Bauhaus

Pre obchod Bauhaus práve teraz zľavové kupóny nemáme.

Prezrite si dalšie zľavové kupóny z Mall.sk.

-15 %

Zľavový kód - 15% zľava na televízory a soundbary značky TCL na Mall.sk

Platí do 31.03.2024

+ 2 % naspäť z nákupu

Zľava 15% platí na vybrané televízory a soundbary značky TCL v eshope Mall.sk keď zadáte zľavový kód v nákupnom košíku. Využite zľavové kupóny… viac

BW03TCL15S

O obchode Bauhaus

Bauhaus je skvelým miestom na nákup rozličného tovaru, ktorý potrebujete na starostlivosť o domácnosť či záhradu, ale aj na vaše kreatívne projekty, ktorými si chcete domácnosť oživiť. Ak rekonštruujete, alebo si staviate váš nový domov, taktiež sa môžete obrátiť na Bauhaus, pretože tu nájdete všetko dôležité pre úspešnú stavbu. Vyberte si zo širokej škály podláh, dlažieb, alebo si kúpte nové dvere do interiéru, ktoré taktiež môžu ozvláštniť váš byt. Okrem bohatej ponuky tovaru môžete využiť aj mnoho užitočných Bauhaus služieb.

Prvé odborné centrum Bauhaus vzniklo v Nemecku už v roku 1960. Odvtedy sa firma rozrástla do mnohých ďalších európskych krajín - môžete navštíviť napríklad Bauhaus Česko, Bauhaus Maďarsko a mnohé iné krajiny. Na Slovensku Bauhaus funguje už od roku 2015 a poskytuje služby aj profesionálnym remeselníkom či živnostníkom.

Obrázok

Ako ušetriť s Bauhaus

Aj pri nákupe náradia, stavebného materiálu či doplnkov do domácnosti sa dajú nájsť spôsoby, ako ušetriť. Rôzne Bauhaus zľavy môžete nájsť v odbornom centre. Pred Vianocami obchod často ponúka výhodné spôsoby ako ušetriť pri nákupe vianočných stromčekov, alebo v lete organizuje ukážky grilov spolu s grilovačkou, na ktorej máte ochutnávku zadarmo. Zaujímavé akcie nájdete aj v Bauhaus katalógu. 

Okrem toho sa môžete stať členom Bauhaus vernostného programu a získavať pravidelné zľavy na nákup a to počas celého roka. Stačí keď zájdete do Bauhaus odborného centra, zaregistrujete sa a získate vernostnú kartičku. Potom, keď nakúpite nad 1000 €, získate zľavu 3 % a ak nakúpite za väčšie sumy, môžete ušetriť najviac 10 %. Plus podnikatelia so zaregistrovaným IČ získavajú ihneď zľavý 3 %. Všetky potrebné informácie sa dozviete na webových stránkach Bauhaus online shop.

Bauhaus sortiment pre váš domov i dieľňu

Bauhaus sortiment obsahuje všetko potrebné pre zlepšenie domácnosti, stavbu i na kreatívne projekty kutilov. Samozrejmosťou sú aj produkty do záhrady. Či už si budujete nový domov, alebo ste remeselník a hľadáte kvalitný materiál, Bauhaus je to správne miesto na nákup. Pod jednou strechou si vyberiete všetko dôležité.

V Bauhause si môžete dokúpiť nové auto a cyklodoplnky. V ponuke je široký sortiment autopríslušenstva. Kúpite tu napríklad: autokozmetiku, autonáradie a náhradné diely, nosiče bicyklov, oleje a mazivá, pomôcky pri dopravných nehodách, strešné nosiče, vonkajšie a vnútorné autodoplnky a takisto zimnú výbavu. K autu si tiež môžete v Bauhause dokúpiť zabezpečenie batožiny, prívesné vozíky a príslušenstvo k prívesom. Ak sa teda rozhodnete vyraziť na dovolenku autom, všetko potrebné na cesty nájdete práve v Bauhause. Ak je vašou vášňou cyklistika a hľadáte potrebné príslušenstvo a doplnky, k dispozícii máte široký výber. Napríklad plášte a pumpičky, stojany na bicykle, cyklonáradie, produkty na starostlivosť o bicykel, osvetlenie na bicykel a aj zámky, aby ste mali svoj bicykel chránený pred zlodejmi.

Vybavenie vašej domácnosti je veľmi dôležité a rovnako aj to, aby ste mali pocit útulna. A aj to si môžete zariadiť s Bauhaus. V ponuke máte niekoľko druhov nábytku - stoly a stoličky, regály, police a vešiaky, taburety či policové skrine. O súkromie sa vám môžu postarať tieniace prvky na okná - žalúzie, rolety, a samozrejme v Bauhause zoženiete aj upevňovacie doplnky. Okrem toho sú dostupné produkty na obloženie stien a stropov, s ktorými si môžete vykúzliť zaujímavý detail v miestnosti. Bytový textil hrá tiež dôležitú úlohu v dekorovaní vášho bytu. Bauhaus ponúka deky, obrusy a prestieranie, vankúše či závesy. Vhodnými dekoráciami sú aj obrazy. Ak nemáte vlastné, môžete si kúpiť napríklad obrazy na skle, obrazy na plátne, alebo rôzne štýlové plechové obrazy. A ak viete, čo si chcete zavesiť na stenu či položiť na policu, no nemáte rám, v Bauhause máte v ponuke rôzne veľkosti a štýly. Taktiež máte k dispozícii množstvo dekorácií - sviečky, hodiny, kvety a oveľa viac. Samozrejmosťou sú aj zrkadlá rôznych veľkostí. V prípade, že si vytvárate vlastný nábytok, Bauhaus ponúka množstvo komponentov, ktoré vám s vyrábaním pomôžu.

Súčasťou každého domu či bytu by malo byť osvetlenie a iná elektroinštalácia. Bauhaus sortiment tiež obsahuje:

  • interiérové osvetlenie,
  • vypínače a zásuvky,
  • svetelné zdroje, 
  • elektroinštáláciu,
  • ručné baterky a čelovky,
  • batérie,
  • pohybové senzory,
  • vonkajšie osvetlenie a iné.

Okrem toho tu kúpite aj farby a tapety a všetko dôležité príslušenstvo - napríklad farby, laky, tapety, nátery, ochranu podláh a taktiež sú dostupné umelecké potreby - farby, plátna, štetce a iné.

Obrázok

V prípade, že si budujete, alebo rekonštruujete kuchyňu, Bauhaus ponúka množstvo produktov na vytvorenie tej ideálnej kuchyne, v ktorej sa vám bude dobre variť i piecť. Okrem samotného kuchynského nábytku tu nájdete kuchynské dosky, odvetrávanie kuchyne, kuchynské spotrebiče, odsávače pary či iné príslušenstvo. Keď si už vyberiete, akú kuchyňu chcete mať, je dôležité tiež vybrať drez i drezovú batériu a v neposlednom rade obloženie za linku, ktoré ochráni steny pred zničením pri varení.

S Bauhaus si však môžete zariadiť úplne novú kúpeľňu presne podľa vašich predstáv. Vyberte si sanitárne vybavenie - inštalácia, keramika, sprchy, vane, kúpeľňové radiátory, nábytok do kúpeľne a iné dôležité vybavenie. V Bauhause vyriešite aj nákup dlažieb, podláh, obkladov a nevyhnutnosťou sú aj Bauhaus dvere a okná, vykurovanie, či upratovanie domácnosti.

Okrem vyššie spomínaných produktov tu kúpite aj stavebniny a ľahko si vybavíte aj vašu dielňu - pozrite si napríklad kategóriu so železiarstvom. Ak vás skôr baví práca na záhrade v Bauhaus Bratislava nakúpite všetko potrebné. Napríklad záhradný nábytok, príslušenstvo na starostlivosť o záhradu, záhradné stroje, ale tiež rôzne rastliny. Vyberte si aj Bauhaus záhradný domček a oživte terasu Bauhaus pergolou. Vytvorte si príjemné miesto na letné grilovačky či posedenie s rannou kávou.

Prečo nakupovať v Bauhaus

V Bauhaus sa oplatí nakupovať nie len kvôli výhodným cenám a výhodám vernostného programu, ale aj kvôli širokej škále poskytovaných služieb, ktoré vám spríjemnia nákup a pomôžu v realizácii vašich projektov v domácnosti či v dielni. Výhodou je aj možnosť rezervácie v Bauhaus online shop.

Ak potrebujete náradie, ktoré však nevyužijete často, môžete si ho v Bauhaus požičať. Stačí si vybrať, uhradiť zálohu a po skončení práce s náradím ho zase vrátite do odborného centra Bauhaus. Záloha vám bude potom vrátená buď v hotovosti, alebo na účet. Okrem toho k náradiu dostanete návod ako s ním narábať. V prípade, že nakupujete viac, ale nemáte to ako odviezť, môžete si požičať prívesný vozík a ak nakúpite nad 75 €, môžete ho získať na 4 hodiny úplne zadarmo. Okrem prívesu je však aj možnosť prenájmu dodávky a rozvoz tovaru.

V prípade, že ste v Bauhause kúpili niektorý z typov dosiek, ale potrebujete ju skrátiť či vytvoriť celkom nový formát, obráťte sa na tím Bauhaus, ktorý vám pomôže s prírezom dosiek - napríklad ak ide o pracovné dosky, alebo parapety. Mnohé práce v rámci tejto služby sú k dispozícii zadarmo. Ak sa chystáte maľovať, ale farba podľa vašich predstáv sa nenachádza vo vzorkovníku Bauhaus, využite službu miešania farieb - stačí vedieť, aký odtieň si predstavujete a personál vám namieša farbu hneď k odberu.

Bauhaus vám pomôže aj s montážou či inštaláciou. Stačí si potrebný tovar nakúpiť v Bauhaus odbornom centre a vybrať si, ktorú službu využijete. Bauhaus ponúka: inštalatérske práce, kúrenárske práce, obkladačské, elektro-inštalačné, sanitárne, stolárske, maliarske, natieračské, murárske, sanitárne, práce suchej výstavby a sadrokartónu.

Okrem uvedených služieb Bauhaus ponúka aj:

  • naplnenie propán-butánových fliaš,
  • kľúčovú službu,
  • brúsenie nástrojov,
  • rámovanie obrazov
  • a ocelové rúry.

Bauhaus Bratislava je odborné centrum, v ktorom nájdete všetky produkty pod jednou strechou, ale máte k dispozícii aj iné služby. Napríklad Bauhaus Kids club, v ktorom sú organizované rôzne kreatívne udalosti pre vaše deti. Okrem toho je k dispozícii Bauhaus Drive-in arena, kde sa ľahko dostanete autom a môžete hneď naložiť váš nákup alebo si zapožičať dodávku, príves či náradie. Nechýba však ani Bauhaus záhradné centrum, kde nakúpite rastliny i sadenice.

S Bauhaus sa však môžete aj inšpirovať a pomocou návodov môžete vytvárať rôzne kreatívne projekty nie len do domácnosti. To je možné s Bauhaus blogom, kde sú k dispozícii články na viaceré témy z oblasti záhrady, domácnosti či dielne. Inšpiráciu však určite nájdete aj v Bauhaus katalógu.

Bauhaus Bratislava otváracie hodiny

Bauhaus má aktuálne na Slovensku len jedno odborné centrum. Nájdete ho v Bratislave na adrese: Pri letisku 1. Bauhaus otváracie hodiny odborného centra: Pondelok - Piatok: 7:00 - 21:00, Sobota - Nedeľa: 8:00 - 21:00. Počas týchto hodín môžete navštíviť aj Bauhaus záhradné centrum a nakúpiť vo všetkých oddeleniach a v Bauhaus Bratislava vám sprostredkujú rôzne služby podľa vašich potrieb (o službách sa dočítate vyššie). Tu si môžete aj vyzdvihnúť rezervované produkty, ktoré ste si vybrali na Bauhaus online shop.

Bauhaus reklamácie

Aj pri nakupovaní na Bauhaus sa môže vyskytnúť problém s produktom. V tom prípade ho máte možnosť reklamovať. Ak ide o menší produkt, stačí ho priviezť na reklamačné oddelenie odborného centra Bauhaus Bratislava spolu s originálnou účtenkou. Personál centra s vami spíše reklamačný protokol. Následne bude produkt odoslaný do autorizovaného servisu. Lehota na vybavenie reklamácie je 30 dní od spísania reklamačného protokolu. Po vyjadrení autorizovaného servisu vám obchod oznámi ďalší postup. Ak je tovar na privezenie do odborného centra Bauhaus Bratislava príliš veľký, nafoťte chybu alebo poškodenie, prefoťte účtenku a zašlite to na e-mailovú adresu: podpora@bauhaus-sk.sk. Tam vám potom poradia čo ďalej.

V prípade, že sa rozhodnete zakúpený produkt vrátiť, máte na to právo do 28 dní od zakúpenia. Je dôležité mať účtenku a tovar musí byť nepoškodený, nepoužívaný a v pôvodnom obale. Tovar prineste na odborné centrum a budú vám vrátené peniaze. Po uplynutí doby 28 dní na vrátenie už tovar vrátiť nemôžete. Rovnako nemôžete vrátiť tovar prispôsobený na mieru. 

V prípade otázok sa môžete obrátiť na zákaznícke centrum na telefónnom čísle: +421 222 211 311 alebo napísať na vyššie uvedenú e-mailovú adresu. Taktiež tím odborného centra vám ochotne odpovie a poradí pri nákupe.

Ako nakupovať na Bauhaus online shop

Bohatý Bauhaus sortiment si môžete vybrať z pohodlia domova. Na webových stránkach máte totiž možnosť rezervácie tovaru. Postup je celkom jednoduchý. Vytvorte si na Bauhaus online shop nový účet. Prezrite si ponuku obchodu a ak si niečo budete chcieť vybrať, stačí kliknúť na tlačidlo „Rezervovať“.

Akonáhle budete mať vybrané všetky produkty, vyplníte vaše kontaktné údaje: telefónne číslo a e-mailovú adresu, a môžete odoslať rezerváciu. Personál Bauhaus Bratislava vám vaše objednané produkty prichystá a potom sa s vami skontaktuje, keď si budete môcť tovar vyzdvihnúť. Za objednávku zaplatíte priamo v Bauhaus odbornom centre. Potom si už môžete tovar odviezť domov, alebo si objednať niektorú zo služieb dovozu tovaru priamo k vám domov. 

Obchody, kde vás odmeníme

Bauhaus online shop

Bauhaus online shop je ideálne miesto, kde môžete pohodlne nakupovať produkty na rekonštrukciu či akékoľvek iné produkty na vaše hobby projekty. Vyberte si na webe Bauhaus sortiment, ktorý potrebujete, a to priamo z domu. Stačí si produkty rezervovať a následne vyzdvihnúť v Bauhaus Bratislava. Kúpite tu rôzne nástroje, potreby do záhrady, dvere, podlahy či dlažby a oveľa viac. Navyše máte k dispozícii mnoho Bauhaus služieb, vďaka ktorým si môžete doviezť objednané produkty domov alebo prenajať špeciálne nástroje. S Bauhaus sa vám vaše projekty podaria.

Bauhaus v iných krajinách

Presmerovanie prebehlo úspešne.

Pripísanie odmeny na váš účet

Po uskutočnení nakupu odmenu pripíšeme do 48 hodín.

  • Presmerovanie do obchodu

    Presmerovanie už máte úspešne za sebou.

  • Nákup v obchode

    Nakúpte vami vybraný produkt.

  • Pripísanie odmeny na váš účet

    Akonáhle uskutočníte objednávku, odmenu vám pripíšeme do 48 hodín na váš účet na Tipli.

Pozor! Môžete prísť o exkluzívne kupóny a zľavy pre obchod Bauhaus.

Stačí sa zaregistrovať a o žiadne kupóny už nikdy nepídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa