Aktuálny leták pre Vás hľadáme... Skúste to prosím neskôr.
Leták tohto obchodu nemáme k dispozícii. Stále pracujeme na naviazaní spolupráce s reťazcom.

Orsay katalóg informácie

Všetky platné Orsay katalógy na jednom mieste! Orsay katalóg pre tento aj nasledujúci týždeň. Orsay vydáva katalóg pravidelne 4x ročne. Orsay katalóg platí väčšinou tri mesiace. Katalógy sú tematicky štylizované podľa aktuálneho ročného obdobia.

Okrem katalógov na určité ročné obdobie Orsay nepravidelne vydáva aj tematické online letáky. Akčné ceny nemusíte nikde hľadať, u nás nájdete všetky dostupné Orsay letáky na jednom mieste.

Spoločnosť Orsay ponúka módne a cenovo dostupné oblečenie pre ženy. Medzinárodný módny reťazec sa zaoberá celým procesom od návrhu až po predaj. V obchode nájdete vždy vkusné, elegantné a trendy kúsky pôvodom z Európy alebo z Ázie.

Prvý Orsay obchod bol otvorený roku 1975 v Karlsruhe, rovnaký rok bolo v Nemecku otvorených ďalších 34 obchodov. Od tej doby sa predajne rozrástli aj v ďalších 30 štátoch napríklad v Rakúsku, Švajčiarsku, Poľsku, Českej republike, Maďarsku, na Slovinsku, v Chorvátsku, na Slovensku, Ukrajine, v Rusku, v Lotyšsku, v Bosne a Hercegovine, Bulharsku, Rumunsku, Srbsku, Turecku, v Číne, Moldavsku, na Malte, v Estónsku a Albánsku. Orsay má dohromady po celom svete viac ako 680 predajní. Orsay Slovensko má zatiaľ na našom území 24 predajní.

V obchodoch na vás čakajú tie najnovšie módne trendy a doplnky pod značkou Orsay. Sortiment značky je skutočne bohatý. Vyberať môžete Orsay šaty tričká, halenky, džíny, nohavice, sukne, svetre, bundy alebo doplnky ako sú tašky, topánky, šatky, rukavice, opasky, punčocháče, bižutériu a ďalšie. Orsay mimo iného predáva aj parfumy.

Verní zákazníci sa môžu pridať do Klubu Orsay SK. Program funguje tak, že za každé utratené euro obdržíte na Orsay kartičku 4 body. Po dosiahnutí určitého počtu bodov potom získate poukážku na ďalší nákup. Zažiadať o kartičku si môžete cez e-shop Orsay online alebo v každej predajni. Okrem poukážky na ďalší nákup na vás tiež čaká narodeninové prekvapenie, možnosť rezervácie až na tri dni alebo rôzne akcie, Orsay zľavy a kupóny.

Obchod vydáva na každé ročné obdobie špeciálny Orsay katalóg. Na jar, v lete, na jeseň aj v zime sa môžete tešiť na množstvo inšpirácie. Produkty si môžete zakúpiť v kamennej predajni, na e-shope alebo cez aplikáciu Orsay do mobilného telefónu. S aplikáciou máte klubovú kartu, poukážky a zľavy vždy po ruke.

Podobné obchody ako Orsay s akčnými letákmi a katalógmi

Pozor! Môžete prísť o exkluzívne kupóny a zľavy pre obchod Orsay.

Stačí sa zaregistrovať a o žiadne kupóny už nikdy nepídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa