Vieme, kde sa dá kúpiť detská trampolína najlacnejšie!

Tipy k nákupuAko nakupovať s Tipli  |  Nákupy z Číny  |  Deti  |  Rodičia a deti  |  Nakupovanie 10. 11. 2021

Chcete, aby vaše deti trávili krásne letné dni zábavou a pohybom na čerstvom vzduchu? V tom prípade zo záhradnej trampolíny bude mať radosť celá rodina. Tákáto zábavka však nemusí byť lacná záležitosť. Prinášame vám niekoľko tipov, ako si trampolínu kúpiť čo najlacnejšie.

Ak na záhrade máte dostatok priestoru a vaše deti už dlhšie túžia po trampolíne, možno nastal ten správny čas po nejakej sa poobhliadnuť. Keď však prezeráte trampolíny v eshopoch, vidíte len hračky za niekoľko stoviek eur? Nenakupujte zbytočne draho poradíme vám, ako na trampolíne ušetriť.

4 spôsoby, ako ušetriť pri kúpe trampolíny

Letné prázdniny sa totiž prehupli do druhej polovice a letné hračky pre deti pomaly lacnejú. A aby ste pri kúpe trampolíny nemuseli čakať na posezónny výpredaj, kedy už na skákanie vonku bude zima, prinášame vám niekoľko tipov ako za trampolínu nezaplatiť hotový majland. Inšpirujte sa, ako svojim deťom urobiť veľkú radosť za menej peňazí.

1. Trampolína v sezónnej zľave eshopov

Internetový obchod Alza ponúka skutočne široký sortiment trampolín. Okrem záhradných tam nájdete aj fitness trampolíny či najrôznejšie príslušenstvo. Niektoré eshopy už dokonca spustili letný výpredaj a tovar, ktorého využitie závisí od vydareného letného počasia, nájdete v štedrej zľave. Výnimkou nie sú ani trampolíny. Napríklad internetový obchod Mall.sk má v aktuálnej ponuke trampolíny pre deti aj dospelých so zľavou až 35 %.

Trampolína

Marimex Premium 305 cm, Alza - Záhradná trampolína s nosnosťou 150 kg, priemerom 305 cm a ochrannou sieťou + rebrík, Cena po zľave 22 % = 213,90 €.

Trampolína

DUVLAN Trampolína SkyJump, Mall.sk - Záhradná trampolína s nosnosťou 150 kg, priemerom 305 cm a ochrannou sieťou + schodíky, Cena po zľave 40 % = 159 €.

2. Hračky pre deti z druhej ruky

Ak vám nový tovar príde stále drahý, môžete si prezrieť internetové bazáry a kúpiť si trampolínu z druhej ruky. Úplne stačí ak do vyhľadávača zadáte "trampolína bazoš" a inzeráty sa len tak pohrnú. Takto môžete ušetriť aj polovicu z jej pôvodnej ceny. Ak sa však rozhodnete pre používanú trampolínu, v žiadnom prípade ju nekupujte zloženú v krabici. Naopak trvajte na tom, aby ste si trampolínu pred kúpou osobne prezreli a nehambite sa na ňu aj vyliezť a odskúšať ju. Ide o bezpečnosť vašich detí.

3. Lacné nákupy z Činy

Hlavné dôvody, prečo tisícky Slovákov nakupujú lacné hračky z Číny je neporovnateľne nižšia cena tovaru a výber zo širokého sortimentu výrobkov. Ak k tomu pridáme aj fakt, že na eBay alebo Aliexpress vo väčšine prípadov neplatíte poštovné, nie je dôvod, aby ste to sami nevyskúšali. Na lacnú trampolínu z Číny si však v priemere počkáte 3 až 4 týždne. Za výrazne nižšiu cenu to však stojí. Skôr ako však za tovar zaplatíte, overte si predajcu tak, že skontrolujete jeho hodnotenie a spätnú väzbu od zákazníkov (feedback).

Trampolína

Trampoline Enclosure Set, eBay.com -Trampolínový set s priemerom 192 cm a ochrannou sieťou, Cena 168.58 $/ 147,84 €.

Trampolína

ZongBong 55 inch, Aliexpress.com - Trampolínový set s priemerom 140 cm a ochrannou sieťou, Cena 99 $/ 87 €.

4. Výhodný svet trampolín s Tipli

Jedna zľava vám nestačí? Nakúpte cez cashback portál Tipli a buď sa potešíte super zľavám alebo peniazom, ktoré sa vám z nákupu vrátia späť na účet. Ako to funguje v praxi? Ak si u nás na Tipli pre svoj nákup vyberiete napríklad obľúbený obchod AliExpress, aktuálne získate 10 % z celkovej čiastky, ktorú za balíček zaplatíte, späť na svoj účet. Spoznajte výhody cashback a nech už kupujete čokoľvek, začnite s Tipli šetriť peniaze ešte dnes.

Zásady bezpečného skákania na trampolíne

  • Nezanedbávajte dozor dospelého pri hre detí na trampolíne, a to najmä v prípade, ak na nej skáče viac detí v rôznom veku a s rozdielnou váhou.
  • Trampolíny nie sú stavebnice, s ktorými sa naraz zahrá aj desať detí. Aby bola zábava bezpečná, rešpektujte maximálny počet detí na trampolíne odporúčaný výrobcom.
  • Naučte deti, že pred vstupom na trampolínu musia odložiť jedlo a pitie. Nebezpečné je skákať so žuvačkou alebo lízatkom.
  • Trampolínu a jej ochranné pomôcky pravidelne kontrolujte.
  • Ak má trampolína ochrannú sieťku, skontrolujte, či je pri hre zazipsovaná.
  • Ak trampolína nemá ochrannú sieť, neumiestňujte ju k nebezpečným predmetom, na ktoré by dieťa mohlo z trampolíny vypadnúť. Po jej obvode musí ostať aspoň 1 meter voľného priestoru.

Ušetrite na trampolíne s Tipli

Chcete ušetriť pri nákupe záhradnej trampolíny? Cashback portál Tipli spolupracuje s viac ako 220 internetovými obchodmi, kde nájdete všetko, čo potrebujete. Vínimkou nie sú ani trampolíny, záhradné príslušenstvo či hračky pre deti. Bonusom sú zľavy či dokonca odmena z každého nákupu.

Súvisiace obchody

Bambino.sk, AliExpress, Bighome.sk, eBay.com, eBay.co.uk

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa