Obchody / Móda a obuv / ArmyMarket.sk O ArmyMarket.sk -

ArmyMarket.sk

Pre obchod ArmyMarket.sk práve teraz zľavové kupóny nemáme.

Pozrite si ďalšie zľavové kupóny a zľavy z obchodov Sinsay alebo About You.

Zľavový kupón -20 % EXTRA na zľavnené produkty

Platí do 31.03.2024

+ 5 % naspäť z nákupu

Zľavový kupón využijete v košíku obchodu. Platí len v mobilnej aplikácii.

O obchode ArmyMarket.sk

Armymarket.sk

Armymarket ponúka vojenské a outdoorové oblečenie pre pánov aj dámy, turistické vybavenie, výstroj, maskovanie a obuv do každého terénu. Z ponuky si vyberie skutočne každý. Jediná predajňa sa nachádza v Nitre na ulici Bratislavská 21, kde vás každý deň s výnimkou nedele radi obslúžia. Otváracie hodiny sú od 8 do 17 hodín, v sobotu od 8 do 12 hodín. Zárukou je bezbariérový prístup a bezplatné parkovanie s vaším autom. Práve priamo z predajne odosielajú všetky zásielky. Ich číslo už prekročilo 10 000. Počet zákazníkov, ktorí sa pravidelne vracajú na Armymarket je každým rokom väčší. Môže zato najmä kvalitný tovar a perfektné ceny.

armymarket

Armymarket doprava a platba

Armymarket ponúka viaceré možnosti dopravy a platby. K dispozícii je kuriér Slovenskej pošty a kuriér GLS za poplatok 3,50 eur, ďalej môžete využiť Armymarket zľavy, kde nájdete napríklad kupón na dopravu zadarmo!

Armymarket kontakty

Špičkový zákaznícky servis je u Armymarket istotou. Kontaktovať ho môžete telefonicky na 0919 062 777, emailom na podpora@armymarket.sk, alebo môžete využiť online kontaktný formulár, či online chat na webovej stránke. Armymarket zákaznícke centrum je tu pre vás v pracovné dni od 8 do 17 hodín. Určite odporúčame sledovať aj sociálne siete. Za zmienku určite stojí Armymarket facebook, youtube, či instagram. Nájdete tam množstvo zaujímavých informácií, noviniek a ponúk na Armymarket.sk.

armymarket predajňa

Armymarket recenzie

Ako si najlepšie overiť kvalitu obchodu? Pozrite sa na recenzie od zákazníkov, ktorí tam už nákup v minulosti vykonali. Príkladom takéhoto zákazníka je Ján, ktorý napísal: „Tento obchod určite odporúčam všetkým zákazníkom. Bol som s nákupom maximálne spokojný. Rýchle vybavenie, kvalita tovaru a ústretovosť s vybavením nákupu ako aj s výmenou tovaru, ktorý mi nesadol pre veľkosť. Bol som veľmi milo prekvapený, ako profesionálne pristupoval predajca ku mne ako k zákazníkovi. Som nadmieru spokojný a určite odporúčam tento obchod... Ešte raz ďakujem.“

  • V podobnom obchode môžete nakúpiť aj v Česku Armyshop.cz.

  • V podobnom obchode môžete nakúpiť aj v Poľsku Sport-shop.pl.

ArmyMarket.sk zľavové kódy, ktoré ste zmeškali

Zľava 5 % za odber newslettera ArmyMarket.sk

31.12.2022

Výpredaj až -47 % na ArmyMarket.sk

31.12.2023

Doprava zadarmo na ArmyMarket.sk

31.12.2022

Obchody, kde vás odmeníme

O ArmyMarket.sk

Armymarket ponúka vojenské a outdoorové oblečenie pre pánov aj dámy, turistické vybavenie, výstroj, maskovanie a obuv do každého terénu. Z ponuky si vyberie skutočne každý. O úspešnosti svedčí už viac ako 10 000 úspešne doručených zásielok. Armymarket.sk - kvalita za super cenu!

Presmerovanie prebehlo úspešne.

Pripísanie odmeny na váš účet

Po uskutočnení nakupu odmenu pripíšeme do 48 hodín.

  • Presmerovanie do obchodu

    Presmerovanie už máte úspešne za sebou.

  • Nákup v obchode

    Nakúpte vami vybraný produkt.

  • Pripísanie odmeny na váš účet

    Akonáhle uskutočníte objednávku, odmenu vám pripíšeme do 48 hodín na váš účet na Tipli.

Pozor! Môžete prísť o exkluzívne kupóny a zľavy pre obchod ArmyMarket.sk.

Stačí sa zaregistrovať a o žiadne kupóny už nikdy nepídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa