ZOOT šaty na každú príležitosť

Tipy k nákupuMóda  |  Nakupovanie 10. 11. 2021

Na rande, do práce, na svadbu aj na dovolenku. Vždy, keď sa potrebujete nahodiť do krásnych šiat a okúzliť svoje okolie, ZOOT je tu pre vás! Vyberte si šaty, v ktorých zažiarite.

ZOOT šaty sú nedoceniteľným módnym kúskom. Oceníte ich zvlášť v horúcich dňoch, kedy nielen zaujmete svoje okolie, ale navyše si môžete krásne opáliť nohy. ZOOT šaty si vyberiete na bežné nosenie, do práce, na rande, aj na dovolenku. Spravte si radosť a stavte na ZOOT. Aké ZOOT šaty by nemali chýbať vo vašom šatníku?

ZOOT šaty do práce

Ak sa od vás v práci očakáva dress code, iste ste zažili situáciu, keď už ste vážne nevedeli, čo na seba. Vybrať si také šaty, ktoré sa hodia do kancelárie a zároveň sú pohodlné, je takmer nadľudský výkon. Na ZOOT ale vedia, ako majú vyzerať správne puzdrové šaty.

Šaty do práce

V obchode ZOOT nájdete praktické puzdrové šaty do práce.

ZOOT šaty na denné nosenie

Nech už s deťmi do zoologickej záhrady alebo s najlepšou kamarátkou na zmrzlinu. Šaty na každodenné nosenie by mali byť hlavne pohodlné. Zvlášť na jar a v letných mesiacoch hľadajte ľahké materiály, ktoré okolo vás budú étericky viať každým pohybom.

Šaty na denné nosenie

Na ZOOT nakúpite aj šaty na denné nosenie, ktoré vám sadnú ako uliate.

ZOOT šaty na rande

Keď chcete byť pôvabná, príťažlivá a romantická, voľte predovšetkým ružové a červené odtiene. Váš partner vás iste odmení nie jedným obdivným pohľadom. Ak si navyše oblečiete ZOOT čipkované šaty, vydarenú schôdzku máte z polovice vo vrecku.

Šaty na rande

Vyhliadnite si originálne šaty na rande v internetovom obchode ZOOT.

ZOOT maxišaty na dovolenku

Maxišaty sú pohodlné, štýlové a ešte aj trendy. Niektorým dámam zakryjú nežiadúce partie a iným dodajú šmrc. Ak si však myslíte, že všetky maxišaty sú ako vrece zemiakov, mýlite sa. Medzi zaujímavými kúskami na ZOOT nájdete aj Maxišaty s rozparkom. Vybrať si môžete z kvetinových vzorov, pastelových farieb, čipiek a pásikov. Je len na vás, aký outfit si vyberiete na vašu dovolenku, keď sa budete prechádzať po pláži.

Maxišaty

Maxišaty sú ako stvorené na večernú prechádzku po pláži.

ZOOT šaty Dorothy Perkins

Dorothy Perkins je jedna z najúspešnejších britských značiek pre ženy s viac než 100-ročnou tradíciou. Značka je preslávená svojimi ženskými strihmi a typickými potlačmi. V šatách od Dorothy zaručene zažiarite! Poďte si hneď jedny vybrať.

Šaty Dorothy Perkins

Buďte originálna v šatách Dorothy Perkins. V Zoot nájdete pestrú ponuku.

ZOOT šaty Little Mistress

Britská značka Little Mistress sa stále prispôsobuje najnovším trendom z prehliadkových mól, aby vytvorila kolekcie, ktoré sú veľmi ženské, šik, pohodlné a zároveň dostupné. Všetky modely Little Mistress lichotia dámskej postave a sú zdobené precíznymi detailmi a luxusnými vrstvenými textúrami.

Šaty Little Mistress

Šaty Little Mistress vám padnú ako uliate. Stačí si vybrať z pestrej ponuky v Zoot.sk.

★ Chcete nakupovať ZOOT šaty výhodnejšie? ★

Ulovte si svoj obľúbený kúsok oblečenie a nakupujte cez výhodný cashback Tipli.sk. Z každého nákupu získate peniaze späť.

Súvisiace obchody

ZOOT

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa