Transformers - hračky, ktoré deti milujú

Tipy k nákupuDeti  |  Rodičia a deti  |  Nakupovanie  |  Zahraničné a ostatné 10. 11. 2021

Pred viac ako 10 rokmi vstúpili na trh špeciálne figúrky Transformers. Tieto akčné hračky propagované komiksom, neskôr filmom a seriálom, boli mimoriadne úspešné po celom svete, vrátane Slovenska. Dobrodružstvá Autobotov sa stali súčasťou detstva jednej generácie. Aké sú súčasné podoby figúrok z tohto populárneho príbehu?

Transformers - príbeh spojený s detstvom a skorou pubertou súčasnej generácie 20-ročných. Animovaný film vznikol na námety figúrok a rovnomenného komiksu. Ich sláva však neskončila po uvedení filmu do kín a odvysielaní seriálu v televízii. Ešte aj dnes nájdete fanúšikov tejto nezvyčajnej série, ktorí majú záľubu v zbieraní figúrok Transformers.


Podstatou príbehu o Transformers je boj dobra proti zlu. Vojna medzi hrdinskými Autobotmi a diabolskými Detepticonmi sa zdá byť nekonečná. Zatiaľčo Detepticoni bojujú o neobmedzenú nadvládu a snažia sa ľudstvo vyhladiť, Autoboti sa menia na autá, ktoré pomáhajú ľuďom. 

transformers figurka

Hračky Transformers

Farebné figúrky Transformers, rovnako ako ich protipóly, majú dve tváre: silné a výkonné roboty a športové automobily, nákladné autá alebo iné vozidlá. Väčšina z nich má pohyblivé končatiny so zbraňami. Správne poskladaný transformer nadobúda jeden z nasledujúcich tvarov.

eBay.com - tu nájdete všetko, čo hľadáte

Na eBay.com nájdete všetko, čo potrebujete - od oblečenia po hračky pre deti. Za nákup môžete ušetriť vďaka cashbacku - zaregistrujte sa na Tipli a získajte späť až 2 % zo svojho nákupu.

Nakupovať na eBay »

Transformer Optimus Prime

Optimus Prime je vodcom spoločenstva Autobotov. Rešpekt si získal hlavne pre svoju odvahu a obetavosť. Je veľmi empatický, čo nie je pre robota typická vlastnosť. Jeho podoba je futuristické nákladné auto. Najslávnejší Transformer je aj hlavným hrdinom napríklad vo filmoch Transformers 4 či Transformers 5.

transformer optimus prime

Figúrka Optimus Prime na eBay.com

Cena na eBay.com
Cena na eBay.com 20,16 €
Kúpiť na eBay.com

Transformer Bumblebee

Bumblebee - najmladší člen skupiny Autobotov. K životu pristupuje so svojským mladistvým postojom. Na jednej strane je bezohľadný a nepozorný, ale zároveň ušľachtilý a rešpektovaný. Jeho podoba je žltý športový automobil s plazmovým delom na streche. Postave Bumblebee bol venovaný samostatný film, ktorý mal premiéru v roku 2018.

Figúrka Bumblebee na eBay.com

Cena na eBay.com
Cena na eBay.com 18,59 €
Kúpiť na eBay.com »
transformer bumblebee

TIP: Ak si myslíte, že figúrky Transformers vaše deti neosloví, prečítajte si naše tipy na interaktívne hračky pre chlapcov a dievčatá a dajte im dokonalý darček.

Tranformer Prowl

Transformer Prowl, ako znalec bojových umení, je typickým samotárom - vždy odmieta pracovať v tíme. Pre tento Autobot sú typické vlastnosti nekonečná trpezlivosť a bezhraničná lojalita. Jeho alter egom je rýchle policajné vozidlo

Transformer Prowl

Figúrka Prowl na eBay.com

Cena na eBay.com
Cena na eBay.com 33,48 €
Kúpiť na eBay.com »

Transformer Ratchet

V každej bojovej skupine by mal byť lekár, ktorý okamžite poskytne prvú pomoc v prípade nešťastnej udalosti. V spoločenstve Autobotov je ním Ratchet, ktorý sa mení na žltú obrnenú sanitku. V boji používa zbrane, ktoré vyzerajú ako chirurgické nástroje.

Figúrka Ratchet na eBay.com

Cena na eBay.com
Cena na eBay.com 24,87 €
Kúpiť na eBay.com »
transformer Ratchet

TIP: Nech je Deň detí každý deň! Pozrite sa na naše nápady na darčeky na deň detí, aby bol tento sviatok tých najmenších nezabudnuteľný.

Transformer Megatron

Podvodník, zloduch, večne nahnevaný a arogantný - to je Megatron. Jeho veľkou zbraňou je delo na ramene. Navyše má dva meče, ktoré sa premieňajú na vrtuľník.

Transformer Megatron

Figúrka Megatron na eBay.com

Cena na eBay.com
Cena na eBay.com 14,74 €
Kúpiť na eBay.com »

Rameno Bumblebee

Skvelou hračkou pre malých fanúšikov Transformerov je aj samostatné plazmové rameno Bumblebee. Robotická končatina sa dá jedným pohybom premeniť na energetické delo, ktoré žiari a vydáva zvuky.

Rameno Bumblebee na eBay.com

Cena na eBay.com
Cena na eBay.com 18,83 €
Kúpiť na eBay.com»
rameno bumblebee

TIP: Nezabúdajme aj na klasické hračky. Popri moderných hračkách vyberte pre svoje deti aj niektoré, s ktorými ste sa hrali aj vy.

Hodinky Transformers

Nejedno dieťa by chcelo mať svoju obľúbenú hračku vždy pri sebe. Vyberte mu hodinky Transformers, ktoré sa dokážu zmeniť na robota. Hodinky a zároveň hračku tak získate v jedinom zariadení.

hodinky transformers

Hodinky Transformers na Bay.com

Cena na eBay.com
Cena na eBay.com 9,40 €
Kúpiť na eBay.com »

Maska Bumblebee 

Vďaka maske na motív transformera Bumblebee a môže každé dieťa cítiť výnimočne a hrdinsky. Prilba má funkciu zmeny hlasu s 5 nahratými frázami z filmu Transformers: The Last Knight. Vďaka popruhom je možné masku upraviť na potrebnú veľkosť.

Maska Bumblebee na eBay.com

Cena na eBay.com
Cena na eBay.com 49,08 €
Kúpiť na eBay.com »
maska bumblebee

eBay.com pre všetkých

V eshope eBay nájdete hračky pre deti, ktoré splnia všetky sny. Využite cashback a nakupujte darčeky a prekvapenia. Vďaka Tipli môžete za nákup ušetriť až 2 %.

Nakupovať s cashbackom »



Súvisiace obchody

eBay.com

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa