Milk Agro leták informácie

Odteraz nájdete všetky platné Milk Agro letáky na jednom mieste! Milk Agro rozosiela letáky do schránok 1x do týždna. Milk Agro aktuálny leták platný na tento týždeň aj Milk Agro leták na ďalší týždeň si odteraz môžete prezrieť online práve tu a nemusíte sa už trápiť s papierovým letákom. Platné sú vždy od stredy do utorka.

Milk Agro tiež vydáva Milk Agro Cash & Carry leták pre veľkoobchodný predaj, ktorý je platný tiež od stredy do utorka.

Spoločnosť Milk- Agro, spol. s r.o. má miesto pôsobenia v srdci šarišského regiónu Slovenska, v meste Prešov. Firma bola založená v roku 1991. Pôvodne bola zameraná len na výrobu, konkrétne so zameraním mliekarne. Postupne zmodernizovala a skvalitnila technológie spracovania mlieka. Rozšírila sortiment vyrábaných mliečnych výrobkov a vytvorila tak základňu pre podporu maloobchodnej a veľkoobchodnej činnosti na slovenskom potravinárskom trhu.

Svoju činnosť začínala spoločnosť na východe Slovenska, postupne sa rozšírila na celé Slovensko až zahranice. Svoje výrobky predáva tiež formou Milk Agro Cash and Carry predajní. Na slovenskom trhu spoločnosť vytvorila stabilnú sieť maloobchodných predajní. Prvá predajňa bola otvorená v roku 1992. V súčasnosti sa na Slovensku nachádza viac než 188 maloobchodných predajní. najviac ich je v Prešove, Košiciach a Sabinove. Okrem vlastných predajní, ponúka tovar vo viac než 80 autorizovaných predajniach s obľúbenou značkou SABI.

Spoločnosť sa snaží svojim zákazníkom dodávať vždy čerstvý tovar, v dostatočnom množstve a kvalite. Snaží sa tiež vytvoriť rodinnú atmosféru a motivovať tak k pravidelnej návšteve. Predajne Milk Agro nájdete hlavne vo východnej časti Slovenska. Milk Agro otváracie hodiny sú rôzne, záleží to vždy od umiestnenia predajne. Zvyčajne sú predajne Milk Agro otvorené v pracovné dni od 06:00 do 18:00 a v sobotu od 06:00 do 12:00.

Sortiment spoločnosti Milk Agro zahŕňajú predovšetkým mliečne výrobky. Patria medzi ne kyslomliečne výrobky, mlieko, maslo, jogurty, syry, smotany, tvarohy a mnoho ďalších. Svoju činnosť v poslednom čase rozširuje o produkciu čertsvých a zrejúcich syrov. Spoločnosť Milk Agro je producentom mliečných výrobkov vyrábaných pod značkou SABI. Tieto produkty obsahujú početné zastúpenie živých jogurtových kultúr. Výrobky značky SABI predstavujú naozaj prvotriednú kvalitu a podporujú zdravý životný štýl. K nákupu môžete využiť zľavy a kupóny. Okrem toho určite oceníte možnosť prezrieť si aktuálne zľavy v letáku Milk Agro. Výborné mliečne produkty v akčných cenách nabízí aj v Lidl leták, Tesco leták alebo Kaufland leták.

Dôkazom vysokej kvality sú hlavne mnohé ocenenia, ktorými spoločnosť Milk Agro disponuje. Sú to ocenenie konkrétnych mliečnych výrobkov v rôznych súťažiach ako napríklad Mliekarenský výrobok roka či Značka kvality.

Podobné obchody ako Milk Agro s akčnými letákmi a katalógmi

Pozor! Môžete prísť o exkluzívne kupóny a zľavy pre obchod Milk Agro.

Stačí sa zaregistrovať a o žiadne kupóny už nikdy nepídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa