Veľká noc: 5 tipov na lacné veľkonočné dekorácie z AliExpress

Tipy k nákupuNákupy z Číny  |  Nakupovanie 10. 11. 2021

Veľká noc 2018 sa blíži a ponuka veľkonočných dekorácií na AliExpress je pestrá, ako najkrajšie veľkonočné vajíčko, aké si viete predstaviť. Veľkonočnými zajačikmi, kuriatkami aj vajíčkami sa to virtuálnymi regálmi len hemží. Vyberte si najkrajšiu veľkonočnú výzdobu spolu s nami.

Jar prichádza do našich domácností a s ňou je spojená aj oslava Veľkej noci. Pozrieme sa na jarné inšpirácie na AliExpress a zaostríme pozornosť na veľkonočné dekorácie .

Aby sme vám pomohli ušetriť nie len peniaze, ale aj drahocenný čas, vybrali sme si pre vás päť najlepších veľkonočných dekorácií, bez ktorých si tohtoročnú jar neviete predstaviť. A aby ste si s čímkoľvek, ohľadne nákupov, nevedeli dať rady, využite náš návod na AliExpress.

Veľkonočné dekorácie – svietiace veľkonočné vajíčka

Veľkonočné dekorácie

Svetielka v tvare veľkonočných vajíčok z AliExpress sú tohto ročnou must-have veľkonočnou dekoráciou.

  • Cena: 3,82 €
  • Doprava na SR: zdarma
  • Predpokladaná doba doručenia: 22 - 41 dní

Pokiaľ chystáte veľkonočnú párty, bez tejto originálnej veľkonočnej dekorácie sa nezaobídete. Set 10 farebných LED svetiel v tvare veľkonočného vajíčka váš večierok rozžiari.

Hodnotenie produktu: 4,9 z 5. Podľa spätnej väzby zákazníkov to vyzerá, že svetlá neklamú telom a naživo sú rovnako pekné ako na fotografiách. V sortimente predajca Tronzo & Party Supplies Store nájdete aj ďalšie maličkosti na párty a nielen veľkonočné.

Zobraziť na AliExpress »

Závesné dekorácie – Veľkonočný zajačik

 Veľkonočná dekorácia

Hromada nielen závesných veľkonočných dekorácií upúta vašu pozornosť na AliExpress.

  • Cena: od 3,81 €
  • Doprava na SR: zdarma
  • Predpokladaná doba doručenia : 15 - 60 dní

Nekupujte na Veľkú noc "zajaca vo vreci". Radšej vo vajíčku. Zavesiť ho môžete na okno alebo na zlatý dážď vo váze. Na výber sú v ponuke tri farebné varianty, v kombinácií dreva a kovu. Krása tohto výrobku sa skrýva v jednoduchosti.

Hodnotenie produktu: 5 z 5. Kupujúci dávajú veľmi pozitívnu spätnú väzbu; v komentároch si pochvaľujú samotnú dekoráciu aj rýchle doručenie. Vo virtuálnych regáloch predajcu UOBYCR IndoorDecor Store nájdete veľa ďalších (nielen) veľkonočných dekorácií za super ceny.

Zobraziť na AliExpress »

Veľkonočná výzdoba – obliečka na vankúš

 Veľkonočná dekorácia

Kde kúpiť veľkonočné dekorácie lacno? Pozrite sa na širokú ponuku AliExpress.

  • Cena: 2,55 €
  • Doprava na SR: 1,15 €
  • Predpokladaná doba doručenia : 29 - 39 dní

Kto hovorí, že veľkonočné dekorácie patria len na dvere a stôl? Krása obliečok na vankúš s motívom veľkonočných zajačikov aj veľkonočných kuriatok nás skutočne nadchla. Na výber je celkom 24 variánt, z toho 23 veľkonočných a jeden originál jednorožca.

Hodnotenie produktu: 4,9 z 5. Kupujúci si chvália jasné a výrazné farby, aj kvalitný materiál. Veľkosť obliečky je 45x45 cm. Predajca so svojou sympatickou značkou Love & Life Store patrí na AliExpress medzi TOP brands.

Zobraziť na AliExpress »

Veľkonočný zajačik alebo Veľkonočné oblečenie pre deti

Veľkonočné oblečenie

Detské veľkonočné oblečenie a iné veľkonočné dekorácie zoženiete lacno na AliExpress.

  • Cena: 16,38 €
  • Doprava na SR: zdarma
  • Predpokladaná doba doručenia : 19 - 30 dní

Čakáte tento rok namiesto veľkonočného zajačika príchod veľkonočného bociana? Alebo niekto z vašich blízkych? Tak sa ponúka privítať prírastok týmto rozkošným zajačím oblečením. Detský overal s kapucňou a uškami je k dispozícií vo všetkých veľkostiach pre deti od 9 do 18 mesiacov.

Hodnotenie produktu zatiaľ nepoznáme, pretože predajca Teenmiro Itao Store zaradil tovar do svojej ponuky len nedávno. Ohlasy na predajcu sú pozitívne. Pokiaľ vás bavia podobné uletené a roztomilé detské outfity, odporučujeme obchod prezrieť dôkladne.

Zobraziť na AliExpress »

Veľkonočné vajíčka ako drevené gombičky

Veľkonočné dekorácie

Komplet veľkonočnú výzdobu zakúpite lacno na AliExpress.

  • Cena: 1,70 €
  • Doprava na SR: 0,44 €
  • Predpokladaná doba doručenia : 22 - 41 dní

Originálnymi drevenými gombičkami v tvare veľkonočných vajíčok ozdobíte nielen nádielku od veľkonočného zajačika. Set 50 pestrofarebných gombičiek, veľkosti 24x31 mm poteší aj milovníkov scrapbookingu. Popustite uzdu svojmu kreatívnemu ja a užite si veľkonočné tvorenie.

Hodnotenie produktu: 4,9 z 5. Nadšení kupujúci nešetria chválou v komentároch, ani v udelených hviezdičkách. Predajca BeadMall Store ponúka aj ďalšie pekné dekorácie a scrapbookové sady.

Zobraziť na AliExpress »

Získajte zľavu až 10 % na AliExpress

Nakupujete často na internete? S Tipli získate z každého online nákupu odmenu späť na váš účet, a to nie len na AliExpress.

Začať získavať odmeny

Súvisiace obchody

GearBest, AliExpress, DealExtreme, eBay.com

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa