Zháňate darček? Stavte na darčekové sady od Notino!

Tipy k nákupuNakupovanie 10. 11. 2021

Raz sú to narodeniny, inokedy meniny, potom výročie, Vianoce alebo promócie. Príležitostí, kedy počas roku zháňate vhodný darček je mnoho a nápady rýchlo začnú dochádzať. Čo tak vyskúšať peknú darčekovú sadu z Notino?

Každú chvíľu vymýšľate, čo dať svojmu blízkemu za darček. A nech ho poznáte akokoľvek dobre a viete o jeho záujmoch všetko, nie vždy máte nápad. Notino parfémy večnú dilemu riešia za vás - v jeho ponuke nájdete nespočetné množstvo rôznych kozmetických balíčkov.

Čo sú darčekové sety Notino?

Darčekové balíčky Notino sú ideálnym darčekom snáď na každú príležitosť – nech už zháňate darček k narodeninám, výročiu alebo Vianociam. Už za pár eur tu zoženiete rôzne nakombinované kozmetické balíčky, vhodne zabalené a pripravené urobiť radosť. Najlacnejší set tu kúpite už za 3,69 €.

notino sety

A nezabudnite si pred nákupom skontrolovať, či náhodou práve neponúkame nejaké zľavové kupóny Notino. Spolu s cashbackom tak môžete ušetriť hotový majetok. ;-)

Ako vybrať tú najlepšiu darčekovú sadu?

Nech už zháňate kozmetický balíček pre pána, dámu alebo dokonca malé dieťa – na Notino si určite vyberiete. Zamyslite sa, na čom si váš blízky potrpí a podľa toho vyberajte. Obľubuje dlhý kúpeľ? Alebo používa každú chvíľku iný parfém? Ak si neviete rady, prečítajte si recenzie ostatných zákazníkov - určite vás inšpirujú ku kúpe toho najvhodnejšieho setu.

Pre mamičku

Sháníte dárek? Vsaďte na dárkové sady od Notino! 2

Každá žena sa o seba rada stará a vaša mamička určite nebude výnimka. Potrpí si na voňavé krémy alebo jemné parfémy? Užíva si každodenné líčenie? Pozrite sa, čo rada používa, a kúpte jej balíček s jej obľúbenou značkou.

Pre priateľku

Sháníte dárek? Vsaďte na dárkové sady od Notino! 1

Krásny parfém, alebo príjemná kozmetika? Zistite, čo vaša priateľka používa a vyberte niečo, čo ladí s jej vkusom. Príjemným telovým krémom alebo sadou do kúpeľa s vôňou jej obľúbeného ovocia určite nič nepokazíte.

Pre manžela

Sháníte dárek? Vsaďte na dárkové sady od Notino! 3

Nezabúdajme ani na pánov, ktorí možno netrávia v kúpeľni toľko času ako dámy, ale určite im starostlivosť o vzhľad nejaký čas zaberie. Napríklad ostrá žiletka a kvalitná pena na holenie sú základ, ak chodí váš manžel hladko oholený.

Kde darčekové sety nájdete?

V hornej liště Notino hľadajte záložku „Darčeky“. Nájdete tu najrôznejšie sety kozmetiky – od starostlivosti o pleť cez parfémy až po vlasovú kozmetiku. Stačí sa zamyslieť, na čo si obdarovaný najviac potrpí.

V tejto sekcii nájdete aj darčekové poukazy, úhľadné darčekové balenia a tiež výber niektorých produktov pod 25 €, ktoré sa ako darčeky hodia – to všetko pre prípad, že sa rozhodnete si darčeky Notino zabaliť sami.

Ak potrebujete svoj balíček súrne, môžete si ho nechať poslať aj na niektorú z Notino pobočiek a ušetriť peniaze za dopravu aj čas.

Kúpiť darčekové sety na Notino

Súvisiace obchody

Notino

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa