. Predajca ponúka množstvo farebných a dizajnových variantov.

Hodnotenie produktu: 4,8 z 5. Z 91 nakupujúcich zatiaľ iba 16 ohodnotilo tento produkt, zato ale veľmi pozitívnymi komentármi, navyše v nich nájdete aj reálne fotografie. Zákazníci si pochvaľujú rýchle doručenie a veľmi dobrú kvalitu produktu. Bodaj by nie, spoľahlivého predajcu so štyrmi rokmi praxe na AliExpress sleduje viac ako 38 tisíc fanúšikov.

Zobraziť na AliExpress »

Kozmetická taštička

  • Cena: 11,35 € / kus
  • Doprava do SR: zadarmo
  • Predpokladaná doba doručenia: 20 - 31 dní

Všestranná cestovná kozmetická taštička bude vašim každodenným pomocníkom všade, kde sa vyberiete. Taška je vyrobená z príjemného a kvalitného materiálu (prevažne nylon) a vďaka veľkému množstvu rôzne veľkých kapsičiek sa dokonale hodí na kozmetické výrobky. Predajca uvádza veľkosť 24 x 18,5 cm, hmotnosť 220 g a celkovú kapacitu 200 ml. Obchodník ponúka na predaj 5 typov rôznych farebných kombinácií.

 Kozmetická taška

Kozmetická taška z AliExpress.com.

Hodnotenie produktu: 4,9 z 5. Takto pozitívne ohodnotilo tento produkt už skoro 3,5 tisíc zákazníkov. Nakupujúci si chvália kvalitu materiálu i prevedenia, rýchle doručenie a nevšedné farebné kombinácie.

Zobraziť na AliExpress »

Cestovné nádobky na šampón

Obal na šampón

Obaly na gély a šampóny z AliExpress.com.

  • Cena: 1,22 € - 2,19 € / kus
  • Doprava do SR: zadarmo
  • Predpokladaná doba doručenia: 21 - 42 dní

Šikovné obaly na sprchové gély či šampóny sú samozrejmou výbavou cestovateľov. Zídu sa vám, ak odlietate s menšími batožinami a potrebujete tak ušetriť viac priestoru. Výrobca udáva veľkosti 36 ml, 60 ml, 90 ml a celkovú váhu prázdneho obalu asi 30 gramov. Obchodník nádobky dodáva náhodne v rôznych farebných kombináciách!

Hodnotenie produktu: 4,9 z 5. Celkom 49 pozitívnych hodnotení a skoro každé s plným počtom hviezdičiek má na svojom konte už ostrieľaný obchodník s trojročnou praxou na AliExpress. Zákazníci si pochvaľujú rýchlosť doručenia a samozrejme tiež kvalitu materiálu.

Zobraziť na AliExpress »

Súvisiace obchody

Okay, Hej.sk, Blancheporte.sk, eBay.com

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa