Všetko pre správneho fanúšika F1

Tipy k nákupuNákupy z Číny  |  Nakupovanie 12. 10. 2021

Formula 1 je označovaná za kráľovskú disciplínu motoristického športu. Preteky F1 majú výbornú sledovanosť naprieč celým svetom. Legendy ako Michael Schumacher, či Niki Lauda priviedli k tomuto športu množstvo ľudí. Môžu sa pýšiť obrovským počtom fanúšikom. Čo však správnemu fanúšikovi F1 nemôže chýbať?

Tohtoročnú edíciu F1 zatiaľ s prehľadom vedie minuloročný šampión Lewis Hamilton. Na druhom mieste je jeho tímový kolega Valtteri Bottas. Obaja jazdia za stajňu Mercedes, ktorá jasne dominuje celým pretekom.

Podobne ako pri Tour de France aj tieto preteky si väčšina fanúšikov vychutnáva z pohodlia obývačky. Vaše sledovanie F1 si môžete značne vylepšiť. Práve preto vám Tipli prináša všetko pre správneho fanúšika Formuly 1.

1. Kľúčenka Formula 1

Chcete mať svoju formulu stále pri sebe? Nie je lepšieho spôsobu ako kúpa kľúčenky F1. Táto strieborná, kovová kľúčenka rozžiari vaše kľúče k autu. A pri štarte sa aspoň na chvíľku môžete cítiť ako Schumacher v jeho najlepšej ére. Tento produkt je dostupný na AliExpress a spolu s Tipli môžete získať naspäť až 10 % z vášho nákupu.

formula 1
Pôvodná cena
Cena s cashbackom
Pôvodná cena1,36 €
Cena s cashbackom1,25 €
Nakupovať na Aliexpress »
F1, ali

2. Obraz s kalendárom F1 2019

Tohtoročné preteky sú v plnom prúde a jazdci už majú viaceré trate za sebou. Zaveste si na stenu vlastný obraz s kalendárom všetkých Veľkých cien Formuly 1 a zaraďte ho medzi svoje bytové doplnky. Ikonická Monza, mestský okruh v Monaku či horúce vyvrcholenie v Abu Dhabi. Všetky tieto okruhy v itineári F1 nemôžu chýbať. Objednajte si tento obraz s rozmermi 60x90 cm z AliExpress a ušetrite vďaka Tipli až 10 %!

Pôvodná cena
Cena s cashbackom
Pôvodná cena17,87 €
Cena s cashbackom16,38 €
Nakupovať na Aliexpress »

Ste aj fanúšikom cyklistiky a Petra Sagana?

Práve pre vás tu je 10 najlepších predmetov pre fanúšikov Tour de France!

10 najlepších predmetov pre fanúšikov Tour de France »

3. Model F1 Ferrari

Legendárna červená formula, ktorá sprevádzala detstvom mnohých chlapcov. Každý si predstavoval, že je Schumacher, či Niki Lauda. Tieto legendy motoristického športu pozdvihli stajňu Ferrari. Aj preto je dodnes zjavne najznámejšia a poznajú ju aj tí, ktorí sa v F1 neorientujú. Model v mierke 1:43 je dostupný na AliExpress za bezkonkurenčnú cenu, navyše s cashbackom až 10 %.

Formula 1, ali
Pôvodná cena
Cena s cashbackom
Pôvodná cena11,82 €
Cena s cashbackom10,83 €
Nakupovať na Aliexpress »
Formula 1, aliexpress

4. Tričko Formula 1 evolúcia

Dajte vedieť všetkým naokolo, že ste pravým fanúšikom F1. Vylepšite si svoj šatník novým oblečením. Čierne tričko zobrazuje postupný vývoj monopostov Formuly 1. Zažite cestu časom od tých najdávnejších až po dnes. Pánske tričko s krátkym rukávom je pre vás dostupné na portáli AliExpress, kde vďaka Tipli získate cashback až 10 %!

Pôvodná cena
Cena s cashbackom
Pôvodná cena10,06 €
Cena s cashbackom9,22 €
Nakupovať na Aliexpress »

Chcete získať cashback aj cez AliExpress mobilnú aplikáciu?

Určite aj vy používate svoj telefón k nákupu častejšie a častejšie. Preto zbystrite pozornosť a zistite Ako nakupovať cez AliExpress mobilnú aplikáciu a získať cashback?

Ako nakupovať cez AliExpress aplikáciu a získať cashback »

5. Kryt na mobilný telefón

Ochráňte svoj mobilný telefón a personalizujte si ho skvelým krytom s motívmi F1. Možností výberu je naozaj mnoho. Kryt je dostupný pre väčšinu mobilných telefónov a je samozrejmosťou, že vlajkové lode rôznych spoločností nemôžu chýbať. Je už iba na vás, či zvolíte žltý Renault, Ferrari alebo Red Bull. Isté je však, že ušetríte až 10% vďaka Tipli a AliExpress.

f1 online, aliexpress
Pôvodná cena
Cena s cashbackom
Pôvodná cena2,45 €
Cena s cashbackom2,25 €
Nakupovať na Aliexpress »
f1, aliexpress

6. Šiltovka Formula 1

Určite ste si všimli, že na piedestáli pre víťazov každého preteku kolotoča F1 majú jazdci na svojich hlavách šiltovku. Veď móda je tiež dôležitá. Víťazná šiltovka má na prednej strane logo F1 a vavrínový veniec, ktorý je už od pradávna symbolom víťazstva. Z bočnej strany nájdete logo FIA(Medzinárodná automobilová federácia), ktorá má pod svojimi krídlami aj Formulu 1. Vzadu je tentokrát nápis Formula 1. K tomu všetkému skvelá čierna farba a kvalitné materiály. Chráňte sa pred lúčami zubatého slnka aj inak ako kvalitným opaľovacím krémom a objednajte si z AliExpress túto pokrývku hlavy. Cashback 10 % je samozrejmosťou.

Pôvodná cena
Cena s cashbackom
Pôvodná cena8,35 €
Cena s cashbackom7,65 €
Nakupovať na Aliexpress »

Je pre vás AliExpress veľkou neznámou?

Prejdite si náš návod: AliExpress - krok za krokom a získajte všetky potrebné vedomosti pre nákup na tomto portáli. Je to jednoduchšie ako sa zdá!

AliExpress - krok za krokom »

7. Tričko Michael Schumacher

Najúspešnejší jazdec F1, ktorý získal až 7 titulov majstra sveta je rozhodne niekto, kto priviedol k tomuto športu obrovské množstvo fanúšikov. Zväčnite si túto legendu na tričku a ukážte svetu jeho podporu.Tričko s podobizňou Michaela Schumachera v ikonickej červenej kombinéze Scuderie Ferrari je vyrobené z polyesteru. Dostupné je pre obe pohlavia, a tak sa neváhajte zladiť so svojou polovičkou. Vďaka AliExpress a Tipli navyše získate naspäť až 10 % z vášho nákupu!

formula 1, aliexpress
Pôvodná cena
Cena s cashbackom
Pôvodná cena9,07 €
Cena s cashbackom8,31 €
Nakupovať na Aliexpress »

Najúspešnejší jazdci F1 podľa počtu titulov

  • 7 titulov - Michael Schumacher,
  • 5 titulov - Lewis Hamilton a Juan Manuel Fangio,
  • 4 tituly - Alain Prost a Sebastian Vettel,
  • 3 tituly - Jack Brabham, Jackie Stewart, Niki Lauda, Nelson Piquet, Ayrton Senna,
  • 2 tituly - Alberto Ascali, Graham Hill, Jim Clark, Emerson Fittipaldi, Mika Häkinnen, Fernando Alonso,
  • 1 titul - Giuseppe Farina, Mike Hawthorn, Phil Hill, John Surtees, Denny Hulme, Jochen Rindt, James Hunt, Mario Andretti, Jody Scheckter, Alan Jones, Keke Rosberg, Nigel Mansell, Damon Hill, Jacques Villeneuve, Kimi Räikkönen, Jenson Button, Nico Rosberg.

Kolotoč Formuly 1 prináša nespočet krásnych okamihov. Prináša obrovské množstvo krásnych príbehov. Nečudo, že si získal taký počet fanúšikov po celom svete. F1 2019 je ďalší ročník, ktorý je rozhodne zaujímavý a opäť priniesol niečo nové. V Tipli sme vám ukázali Všetko pre správneho fanúšika F1 a tešíme sa spolu s vami na ďalší pretek Formuly 1 už 1. septembra v Belgicku!

Postarajte sa o svojho štvorkolesového miláčika a ušetrite!

  • pneumatikypriamo.com - vyberte si vaše najobľúbenejšie alebo tie najkvalitnejšie gumy pre vaše autíčko a získajte cashback až 1,5 %,
  • autovybava.sk - popredný predajca autodoplnkov, kvapalín, či iného príslušenstva ponúka cashback až 5 %,
  • TorriaCars - Potrebujete vymeniť olej v motore? Zháňate náradie, kvapaliny či rôzne iné autodoplnky? Obráťte sa na TorriaCars a získajte cashback až 3 %.
Nakupovať s cashbackom »

Súvisiace obchody

TorriaCars, AliExpress, Autovybava.sk, pneumatikypriamo.com

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa