Obchody / Móda a obuv / STYLEBOP.com O STYLEBOP.com -

STYLEBOP.com

Pre obchod STYLEBOP.com práve teraz zľavové kupóny nemáme.

Prezrite si dalšie zľavové kupóny z obchodov Vivantis alebo ZOOT.

Zľavový kód Vivantis - Extra zľava 50 % na vybrané módne kúsky

Platí do 31.03.2024

+ 5,5 % naspäť z nákupu

Zľavový kupón využijete v košíku obchodu. Akcia platí na produkty (Prípadne konkrétnej veľkosti) označené štítkom "Akcia s kódom" a do… viac

Veľkonočná nádielka: -30% extra na ZOOT

Platí do 03.04.2024

+ 4 % naspäť z nákupu

Veľkonočná nádielka: -30% extra

O obchode STYLEBOP.com

STYLEBOP.com spoločnosť

Spoločnosť STYLEBOP.com je svetovým lídrom v predaji oblečenia svetových značiek. Ponúka viac ako 200 módnych značiek pre dámy a pánov, ako aj luxusnú obuv, módne doplnky, šperky a všetko, pre váš dokonalý životný štýl. Nájdete tu kultové značky ako sú Balenciaga, Alexandeer McQueen, Burberry, Marques Almeida, Raf Simons, Haider Ackermann, Off-White, Y-3, Vetements a mnoho ďalších značiek.

STYLEBOP.com je výnimočný obchod, ktorý okrem módneho oblečenia ponúka aj osobitný prístup ku každému zákazníkovi. Každému jedného venuje špeciálnu starostlivosť 6 dní v týždni. Ich špecialisti sa s vami vyberú na „online“ nákupy a po odoslaní objednávky vám garantujú špeciálne balenie tovaru a expresné dodanie. Nezabudnite pri tom využiť aj STYLEBOP.com zľavy a ušetrite na vašom nákupe.

STYLEBOP.com eshop

Šaty robia človeka a STYLEBOP.com robí ženu neodolateľnou. Vďaka tým najlepším materiálom, dokonalému spracovaniu padne každej žene módne oblečenie STYLEBOP.com ako uliate. Úžasná a skvelá móda nechá vyniknúť vašu krásu v modeloch od svetoznámych módnych návrhárov. Na stránke STYLEBOP.com sa inšpirujete poslednými trendmi alebo môžete vstúpiť do butiku. Vyberiete si tu nádherné šaty, topánky, kabelky a módne doplnky.

STYLEBOP.com tovar

STYLEBOP.com doručuje objednávky do Európskej únie vrátane Slovenska. Objednaný luxusný tovar môžete mať aj vy doma už do 1-2 pracovných dní za 25 eur alebo do 1-3 pracovných dní za 10 eur. V prípade, že nie ste s tovarom spokojní, môžete ho do 14 dní od doručenia vrátiť. Stačí vyplniť návratný formulár a odoslať ho spolu s balíkom. Objednaní tovar viete taktiež vymeniť za iný a poslať ho spoločnosťou UPS. Pozrite si STYLEBOP.com letáky a vyberte si tovar z pohodlia domova už dnes.

  • V tomto eshopu můžete nakoupit i v Česku, podívejte se na STYLEBOP.com.
  • W tym sklepie internetowym możesz kupować także w Polsce, zapoznaj się z STYLEBOP.com.

Obchody, kde vás odmeníme

O STYLEBOP.com

Túžite aspoň raz za život zahviezdiť ako slávna herečka, speváčka alebo manekýnka? Vstúpte do sveta luxusnej módy a oblečte si na seba modely od svetových návrhárov ako je Versace, Alexander McQueen, Christopher Kane, Haider Ackerman a ďalších. Vitajte vo svete STYLEBOP.com, kde sa módni špecialisti postarajú o vás.

STYLEBOP.com v iných krajinách

Presmerovanie prebehlo úspešne.

Pripísanie odmeny na váš účet

Po uskutočnení nakupu odmenu pripíšeme do 48 hodín.

  • Presmerovanie do obchodu

    Presmerovanie už máte úspešne za sebou.

  • Nákup v obchode

    Nakúpte vami vybraný produkt.

  • Pripísanie odmeny na váš účet

    Akonáhle uskutočníte objednávku, odmenu vám pripíšeme do 48 hodín na váš účet na Tipli.

Pozor! Môžete prísť o exkluzívne kupóny a zľavy pre obchod STYLEBOP.com.

Stačí sa zaregistrovať a o žiadne kupóny už nikdy nepídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa