UniCredit Bank: Otvorte si obľúbené U konto a zoberte výhodnú hypotéku

Tipy k nákupu 10. 11. 2021

UniCredit Bank patrí medzi popredné finančné inštitúcie na Slovensku a v Čechách. V Európe sa radí medzi najväčšie finančné skupiny. Banka si zakladá na vysokej kvalite služieb a svoje produkty ponúka občanom, podnikateľom, firmám a privátnej klientele. Jej najobľúbenejšími produktmi sú U konto a hypotéka.

UniCredit

UniCredit je silná európska skupina s centrálou v Miláne, ktorá má vybudovaná obchodnú sieť v západnej, strednej a východnej Európe. Po celom svete má 40 miliónov klientov v 22 krajinách a v ďalších 27 krajinách sprostredkuje služby prostredníctvom obchodných zastúpení. Svojim klientom umožňuje prístup na medzinárodný trh a kontakty s ich partnermi. UniCredit poskytuje vysoký štandard služieb v rámci celej UniCredit Bank.

UniCredit Bank na Slovensku vznikla v roku 2007 fúziou UniBanky, a.s., a HVB Bank Slovakia a.s. Od roku 2013 poskytuje bankové produkty a služby, v Českej republike a na Slovensku, pod jednotným obchodným názvom UniCredit Bank Czech Republic and Slovakia. UniCredit Bank je na Slovensku svojim klientom stále nablízku, vo všetkých regiónoch. Je to banka, ktorá je postavená na pilieroch ako je čestnosť, rešpekt, sloboda, transparentnosť, vzájomnosť a dôvera.

Dom na hypotéku

Vďaka UniCredit Bank získate výhodnú hypotéku.

UniCredit Bank produkty

UniCredit Bank sa orientuje na firmy a fyzické osoby. Pre firmy poskytuje služby v oblasti Corporat finance - projektové, štruktúrované a syndikované financovanie, akvizičné financovanie a financovanie komerčných nehnuteľností. Profesionálne služby UniCredit bank môžu využiť aj fyzické osoby. Pre občanov ponúka rôzne balíky služieb. Medzi tie najžiadanejšie služby patrí: U konto, Hypotéka, Presto úver, Kreditná karta a Online banking.

U konto je bežný účet ocenený Finančnou Hitparádou ako najlepší Bežný účet roka 2017. Vedenie účtu môžete získať každý mesiac zadarmo. Prvé 2 mesiace vám dáva zdarma UniCredit Bank a ďalšie mesiace postačí, ak si necháte zasielať 400 eur. Za výbery z bankomatov neplatíte a vďaka Smart Banking službe môžete pohodlne spravovať vaše účty z mobilného telefónu.

K účtu U Konto dokonca získavate bezkontaktnú embosovanú platobnú kartu, na ktorej máte povolené prečerpanie. Zaujímavou novinkou je pripísanie bonusu 40 eur za nákup v Kauflande na váš účet. Nakupujte a ušetrite vďaka zľavovému programu U-šetrite. Zľavy sú prepojené priamo s vašou platobnou kartou a preto o ne už nemusíte pri platení v obchode žiadať.

HYPO úver

  • požičanie hypoúveru na kúpu, výstavbu, rekonštrukciu bytu či rodinného domu
  • refinancovanie už poskytnutého hypoúveru až do 100 % bankou uznanej hodnoty nehnuteľnosti
  • hypotéka so splácaním na 30 rokov
  • hypotéka na bývanie s úrokovou sadzbou od 0,89 % p.a. (s fixáciou na 3 roky)
  • spolupráca so stavebnými spoločnosťami na kúpu bytu alebo domu vo výstavbe

PRESTO úver

  • rýchle posúdenie úveru od 650 eur na čokoľvek
  • spotrebný úver na refinancovanie
  • jednoduchá žiadosť
  • možnosť splatiť úver kedykoľvek
  • výhodná úroková sadzba
  • informačný výpočet PRESTO úveru na stránke Unicreditshop.sk
  • refinancovanie jedného spotrebného úveru do PRESTO úveru
  • Možnosť poskytnúť úver aj bez dokladovania príjmu

UniCredit Bank internet banking

Majte pod kontrolou vaše financie. UniCredit internet banking prihlásenie je jednoduché. Unicredit online platby môžete dokonca uskutočniť odtlačkom prstou alebo prostredníctvom služby FaceID. Naskenujete QR kódy, poštovú poukážku alebo čiarový kód a platíte. Kúpili ste drahú vec a potrebujete si rýchlo skontrolovať zostatok na účte? Vďaka Fast Check sa bleskurýchlo prihlásite do systému.

Výber z bankomatu

Výbery z bankomatov UniCredit Bank máte zdarma.

UniCredit Bank pobočky a bankomaty

UniCredit Bank pobočky a bankomaty nájdete po celom Slovensku. Ak potrebujete zistiť adresu pobočky alebo kde sa nachádzajú UniCredit Bank bankomaty, zadajte si na stránke Unicreditbank.sk v časti Pobočky mesto, adresu alebo PSČ. Prehľadný systém vás vyselektuje tú správnu voľbu pre vás.

UniCredit kontakty

Máte otázky, ktoré by ste radi smerovali na UniCredit Bank? Chcete si založiť účet alebo si potrebujete rýchlo vybaviť hypotéku. Akékoľvek otázky smerujte na klientske centrum UniCredit Bank.

  • Centrála: +421 2 4950 1111
  • Klientske centrum: 0800 14 00 14
  • Rýchle blokovanie kariet: + 421 2 6828 5777

Chcete čo najlepšie zhodnotiť vaše peniaze? Hľadáte na porovnanie produkty inej banky? Odborníkom na peniaze je aj čsob banka. Najpopulárnejšia banka na Slovensku a v Čechách, ktorá vám garantuje kvalitné služby a istotu vložených peňazí.

Radi nakupujete výhodne?

Viete o tom, že s Tipli cashback systémom dostanete späť z každého nákupu? Vstúpte do svojho obľúbeného e-shopu cez oranžové Tipli tlačítko a my vám pripíšeme cashback odmenu na váš účet. Využite aktuálne Tipli zľavy, kombinujte ich s Tipli cashbackom a nakupujte výhodnejšie ako doteraz!

Nakupovať výhodne

Súvisiace obchody

ZaMenej.sk, IT Academy, DIGI Slovakia, Založ.ma

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa