Zážitkové darčeky na poslednú chvíľu, ktoré potešia každého

Tipy k nákupuNakupovanie 10. 11. 2021

Začína vás prepadať panika, pretože nemáte ešte žiadne darčeky na Vianoce? Upokojte sa, žiadny adrenalín. Ten prenechajte svojim blízkym. Skvelým tipom ako vybaviť Vianoce rýchlo, pohodlne a stihnúť to ešte do Vianoc, sú zážitkové darčeky. Kúpite ich online a jediné čo treba, je vytlačiť darčekový poukaz. Pozrite sa s nami na top darčeky plné adrenalínu.

Nakupovanie darčekov môže byť pekne stresujúce. Plné obchody, eshopy nestíhajú dodávať objednávky a vy sa bojíte, že vaši blízki zostanú pod vianočným stromčekom nemilo prekvapení? Vôbec nemusíte. Super nápadom na darček pre muža je niečo plné adrenalínu. Ak neviete čo na svete kúpiť, stavte na letenky, ktoré poslúžia ako fantastické darčeky pre páry. Stačí vytlačiť poukazy a darček je na svete. Pozrite si na naše tipy a darujte to najlepšie.

Zážitok s cashbackom. Nechajte sa odmeniť za každý nákup!

Chcete dostať za nákup peniaze späť? Stačí sa zadarmo zaregistrovať na cashback portál Tipli.sk. Prekliknite sa na stránky partnerských obchodov a získajte určité percento z každej uskutočnenej transakcie. Darujte zážitok, ktorý poteší kamaráta aj vašu peňaženku.

Adrenalínové zážitkové darčeky

Túži váš kamarát, brat, otec či priateľ už dlhú dobu po bugee jumpingu? Viete o tom že partnerka či iný z blízkych by si chcel vyskúšať ako si poradiť so šmykom? Presne pre takýchto odvážlivcov sme vybrali adrenalinové zážitky, na ktorých navyše s Tipli ušetríte! Darujte zážitok a spravte svojim najbližším radosť.

1. Bungee jumping

Vrchol nebezpečenstva pre odvážnych pánov a nebojácne dámy, je bungee jumping. Počas krátkeho zoskoku si užijete voľný pád dolu hlavou a následne sa na svet pozriete hore nohami. Nemusíte sa báť, bungee jumping je úplne bezpečný. Ak ste si istí, že vaši blízki sa neboja výšok, pomôžte im posunúť vlastné limity. Super ponuku adrenalínových pokukazov prináša zážitkový portál Adrop.sk. Môžete si pozrieť aj zľavové portály ako Zľavohit a kúpiť bungee jumping za tie najlepšie ceny. Pri výbere si preverte platnosť kupónu, tento typ zoskoku je príjemnejší v letných mesiacoch, takže si zistite či bude kupón platný dlhodobejšie.

Bežná cena
Cena s cashbackom
Bežná cena73 eur
Cena s cashbackom69,35 eur
bungee jumping

Vyskúšajte divoký bungee jumping od Adrop.sk.

2. Tandemový zoskok z komína

tandemový zoskok

Užite si romantický bláznivý tandemový zoskok so svojou polovičkou.

Super tipom na darček pre zaľúbené páriky ale aj odvážnych jednotlivcov je tandemový zoskok. Tento zážitok nepatrí medzi najlacnejšie. Môže sa jednať o zoskok padákom či skok z komína ako prináša eshop Action zážitky. Ak kúpite zoskok cez tohto predajcu, na obdarovaného čaká parádny zážitok pri skákaní zo 100 m vysokého komína, počas ktorého si užije až 3,8 sekundy trvajúci voľný pád. Tento variant je vhodný pre ľudí, ktorí sa boja skočiť bungee kvôli tomu, že sa skáče dolu hlavou. Tandemový zoskok má tú výhodu, že budete skákať s kamarátom alebo milovanou polovičkou. Tento zážitok vám zostane vrytý do pamäte do konca života, a to na nezaplatenie.

Bežná cena
Cena s cashbackom
Bežná cena97,50 eur
Cena s cashbackom95,87 eur

3. Škola šmyku

Viete čo patrí medzi darčeky, ktoré môžete darovať celoročne? Predsa škola šmyku. Je super darčekom na meniny, ako svadobný dar, na Vianoce a rovnako poteší mužov aj ženy. Má pridanú hodnotu, pretože vodičov naučí ako správne zvládať rôzne nepriaznivé situácie počas jazdy vozidlom. Jazdu na vode, na ľade, do kopca, z kopca, rôzne šmykové situácie v zákrutách a podobne. Škola šmyku sa radí medzi najžiadanejšie zážitkové darčeky. Nieto divu, to, čo sa tam naučíte, ako by ste našli pri krízových moto situáciách. Sledujte zľavové portály ako Čertovské zľavy a kúpte školu šmyku ešte výhodnejšie. Vždy si však dávajte pozor na platnosť kupónov.

Bežná cena
Cena s cashbackom
Bežná cena83,88 eur
Cena s cashbackom81,43 eur
škoal šmyku

Škola šmyku patrí medzi veci, ktoré by mal absolvovať každý vodič.

4. Výstup na Gerlach

gerlach

Parádnym a nezabudnuteľným darčekom, ktorý je snom nohých turiskov je výstup na Gerlach.

Vedeli ste, že na najvyšší vrch Slovenska môžete vystúpiť len so sprievodcom? Ak máte vo svojom okolí nadšeného turistu, ktoré snom je dostať sa do výšky 2654 m, potom je výstup na Gerlach tou správnou voľbou. Darček patrí medzi finančne nákladné, takže sa hodí pre blízkeho alebo na špeciálnu príležitosť. Ak chcete pozrieť či nezoženiete výstup na Gerlach lacnejšie, kliknite si na Zľavomix.sk. Na vrchol sa chodí rôznymi trasami a výstup si vyžaduje dobrú fyzickú kondíciu. Maximálny počet členov skupiny počas výstupu je 3. Z darčeka tak môžete spraviť parádny skupinový zážitok pre viacerých. Tento zážitok je bežne dostupný v Adrop.

Bežná cena
Cena s cashbackom
Bežná cena324 eur
Cena s cashbackom307,08 eur
Chcete ušetriť pri nákupe zážitkových darčekov?Pre zobrazenie tipov ako ušetriť sa prosím zaregistrujte.Zaregistrovať saRegistrovať sa cez Facebook

Zážitkové darčeky pre milovníkov zábavy a pohody

Zážitok môžete dopriať aj milovníkom wellnesu, relaxácie či cestovania. Kúpte letenky, masáž či wellness pobyt a zaručene zabodujete. Zážitky nemusia byť nevyhnutne len o adrenalíne.

1. Letenky do sveta

Viete čo je jedným z najlepších darčekov, ktorý poteší každého za každých okolností? No predsa výhodne kúpené lacné letenky. Obdarovaní môžu odcestovať do teplých krajín, do niektorej z metropol, prakticky kamkoľvek na svete. Istotou pri nákupe leteniek ja letenkový portál Kiwi.com. Na ňom nájdete na pár kliknutí letenky do celého sveta za tie najnižšie ceny. Pri plánovaní cesty si stačí zabookovať ubytovanie, nezabudnúť na poistenie, zbaliť kufre a môžete vycestovať. Letenky sú tiež dokonalý darček pre ženu. Každá dáma rada vyrazí so svojou polovičkou na romantický výlet. Tak ju pekne potešte.

Letenka do Atén bez cashbacku
Cena s cashbackom
Letenka do Atén bez cashbackuod 48 eur
Cena s cashbackom47,24 eur
letenky

Spoznávajte krásy tohto sveta za najnižšie ceny spolu s Kiwi.com.

2. Masáže

masáž

Doprajte relax telu aj mysli skvelou masážou. Za výhodné ceny môžete kúpiť rôzne druhy masáži.

Poznáte niekoho, kto potrebuje po náročnom a dlhom roku oddych? Iste ho poteší poriadna celotelová masáž, ktorá uvoľní telo, ale aj myseľ. Obdarovaný si pri nej fantasticky oddýchne a bude sa cítiť opäť ako rybička. Super ponuky na rôzne masáže nájdete napríklad v obchode Zľava Dňa, a to navyše s cashbackom až 3 %. Doprajte svojim blízkym starostlivosť od odborníkov, ktorá im uľaví. Verte, že budú nadšení. Stačí si vybrať relaxačnú masáž, thajskú masáž či masáž so zábalom a behom hodinky človek zabudne na všetky starosti. A to je na nezaplatenie.

Bežná cena
Cena s cashbackom
Bežná cena8,90 eur
Cena s cashbackom8,68 eur

3. Wellness pobyt

Darujte svojim starým rodičom odpočinkový pobyt pre seniorov. Určite už dávno neboli na výlete, tak je načase to zmeniť. Čo takto pobyt v niektorých z našich slovenských kúpeľov? Piešťany aj Bardejov sú preslávené mestá, do ktorých chodia oddychovať nielen Slováci, ale aj zahraniční rekreanti. Super nápadom je tiež wellness pobyt u susedov. Kvalitnou kúpeľnou starostlivosťou je preslávené napríklad Maďarsko. Zážitok s polpenziou objednáte na Zľavohit, kde majú aj romantické pobyty pre páry. A romantiku si predsa zaslúžia aj dôchodcovia.

Bežná cena
Cena s cashbackom
Bežná cena37,90 eur
Cena s cashbackom37,27 eur
sauna

Pobyt v kúpeloch či wellness rezorte je super tipom na darček pre jednotlivcov, páry či skupiny. Super výber nájdete na Zľavohit.

4. Kurz varenia - príprava sushi

kurz varenia

Užite si zábavu na kurze varenia a naučte sa variť špeciality napríklad japonskej kuchyne.

Miluje niekto z vašich blízkych sushi? Potom ho iste poteší kurz prípravy sushi. Táto japonská pochúťka je lahodná, ľahká, ale nepatrí zrovna k najlacnejším pokrmom. Čo si takto pripraviť sushi doma? Iste, existujú stovky receptov a návodov, ale sami sa pripraviť sushi nikdy nenaučíte. Pošlite svoju priateľku či manželku na kurz a stane sa z nej za pár hodín hotový sushi majster. Potom už len stačí kúpiť wasabi, riasu nori, sushi ryžu, kvalitnú rybu, sójovú omáčku a môžete si spraviť sushi hody u seba doma s vlastnoručne pripraveným sushi.

Bežná cena
Cena s cashbackom
Bežná cena50 eur
Cena s cashbackom47,50 eur

Kde nakúpite zážitky najlacnejšie? Tipli poradí!

Rozdávejte radosť so zľavou! Vyberajte zážitky na Tipli a ušetrite vždy niekoľko percent z nákupu. V ktorých eshopoch nakúpite najlacnejšie?

  • Adrop.sk - firma na zážitky, kde ušetríte 6 %.
  • Action Zážitky - adrenalín so zľavou 2 %.
  • Zľava Dňa - doprajte si nezabudnuteľný zážitok s až 3% cashbackom.
  • Zľavomax - ušetřete 3 % z objednávky.
  • Relaxero - pobyty a masáže so zľavou 5,5 %.

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa