Urobte si radosť - nakupujte na eBay do 8 eur!

Tipy k nákupuMóda  |  Krása a zdravie  |  Ako nakupovať s Tipli  |  Nakupovanie  |  Hobby a zábava 10. 11. 2021

Pekné veci nemusia stáť majland! Na eBay si môžete urobiť radosť šperkami, elektronikou i dekoráciami a pri tom za ne minúť menej než 8 eur! Neveríte? Pozrite sa, aké poklady sme na eBay našli!

Občas máme chuť minúť peniaze a potešiť sa nejakou drobnosťou. Často nás to však prejde, keď vidíme cenovku na tovar a zistíme, že takýto výdavok nám urobí poriadny škrt cez rozpočet. Čo s tým?

Kúpte si nejakú maličkosť na eBay.com! Na svoje si tu prídu muži aj ženy s najrôznejším vkusom. Stačí len chvíľu hľadať a natrafíte na cool elektroniku alebo štýlové módne doplnky doslova za pár eur. A navyše s poštovným zadarmo!

☆ TIP: Nakupujete na eBay prvýkrát? Prečítajte si jednoduchý návod, ako nakupovať na eBay.

Štýlové hodinky eBay

Luxusné náramkové hodinky dodajú iskru každému outfitu! Síce dnes všetci nosíme po vreckách mobilné telefóny, hodinkám na ruky sa však nevyrovnajú. Zlaďte ich farebne so zvyškom outfitu a máte napoly vyhraté.

Zadajte do vyhľadávacej kolónky „watches“.

ebay hodinky

Hodinky, eBay, 1,71 €

ebay hodinky

Pánske hodinky, eBay, 1,71 €

dámské hodinky

Dámske hodinky, eBay, 5,13 €

Pohodlné sluchadlá eBay

Pre mnohých ľudí je to nevyhnutnosť vždy, keď výjdu z domu. Pokiaľ si chcete vychutnávať svoju obľúbenú hudbu aj na cestách, kúpte si na eBay kvalitné slúchadlá! Nájdete tu bluetooth sluchátka, bezdrôtové aj herné – a dokonca v rôznych farbách a prevedeniach.

Vyhľadávajte „headphones“.

červená sluchátka

Červené slúchadlá cez hlavu, eBay, 6,30 €

ebay sluchátka

Slúchadlá okolo krku s bluetooth, eBay, 4 €

ebay hodinky

Slúchadlá okolo krku, eBay, 1,83 €

Nechce sa vám na slúchadlá čakať týždne? Objednajte si ich na Andrea shop a máte ich doma hneď. Ak sa rozhodnete pre slúchadlá z eBay, nezabudnite starostlivo sledovať technické parametre. Dôležité sú napríklad veľkosť konektora alebo napájanie. V medzinárodných obchodoch sa vám totiž ľahko môže stať, že zakúpený tovar nebude kompatibilný s vaším zariadením.

Vyskytli sa počas nákupu problémy? Riešte ich!

Vždy sa niečo môže pokaziť - balíček vám nepríde alebo príde poškodený. Nenechajte to len tak! Existuje niekoľko spôsobov, ako takéto situácie riešiť. Prezradíme, ako prebieha eBay reklamácia.

Najrôznejšie knihy na eBay

Väčšina ľudí za knihami chodí do kníhkupectva - ak ale máte veľmi špecifickú predstavu a navyše hľadáte knihy v angličtine, potom by ste sa mali porozhliadnuť práve na eBay. Knihy sú totiž veľkou súčasťou ich ponuky - od bestsellerov cez kúsky z antikvariátov až po zberateľské.

Vyhľadávajte „books“ alebo titul knihy.

ebay knihy

Fifty Shades of Grey, eBay, 4,24 €

ebay sluchátka

The Bat, eBay, 5,05 €

ebay knihy

Sleeping Beauties, eBay 6,8 €

Dekorácie do bytu eBay

U seba doma sa musíte cítiť príjemne! A ako to dosiahnuť? Predsa peknými dekoráciami do bytu! Či už na pohovku hodíte príjemný vankúš alebo na stôl postavíte vázu s umelými kvetmi, každý doplnok dodá vášmu domovu nádych originality. Ak chcete mať dekoráciu ihneď, nakupujte napríklad na Bonami, kde taktiež nájdete štýlové kúsky za super ceny.

Prehľadajte kategóriu „Home Decor“.

ebay zrcadlo

Zrkadlová fólia, eBay, 2,60 €

ebay polštář

Vankúš, eBay, 2,57 €

ebay box na kapesníky

Box, eBay, 5,25 €

Prečo nakupovať na eBay? Predsa kvôli cashbacku!

Skvelá cena nie je jediný dôvod, prečo sa oplatí nakupovať na eBay! S Tipli navyše získate aj cashback za každý svoj nákup na eBay!

Nakúpte na eBay

Súvisiace obchody

AliExpress, eBay.com, eBay.de, eBay.co.uk, Bonami

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa