Užite si leto s kompaktnými reproduktormi z AliExpress!

Tipy k nákupuNákupy z Číny  |  Nakupovanie 10. 11. 2021

Snáď každý človek má rád príjemnú hudbu, ale ťahať so sebou ťažké reproduktory a k nim ešte hŕbu káblov, aby ste si dopriali pôžitok, sa iste nikomu nechce. V Tipli sme sa preto rozhodli uľahčiť vám život a pripravili pre vás niekoľko riešení, ako tento neľahký problém vyriešiť.

S príjemnou hudbou vám práca bude ubiehať rýchlejšie! Preto sme si pre vás v tomto článku pripravili hudbu do vačku. Našli sme pre vás 5 rôznych kompaktných Bluethooth reproduktorov z AliExpress, ktoré v prípade potreby vytiahnete napríklad aj z kabelky.

TIP: Stále tápete v online nakupovaní? Žiaden problém. Pomôžeme vám od začiatku do konca. Všetko si môžete stručne a jasne prečítať v článku Ako nakupovať na AliExpress.

Vodoodolný reproduktor

Vodoodolný reproduktor

Oválny cestovný reproduktor z AliExpress.

  • Cena: 18,75 - 22,16 eur
  • Doprava na Slovensko: zdarma
  • Doba doručenia: 21-29 dní

Šikovný prenosný bluetooth reproduktor oválneho tvaru vám umožní nielen zaspievať si vaše obľúbené pešničky, ale aj počúvať rádio. Výrobca udáva veľkosť 180x63x63 cm, hmotnost 587 gramov a frekvenciu od 280 Hz do 16 kHz. Po približne 4 hodinovom nabíjaní môžete až 10 hodín prehrávať obľúbené pesničky. Dostupný je v tyrkysovej, zelenej, červenej a čiernej farbe.

Pokiaľ bývate po zakúpení tovaru s dlhšou dodacou dobou v online obchodoch netrpezlivý, neváhajte si prečítať článok Sledovanie zásielky na AliExpress.com.

Hodnotenie produktu: 4,8 z 5. Takto vcelku pozitívne zhodnotilo tento produkt celkovo 867 kupujúcich. Z nich viac ako 100 navyše nahralo fotografiu reproduktora. Zákazníci si celkovo chvália pomerne rýchle dodanie, kvalitu produktu a pomerne nízku cenu. Predajca so štvorročným obchodovaním na AliExpress a s hruba 2-tisíc fanúšikmi je spoľahlivým obchodníkom.

Zobraziť na AliExpress»

Reproduktory k PC

  • Cena: 13,83 eur
  • Doprava na Slovensko: 1,48 eur
  • Predpokladaná doba doručenia: 20-31 dní

Unikátny kompaktný metalický reproduktor k počítaču alebo aj k mobilu vám určite spríjemni dlhé pracovné večery. Akonáhle vás omrzí napríklad váš obľúbený album, žiadny problém, k dispozícii máte tiež FM rádio. Výrobca udáva veľkosť 7 cm x 9,3 cm a hmotnosť menej než 400 gramov. Po jednej hodine nabíjania si užijete až 8 hodín prehrávania hudby. Reproduktor k PC je dostupný v štyroch farebných kombináciách – čierna, červená, tyrkysová a zelená.

Reproduktory k PC

Mini reproduktory k PC z AliExpress.com.

Hodnotenie produktu: 5 z 5. Celkom 10 hodnotení s plným počtom hviezdičiek nazbieral tento produkt. Zákazníci si pochvaľujú kvalitu a veľmi prijateľnú cenu. Dôveryhodnosť produktu nezničuje ani spoľahlivý obchodník so štvorročnými skúsenosťami v online predaji na AliExpress a s viac ako 27-tisíc fanúšikmi.

Zobraziť na AliExpress »

Bluetooth reproduktor

Bluetooth reproduktor

Metalický mini reproduktor z AliExpress.com.

  • Cena: 12,08 eur
  • Doprava na Slovensko: 1,59 eur
  • Predpokladaná doba doručenia: 20-27 dní

Kvalitný mini bluetooth reproduktor s kovovým vzhľadom poteší v práci i doma. Po 2 hodinách nabíjania si budete môcť prehrávať svoju hudbu 4 až 8 hodín.Výrobca udáva veľkosť 8,9 x 2,9 cm a hmotnost zhruba 160 gramů. Reproduktor má zabudovanú funkciu volania, a naviac je tu možnosť pripojiť Micro SD kartu s maximálnou veľkosťou 32 GB.

Hodnotenie produktu: 4,8 z 5. Doposiaľ tento produkt zhodnotilo celkom 172 kupujúcich. Z nich 14 priložilo aj reálne fotografie reproduktoru. Zákazníci si chvália pomerne rýchle dodanie, dokonalý dizajn, kvalitu Bluetooth reproduktoru a dobrú cenu. A prečo aj nie. Obchodník už rok pôsobí na AliExpress a sleduje ho okolo 100 fanúšikov.

Zobraziť na AliExpress »

Prenosný reproduktor

  • Cena: 19,29 eur
  • Doprava na Slovensko: zdarma
  • Predpokladaná doba doručenia: 20-27dní

Športový mini bluetooth reproduktor vás bude spoľahlivo doprevádzať či už sa rozhodnete vydať na túru alebo si vyrazíte na cyklistiku. Výrobca udáva frekvenciu od od 100 Hz do 20 kHz. Prenosný reproduktor je vyrobený tak, aby odolal vode a ďalším nepriaznivým vplyvom okolia. Navyše sa taktiež pýši funkciou volanie. Dostupný je v troch farebných kombináciách: čierno-čierna, čierno-tyrkysová a čierno-oranžová.

Prenosný reproduktor

Športový reproduktor z AliExpress.com.

Hodnotenie produktu: 5 z 5. Plným počtom hviezdičiek oodnotil tento produkt skoro každý zákazník. Zatiaľ ich bolo celkovo 28 a žiadni z nich nezanechal fotografiu na stránke. Zákazníci si pochvaľujú rýchle dodania, kvalitu zvuku alebo celkovo produkt a jeho originálny dizajn. Obchodník navyše rok pôsobí na AliExpress a má okolo 200 sledovateľov.

Zobraziť na AliExpress »

Bezdrôtový reproduktor

Bezdrôtový reproduktor

Vodoodolný reproduktor z AliExpress.com.

  • Cena: 11,38 - 14,60 eur
  • Doprava na Slovensko: 4,56 eur
  • Predpokladaná doba doručenia: 34-54 dní

Šikovný a vodoodolný bluetooth reproduktor s plastovou prísavkou môžete pripevniť skoro kamkoľvek - do sprchy, auta, kuchyne. A potom už len stačí naplno to roztočiť. Batéria vydrží až 6 hodín prehrávania. Výrobca udáva frekvenciu 85 Hz až 23 k Hz. Navyše má zabudovanú funkciu volania, ktorá určite poteší. Môžete prijímať a skladať hovory, alebo aj vytočiť posledného volajúceho a hovor vyriadiť vďaka zabudovanému mikrofónu.

Hodnotenie produktu: 5 z 5. K tomuto šikovnému produktu je zatiaľ ponechaných 8 feedbackov. Jeden z nich nájdete aj s reálnou fotografiou. Nakupujúci sú hlavne spokojní s kvalitou zvuku, dizajnom a v neposlednom rade aj s rýchlosťou dodania. Obchodník s dvojročným pôsobením na AliExpress má okolo 300 sledovateľov.

Zobraziť na AliExpress »

Súvisiace obchody

Okay, Hej.sk, TPD, eBay.com

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa