Agátin svět

Aby ste neprišli o odmenu, prosím vypnite si v priebehu nákupu Adblock.

Zľavový kód Agátin svět

Peniaze späť 0,5 % v obchode Agátin svět

Platí do 30.03.2024

 
 

E-shop Agátin svet je to pravé miesto pre všetky deti a ich rodičov ktorí hľadajú zábavné, kreatívne i poučné hračky. Produkty...

Zľava 5 € za odber newslettera Agatin svet

+ 0,5 % naspäť z nákupu

Zadajte e-mail a eshop Vám na neho obratom pošle kód, ktorý uplatníte na konci objednávky.

O obchode Agátin svět

Internetový obchod Agátin svet je to pravé miesto na nákup zaujímavých, kreatívnych a aj poučných hračiek pre deti každého veku. E-shop ponúka hračky, ktoré nenájdete v bežných hračkárstvach tak jednoducho. Objavte napríklad rôzne skladačky, logické hry alebo rozvíjajte detskú fantáziu a kreativitu s výtvarnými potrebami. Okrem toho tu kúpite aj školské batohy a aktovky na každý školský rok. Vyberte deťom originálne a zábavné hračky na Agátinsvet.sk.

Tento e-shop vznikol za úmyslom priniesť deťom niečo viac než je dostupné v klasických hračkárstvach. Zakladá si na kvalite a udržateľnosti produktov. Dokonca niektoré produkty sú dovážané až z Francúzska. E-shop má pôvod v Českej republike, ale okrem Slovenska funguje aj v Nemecku, Rakúsku či v Taliansku.

Obrázok

Ako ušetriť s Agátin svet

Nákup hračiek pre vaše ratolesti nemusí byť nutne drahá záležitosť. Originálne a kreatívne hračky môžete nakúpiť na e-shope Agátin svet veľmi výhodne a to po celý rok. Ak chcete ušetriť, pozrite si na webe Agátinsvet.sk sekciu s akciovými hračkami. Nájdete tam zľavy až 20 %. 

Ešte viac vám môžu ušetriť Agátin svet zľavové kupóny. Kupón získate aj za prihlásenie do newslettera. Ak objednáte nad určitú sumu, môžete tiež získať dopravu úplne zadarmo. A keď nakúpite cez Tipli, po dokončení nákupu môžete získať odmenu v podobe istého percenta zo sumy, za ktorú ste nakúpili.

Ako získať Agátin svet zľavový kupón

Získanie Agátin svet zľavového kupónu nie je vôbec zložité. Stačí sledovať webové stránky e-shopu, pretože práve tam nájdete informácie o najnovších zľavách a aj zľavových kódoch na sortiment obchodu. Väčšinou sa vám aktuálne akcie objavia hneď na úvodnej stránke. Jednoduchým spôsobom, ako sa dostať k najnovším zľavovým kódom, je aj prihlásenie do Agátin svet newslettera. Môžete získať zľavu na prvý nákup a navyše vždy keď bude dostupná nová zľava, informácia o tom vám príde priamo na e-mail.

Agátin svet zľavové kupóny pre vás vyhľadávame aj na Tipli, takže v profile obchodu vždy nájdete najaktuálnejšie zľavové ponuky a aj zľavové kódy. Ponuku nájdete v hornej časti stránky. Užitočné je aj sledovať e-shop Agátin svet na sociálnych sieťach, pretože tam obchod informuje o aktuálnych akciách.

Agátin svet zľavy a Black Friday

Pri nákupe originálnych a kvalitných hračiek môžete vždy ušetriť a zároveň potešiť vaše ratolesti. E-shop má pre vás neustále zľavy, ktoré môžete využiť po celý rok. Kliknite na sekciu „Hry a hračky v akcii“ a nájdite tam pre vaše deti zaujímavé hračky, ktorými ich určite potešíte. Ponuka v tejto sekcii je pravidelne obmieňaná podľa skladových zásob obchodu. 

Agátin svet taktiež organizuje množstvo zľavových akcií a tiež sa zapája do celosvetovo populárneho nákupného ošiaľu - Black Friday. Táto akcia sa uskutočňuje každý rok na jeseň a môžete počas nej nakúpiť hračky a hry za oveľa výhodnejšie ceny. Tento „čierny piatok“ je ideálnou príležitosťou na nákup darčekov na Vianoce.

Agátin svet Djeco hračky a iné značky

Ak hľadáte pre vaše deti kreatívne hračky, ktoré budú rozvíjať ich talent, fantáziu či zručnosti, na e-shope Agatinsvet.sk nájdete široký sortiment rôznych takýchto hračiek, ktoré často nenájdete v bežných hračkárstvach. Agátin svet ponúka hračky aj z iných krajín - napríklad z Francúzska. 

Hračky však nie sú to jediné, čo na e-shope Agátin svet nájdete. Deťom môžete vybrať aj nový školský ruksak či aktovku na nový školský rok. Ak máte doma prváčika, kúpte mu na Agatinsvet.sk aktovku či batoch pre prváka, aby sa tam zmestili všetky školské potreby. Avšak ak vaše dieťa chodí na prvý stupeň základnej školy, nový batoh mu tu tiež nájdete. Okrem toho sú k dispozícii študentské batohy, batohy pre druhý stupeň základnej školy, batohy do mesta či do prírody, batohy pre predškolákov a okrem toho tu tiež nájdete ponuku školských potrieb na úspešný návrat do školy.

V prípade, že hľadáte kreatívne potreby pre najmenších, Agátin svet je to správne miesto na nákup. Ak vaše deti milujú tvorenie, podporte ich v tom. Kreslenie či maľovanie môže byť zábava - kúpte napríklad maľovanky, šablóny na kreslenie, alebo kresliace tabule. Okrem toho tu nájdete rôzne výtvarné potreby - fixy, voskovky, prstové farby, farby na tvár či textil. Deti milujú samolepky - aj tie nájdete na Agatinsvet.sk. Ak si vaše deti tvoria denníček, skvelým doplnkom sú aj pečiatky - kúpiť ich môžete v rôznych dizajnoch pre dievčatá i chlapcov. S Agátin svet môžete zorganizovať aj skvelú oslavu pre deti - nájdete tu masky, pozvánky a mnoho ďalšieho. Na rôzvíjanie jemnej motoriky je vhodné aj modelovanie - kúpte deťom modelovacie hmoty a vytvorte s nimi zaujímavé diela. Okrem toho tu kúpite potreby na skladanie, vystrihovanie, taktiež kreatívne súpravy, kúzelnícke súpravy a zápisníky.

Vhodným spôsobom rozvíjania sú aj knižky. Na e-shope Agátin svet nájdete napríklad:

  • kúzelné čítanie - knižky s Albi interaktívnou ceruzkou,
  • básničky, riekanky a hádanky,
  • rozprávky,
  • knižky pre najmenších,
  • samolepkové knižky.
Obrázok

Agátin svet ponúka množstvo značiek hier pre deti. Jednou z nich je aj francúzska značka Djeco. Ak vám však nezáleží na značke, môžete si hračky pre deti vyhľadať podľa typu. Okrem vianočne zameraných hračiek tu kúpite aj ocenené hračky a aj darčekové poukazy. Vyberte deťom napríklad hračky typu Montessori - tie pomáhajú v rozvoji motoriky ale aj v emočnom rozvoji. Waldorfské hračky pomáhajú v prirodzenom rozvoji osobnosti dieťaťa. Okrem týchto špecifických typov tu kúpite aj drevené hračky, drevené vláčikodráhy a doplnky, stavebnice, spoločenské hry, puzzle Agátin svet či mozaiky, hudobné hračky, magnetické hračky, motorické hračky, odrážadlá či chodúľky, experimentálne hry, hryzadlá a hrkálky, herné svety, hry do škôlky a tiež dekorácie do detskej izby.

To všetko je dostupné od rôznych značiek ako napríklad: 

  • Djeco,
  • Haba,
  • Lilliputiens,
  • Janod,
  • Hape,
  • Albi a mnohých ďalších.

Všetky hračky môžete vyberať aj podľa veku. Napríklad hračky pre batoľatá, pre deti od dvoch či troch rokov, pre predškolákov, pre deti od 6 rokov, od 9 rokov a aj pre deti od 12 rokov. Na Agatinsvet.sk nájdete vhodné hračky pre deti každého veku, ktoré zabavia i niečo naučia.

Prečo nakupovať v Agátin svet

Nakupovať v Agátin svet sa oplatí nie len kvôli častým zľavovým akciám a kupónom. Výhod je totiž viac. Agátin svet totiž ponúka najširší sortiment kreatívnych, originálnych a kvalitných hračiek na Slovensku. Mnohé hračky len tak hocikde nenájdete. Pri nákupe ušetríte, ale zároveň nakupujete kvalitu. Všetky hračky a hry z e-shopu Agatinsvet.sk sú zdravotne nezávadné, takže sa nemusíte obávať problémov.

Ak neviete, akú hračku vybrať pre vaše dieťa, môžete využiť Agátin hľadátor. Nájdete ho priamo na úvodnej stránke e-shopu. Zvoľte si pohlavie dieťaťa, vekovú kategóriu, typ hračky (tvorenie, hračky, hry, knihy, stavebnice) a taktiež si nastavte váš rozpočet, ktorý chcete na hračku minúť. Po nastavení filtrov si môžete zobraziť dostupné produkty a vybrať tak darček oveľa jednoduchšie. Okrem toho vám môže vo výbere pomôcť časová os. Je dostupná pre chlapcov i dievčatá a nájdete v nej tipy na hry a hračky, ktoré ich bavia v rôznych vekových kategóriách. 

Tipy na hračky pre deti nájdete aj na blogu e-shopu. Tento blog nájdete pod názvom „Mamin blog“ a v článkoch sa dočítate množstvo zaujímavých tipov na hry, nájdete tam návody na tvorenie s deťmi a v neposlednom rade aj recenzie produktov ponúkaných na e-shope.

E-shop Agátin svet organizuje aj anketu Dobrá hračka, do ktorej vyberie najlepšie hračky z Agatinsvet.sk a necháva potom zákazníkov hlasovať o najlepšiu dobrú hračku a to v rôznych kategóriách. Agátin svet taktiež organizuje Kreatívny festival. Počas tohto festivalu je pre deti pripravovaný zaujímavý program, v ktorom sa zabavia i niečo vytvoria. Kreatívny festival sa konal len v Českej republike, ale stal sa skvelým miestom na hry pre všetky deti. Navyše ak pochádzate z Čiech, môžete navštíviť niektorú z Agátin svet predajní - predajňu v Prahe, Brne či v Hradci Králové.

Agátin svet výmena, vrátenie a reklamácia

Aj pri nákupe hračiek pre deti sa môže stať, že sa niečo pokazí. V Agátin svet máte tri možnosti na vyriešenie problému s produktom: môžete ho vymeniť, vrátiť, alebo reklamovať. 

Ak chcete vymeniť zakúpený produkt za iný, môžete tak urobiť do 14 dní od doručenia produktu k vám. Je dôležité, aby bol tovar nepoškodený a, pokiaľ je to možné, v pôvodnom obale. Pošlite ho spolu s kópiou daňového dokladu na adresu: Agátin svět, K+L NET, s.r.o., Toužimská 889/hala E4, Praha 9, 199 00, Česká republika. Môžete si tiež vyplniť formulár na výmenu tovaru, ktorý nájdete priamo na webe Agatinsvet.sk. Tovar pošlite na uvedenú adresu ako obyčajnú zásielku (bez dobierky). Náklady na zaslanie náhradného tovaru sa odčítajú z hodnoty tovaru, za ktorý si môžete vybrať náhradný tovar - teda: „napr. ak chcete vymeniť tovar v hodnote 50 eur a zaslať iný, môže mať vybraný náhradný tovar hodnotu max. 46,01 eur, zvyšných 3,99 eur je poplatok za zaslanie (odvíja sa vždy podľa aktuálneho cenníku za dopravu v okamihu odosielania novej zásielky s náhradným tovarom,“ ako je uvedené na webe Agatinsvet.sk.

V prípade, že chcete tovar len vrátiť, máte na to právo do 14 dní od doručenia tovaru k vám, a to bez udania dôvodu. Tovar zašlite na vyššie uvedenú adresu - taktiež musí byť nepoškodený a najlepšie v pôvodnom obale. Vyplňte tiež formulár na vrátenie a nezabudnite k tovaru pribaliť kópiu dokladu o kúpe. Peniaze vám budú vrátené najneskôr do 10 dní od preskúmania vráteného tovaru.

Reklamácia tovaru na Agátin svet je veľmi jednoduchá. Stačí vyplniť formulár na reklamáciu, priložiť fotografie poškodenia a e-shop potom posúdi zaslané informácie a bude vás o ďalšom postupe informovať prostredníctvom e-mailu. Ak bude vaša reklamácia uznaná, môžete poslať produkt na vyššie uvedenú adresu. V lehote do 30 dní vás obchod vyrozumie o spôsobe vybavenia reklamácie. 

V prípade, že máte otázky ohľadom nakupovania, vrátenia či reklamácie, môžete kontaktovať Agátin svet zákaznícky servis na telefónnom čísle: 0940 776 194 a to od pondelka do piatka v čase od 9:00 do 15:00. Taktiež môžete e-shop kontaktovať na sociálnych sieťach - Facebooku či Instagrame.

Agátin svět zľavové kódy, ktoré ste zmeškali

10 % zľavový kupón na Agatinsvet.sk

31.12.2023

Zľavový kód Agátin svět 10 % na všetko

19.01.2024

Agátin svět zľava 15 % na kreatívne pomôcky

12.07.2023

Agatinsvet.cz_sleva 10%

30.12.2023

Agátin svet zľava 15 % na tvorivé sady

28.03.2023

Agátin svet zľava 15 % na školské potreby

28.03.2023

Zľavový kód Agátin svět 10 % na detský tovar

30.11.2023

Zľava 10 %

30.11.2021

Zľava 10 %

31.10.2021

Zľava 10 %

30.09.2021

Ako uplatniť zľavové kupóny na Agátin svět

Práve zľavové kupóny sú najlepšou možnosťou ako ušetriť v internetovom obchode Agátin svet. Ich použitie je mimoriadne jednoduché. Pozrite sa na postup ako uplatniť Agátin svet zľavový kupón a začnite ihneď šetriť. Vyberte si najlepší zľavový kód (celú aktuálnu ponuku nájdete vyššie), ktorý by ste chceli na agatinsvet.sk uplatniť. Kliknite na symbol nožníc, čím sa skopíruje zľavový kód. Následne kliknite na oranžové tlačidlo „Použiť kupón“. Budete presmerovaný priamo do obchodu. Vyberte si produkt, o ktorý máte záujem a následne kliknite na tlačidlo „Pridať do košíka“. Budete presmerovaný do nákupného košíka. Do políčka „Mám zľavový kupón“  skopírujte váš zľavový kód (napríklad jednoduchým stlačením klávesovej skratky CTRL-V) a kliknite na „Použiť“. Teraz stačí už iba dokončiť nákup.

Obrázok

V prípade, že sa vám nedarí uplatniť Agátin Svet zľavový kupón, problém môže byť v konkrétne daných podmienkach. Mnohé kupóny sa totiž vzťahujú na určité produkty či kategórie produktov. Takisto sa môže stať, že už vypršala platnosť kupónu. Preto si pozorne čítajte podmienky a dobu platnosti.

Recenzie Agátin svět

Anna G.

09.11.2023 5.0

Edita S.

02.06.2023 5.0

Tamara

26.11.2022 5.0

Obchody, kde vás tiež odmeníme

Aby ste neprišli o odmenu, prosím vypnite si v priebehu nákupu Adblock.

O Agátin svět

E-shop Agátin svet je to pravé miesto pre všetky deti a ich rodičov ktorí hľadajú zábavné, kreatívne i poučné hračky. Produkty sú dostupné pre deti každého veku a tak tu nájdete naozaj širokú ponuku hier, ktorými vaše deti strávia čas s radosťou. Ak neviete, akú hračku vybrať, využite Agátin hľadátor na úvodnej stránke e-shopu a ten vám pomôže nájsť to pravé podľa pohlavia, veku a typu hračky. Pri nákupe môžete ušetriť so skvelými Agátin svet zľavami a zľavovými kupónmi. Hračky z Agátin svet sú vhodné aj ako darček nie len na Vianoce.

Kategórie obchodov

Podmienky nákupu

Všeobecné podmienky

  • Odmenu obvykle počítame z čistej ceny tovaru bez DPH. To znamená, že z celkovej ceny objednávky odpočítame poplatky za dopravu a taktiež DPH.
  • Aj pri nákupe za akčné ceny získate odmenu. Pozor ale na zľavové kupóny. V prípade ak použijete iný kupón ako z portálu Tipli, odmena za nákup sa Vám nemusí pripísať.
  • Pri nákupoch zo zahraničia zohráva úlohu aj aktuálny kurz eura. Môže dôjsť k drobným odchýlkam vo výške odmeny.
  • Pre úspešné pripísanie odmeny je nutné vždy povoliť cookies pri vyzvaní, na webovej stránke obchodu.
  • Odmena sa pripísala? Vyplňte formulár pre garanciu spokojnosti a my s vami situáciu obratom vyriešime.
Zobraziť celé podmienky

Agátin svět v iných krajinách

Presmerovanie prebehlo úspešne.

Pripísanie odmeny na váš účet

Po uskutočnení nakupu odmenu pripíšeme do 48 hodín.

  • Presmerovanie do obchodu

    Presmerovanie už máte úspešne za sebou.

  • Nákup v obchode

    Nakúpte vami vybraný produkt.

  • Pripísanie odmeny na váš účet

    Akonáhle uskutočníte objednávku, odmenu vám pripíšeme do 48 hodín na váš účet na Tipli.

Skutočne chcete prísť o 0,5 % späť z ceny nákupu v obchode Agátin svět?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa