Výpredaj v internetovom obchode Mall.sk

Tipy k nákupuNakupovanie 23. 3. 2023

Nebudeme si klamať, vo výpredajoch sa nakupuje najlepšie! Dnes sme najrôznejšími zľavami a výpredajmi bombardovaní zo všetkých strán. Ako ostať v obraze a nenechať si ujsť jedinú zľavu na Mall.sk?

Elektroniku, módu, potreby do domácnosti, prípravky pre starostlivosť o našu krásu – to všetko nájdete na Mall.sk! Ako tu nakúpiť čo najvýhodnejšie?

Sledujte webové stránky Mall.sk

Nechcete, aby vám akákoľvek zľava Mall unikla? Starostlivo sledujte webové stránky internetového obchodu – hneď na úvodnej stránke uvidíte meniace sa bannery. Všetky aktuálne prebiehajúce špeciálne ponuky sú zobrazené práve v nich. Bannermi sa môžete ľubovolne preklikávať a vybrať si to, čo vás najviac zaujíma.

Tú najvychytanejšiu akciu zároveň uvidíte aj v pravom hornom rohu ako malú ikonku.

Všetky bannery a ikony, ktoré na Mall.sk nájdete sú preklikávacie – takže sa po kliknutí dostanete rovno do kompletnej ponuky a nemusíte tovar v zľave komplikovane hľadať v obrovskom výbere e-shopu.

Vianočné darčeky za najlepšie ceny v Mall.sk

Všetky vianočné darčeky nakúpite na Mall.sk! Pre mamičku, sestru, priateľa, muža, deti či zvieratká. Stačí si vybrať pre koho konkrétne nakupujete (pri deťoch vyberte aj vek dieťaťa) a Mall.sk vám poskytne najlepšie možnosti darčekov. Vybrané darčeky pritom nakupujete so zľavou až 50 %!

mall

V ponuke zlacneného tovaru nájdete elektroniku, domáce potreby, módu, športové vybavenie a mnoho ďalšieho. Nepremeškajte možnosť nakúpiť vianočné darčeky výhodne!

Nenechajte si ujsť Víkendomániu!

Každý štvrtok alebo piatok sa na Mall.sk spúšťa nová víkendománia. Pre uplatnenie danej špeciálnej zľavy je väčšinou nutné zadať zľavový kód, ktorý nájdete v banneri akcie alebo na stránkach Tipli.sk. Víkend 1.12 - 3.12. napríklad nakupujete spotrebiče značky Candy a Hoover s 10% zľavou!

mall

Používaný alebo rozbalený tovar

Chcete na Mall.sk ušetriť aj v dobe, kedy neprebiehajú žiadne výpredaje? Tak s chuťou do toho! Stačí sa pozrieť na zoznam tovaru II. akosti a vybrať si tam. Kvalita II. akosti nemusí automaticky znamenať nekvalitný tovar alebo jeho výrazné opotrebovanie. Aké typy takých produktov Mall.sk ponúka?

  • používaný tovar – bol vrátený v zákonnej 14dennej lehote a po túto dobu mohol byť používaný
  • poškodený obal - obal je neoriginálny alebo poškodený. Tieto produkty môžu pochádzať napríklad z predvádzacích akcií
  • rozbalený tovar – bol vrátený v 14dennej lehote
  • servisový tovar - bol vrátený v 14dennej lehote a opravený autorizovaným servisom
  • poškodený tovar - majú ľahké povrchové poškodenia, nemá to však vplyv na ich funkčnosť

Aj na tovar II. akosti sa vzťahuje zákonná 14denná doba pre vrátenie a štandardná záručná lehota. Nemusíte sa teda báť, že kupujete niečo poškodené a nespoľahlivé – väčšinou sa jedná o tovar, ktorá zákazníkovi skrátka nevyhovoval.

Kompletnú ponuku bazarového tovaru nájdete v spodnej časti hlavnej stránky Mall.sk.

Zároveň sa nezabudnite pozrieť, či náhodou práve na Tipli neponúkame nejaký Mall zľavový kupón.

Súvisiace obchody

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa