TOP víkendové tašky z AliExpress

Tipy k nákupuNákupy z Číny  |  Nakupovanie 10. 11. 2021

Prichádza jeseň a s ňou je tu správny čas na víkendové pobyty alebo cestovanie do svetových metropol. Chladnejšie počasie je idálne na skúmanie pamiatok či zákutí krásnych miest. Vo výbave by vám rozhodne nemali chýbať víkendové tašky, do ktorých sa pohodlne a bez problémov na pár dní zbalíte.

Nekonečná ponuka lacných leteniek a zľavnených víkendových pobytov priam volá po tom, aby ste zbalili veci a vycestovali. September a október sú mesiace, kedy sa vyľudňujú letoviská, metropole aj hory. Ale stále je čas na to, aby ste si dosýta vychutnali krásy prírody či kultúrne pamiatky. V AliExpress zoženiete parádne cestovné tašky či batohy za babku, ktoré sú ako stvorené na párdňové výlety.

TIP: Hľadáte trendy cestovné tašky, ktoré by ste si mohli vybrať so slovenského e-shopu? Navštívte ZOOT a nakupujte cez Tipli výhodne.

Multifunkčná Oxford taška

  • Cena: 18,69 USD
  • Doprava na Slovensko: zdarma
  • Predpokladaná doba doručenia: 20 - 31 dní

Zháňate tašku ktorá je nielen účelová, ale zároveň vyzerá veľmi štýlovo? Stavte na Oxford tašky cez rameno. Na AliExpres si môžete vyberať z nekonečného množstva druhov a farieb. Je unisex, takže je vhodná pre dámy aj pánov. Poslúži nielen ako cestovná taška, ale aj na zbalenie vecí do fitka či ako oversized kabelka. Za pár eur tak máte multifunkčnú tašku, ktorá navyše nikdy nevýjde z módy.

aliexpress taska cez rameno

Lacné cestovné tašky cez rameno kúpite na AliExpress.

Hodnotenie predajcu: 4,8 z 5. Zákazníci hodnotia obchodníka pozitívne. Objednávku dostali načas pochvaľujú si komunikáciu s predajcom aj to, že produkt skutočne zodpovedá popisu.

Zobraziť na AliExpress

Kožená cestovná taška

kozena taska aliexpress

Kožené tašky na cestovanie z AliExpress vám vydržia celý život.

  • Cena: 156,99 USD
  • Doprava na Slovensko: zdarma
  • Predpokladaná doba doručenia: 20 - 31 dní

Chceli by ste tašku do ktorej sa zbalíte na víkend, môžete ju využívať aj do práce a zároveň bude vašou vernou parťáčkou dlhé roky? Stavte na kožu. Do kvality sa oplatí zainvestovať. Na AliExpress kúpite kožené tašky, ktoré sú mimoriadne kvalitné, vyzerajú super a zároveň sú podstatne lacnejšie ako cestovné tašky, ktoré kúpite v našich obchodoch.

Hodnotenie produktu: 4,5 z 5 Tento tovar ohodnotili zatiaľ iba dvaja zákazníci. Taška nie je najlacnejšia, ale je vyrobená z kvalitnej hrubej kože a bude vám dobre slúžiť dlhé roky.

Zobraziť na AliExpress

Cestovný ruksak

  • Cena: 39,19 USD
  • Doprava na Slovensko: zdarma
  • Predpokladaná doba doručenia: 20 - 31 dní

Láka vás turistika na Slovensku? Do hôr budete potrebovať poriadne veľký turistický ruksak. Tento model je dostupný hneď v troch farbách, a to v čiernej, khaki a v kamufláž vzore. Výhodou je, že do batoha zbalíte všetko, čo potrebujete. Jeho rozmery sú 55 cm x 32 cm x 20 cm a ruksak váži len 1,5 kg, čiže pri chôdzi do kopca nie je žiadnou extra záťažou navyše. Zbaľte turistické topánky, vhodné oblečenie a vydajte sa do hôr.

aliexpress cestovny ruksak

Cestovný ruksak je vhodným spoločníkom do hôr.

Hodnotenie produktu: 5 z 5. Zákazníci si pochvalujú rýchlosť dodania aj kvalitu produktu. Fotka korešponduje so skutočným vzhľadom a produkt hodnotia všetci mimoriadne pozitívne.

Zobraziť na AliExpress

Cestovná taška s kolieskami

cestovna taska s kolieskami

Nenaťahujte sa s ťažkou batožinou, vyberte si cestovnú tašku s kolieskami.

  • Cena: 27,05 USD
  • Doprava na Slovensko: zdarma
  • Predpokladaná doba doručenia: 20 - 31 dní

Nebaví vás ubolený chrbát z dlhého nosenia ťažkej tašky cez rameno? Viete, že sa budete musieť dlhšie presúvať z letiska do hotela? Máme pre vás parádny tip v podobe tašky s kolieskami. Má rozmery bežnej cestovnej tašky, ale v prípade, že budete chcieť dať svojim ramenám a rukám oddych, môžete ju pokojne ťahať po zemi na praktických kolieskach. Tento produkt ocenia najmä dámy, ktoré cestujú samy a nemajú po ruke pánov, ktorí by im džentlemensky s batožinou pomohli.

Hodnotenie produktu: 4,8 z 5 Tento tovar je hodnotený všetkými nakupujúcimi ako vynikajúci. Oceňujú kvalitu aj rozmery tašky.

Zobraziť na AliExpress

Príručná batožina

  • Cena: 98,42 USD
  • Doprava na Slovensko: zdarma
  • Predpokladaná doba doručenia: 19 - 30 dní

Cestujete často? Potom vám nesmie chýbať v cestovateľskej výbave príručná batožina. Ak idete niekam na pár dní a viete sa zbaliť do malého kufra, ušetríte tým nemalé peniaze pri nákupe leteniek. Najlepšou voľbou sú hliníkové kufre, ktoré vás aj prežijú. Síce stoja o čosi viac ako ich látkové verzie, ale ich trvácnosť vo finále vykompenzuje vyššiu cenu. Tento kufor je dostupný až v 5-tich farbách, stači si len vybrať.

prirucna batozina

Hliníkový príručný kufor by vám rozhodne nemal ako správnemu cestovateľovi doma chýbať.

Hodnotenie predajcu: 4,5 z 5. Tento produkt zatiaľ nemá žiadne hodnotenia, avšak zákazníci si pochvaľujú rýchlosť dodania aj kvalitu produktov tohto predajcu, takže ani tento kufor nebude zaiste sklamaním.

Zobraziť na AliExpress

Radi nakupujete výhodne?

Vďaka nákupu cez Tipli dostanete z každého nákupu peniaze späť. Vstúpte do svojho obľúbeného e-shopu na stránke Tipli a my vám pripíšeme cashback odmenu na váš účet po každom nákupe.

Nakupovať výhodne

Súvisiace obchody

BIBLOO, Vivantis, ZOOT, AliExpress, eBay.co.uk, Vemzu

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa